![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Olsun!
Mavi yıldız, sevgiyi -tam- bilemese de henüz, farkını bilecek birgün yüreğinin ne için çarptığının... Yörüngesine giriverince gecenin,, kaptırırsın, kendince cazibesinin, karşı konulmaz ateşine... Kurtulabilene aşk olsun! Fatih Gökler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Tutar Deniz Tutmaz
binlerce sembol tutmuş balıkçı gibisin sen binlerce sebep bulmuş tavalık, ızgaralık mevsimsiz bıçak yahut gündüz düşüsün bilsen ya amansız kesersin ya hayaller kayalık döndün akşamüstüydü sebepli sembollerle turfanda gülüşlerde kaybolmanın utancı özenli ama uzak, ancak karambollerle yaşamak ise adı içinde binbir sancı fanusa mahkum olmuş izole hayatında yeri yok dalgaların, sade seyirlik deniz bin inci hayat bulur doğum sancılarında bir inci kavuşamaz bulamaz ki senden iz /aşk tutar deniz tutmaz, kırk bohçada yaşarsın /aşk oduna yakamaz hep kendine yanarsın Fatih Gökler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Gelince
aşka gelince... konuşursun konuşunca aşka gelirsin... aşka gelince... herşey kendince ipekten ince düşleri besler düşe dalınca aşka gelirsin... aşka gelince... kelebek engelince yakın olursun ve de ürkek ah güzel kelebek! der delirirsin aşka gelirsin... aşka gelince: o başka birşey! tarif tanımaz tanıma sığmaz sade bilirsin aşka gelirsin... Fatih Gökler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Aşkım bana bakarsın bende kimi görürsün Bir çaresiz dilenci, kaçak serseri miyim Cesaretsiz gözlere sonsuz ışık verirsin Sanki seni bekleyen sözümün eri miyim? Bir bulutu gözleyen ağaca sormak lazım Kim kime sevdalıymış kim kime arzu duyar Bir ayrılık bir hasret ezgisi çalar sazım Aşkım; ağaçla bulut tek tek günleri sayar Bir mutluluk gözyaşı, beklemenin bedeli Ağaç meyveye durur bulut yaklaşır yere Aşkım, neyi anlatır bilir misin bu deli Gölgelerde eritir sevdasını çok kere __Bekleyen sen oldukça yüreğimde sen, aşkım __Gidemem uzaklara içimdesin son aşkım... Fatih Gökler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Sınır Boyları
Aşkın sınır boylarında Nefessiz ve bezgin Siluetini gördüm. Tehlikedeydin! Hep orada kalacaksan Ürkek ve tedirgin Gölgeler uzayacak Bilmeliydin! Aşkın sınır boyları Bezgin ve nefessiz Tedirgin ve sessiz Kalamayacak, Gölgeler güneşi kovacak! Tehlikedeydin Bilmeliydin... Fatih Gökler
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avucumda Bir Resim
yetişemem hızına hüzün yakıştı sana durgunluk diyordun ya her zaman bekliyordun muradın gerçek oldu iç haydi kana kana! avucunda sımsıkı bir resim saklıyordun.. beyaz güller gizlendi kızıl közler küllendi ağaçlar çiçekleri kuluçka tavuk gibi kaçırdı mevsimlerden hep senin yüzündendi! mavileşen umutlar, hani nerde sahibi! yakıştı hüzün tamam, susunca ben de sustum neyin varsa aklımda nehirlere emanet bıraktım bak kendimi göçmen kuşlarla uçtum bilinmeyen yerdeyim, bilinmez istikamet.. /sana benziyorum ben, bir kanadımda hüzün /avucumda bir resim, resimde gülen yüzün... Fatih Gökler
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avucumda Bir Telaş
söyle şarkıları gönlünün güvenim tamdır sana herşey benim olamaz ya... gördün ya görünmeyeni bildin ya bilinmeyeni uçtun ya hayalen gittin ya ülkenden kurtuldun ya esirlikten şimdi şarkılar söyle bir yandan da ağla öğrendiğin buydu gölge zamanlarda bir elinde çıkrık, dilinde türkü yakarken en çılgın anlarda haydi şarkılar söyle haydi gül, bir yandan ağlarken yollayamadığın güvercinler, gözü kesmez yüksekleri açık değil kanatları... vah ki, tüm hüzünleri birikir dünyanın, içimde ah ki, mutsuz değilim, ondan değildir ağlayışım yok ki, avucumda ne varsa ezelden vermişim ne ki, pişmanlığım kaç akçe ve neye yarar sevmekliğim çoktan gidip çarklarına düştüm feleğin, şikayetsizim nerden bileydim, derdin sebebini, sen yoktun çekerken daha bir dirençli olurdum belki, daha bir yürekten bitişime denk düşmeseydi gelişin, yürekten delişin nefesin nefesime derman, yeter ki son bulmasın nefesim nefesine kurban... sığındığın gönlün dar gelecek, coşkusuna denizin kaldır başını bak, serapa mavi, serap mı mavi yine de ağla, gülümse bir yandan, anlasın gönülsüzler silinsin görgüsüzler salına salına hatıranda, pürneşe hıçkırıklar gönlümde gezerken saf düşlerde, uzaklığı seçerim yine bana mı düştü leylayı mecnuna kavuşturmak bana mı düştü cümle derdi savuşturmak avucumda bir telaş, kan hesabı güllerde her acımda pürtelaş, gün hesabı dillerde Fatih Gökler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayları Saydım: Bir, İki, Üç...
Gülmek ağlamanın başka bir halidir desem... Bilmem, şüpheliyim doğru olduğundan, ama içime öyle doğdu birden. Ağlar ve üzülürsün birşeye, sonra anlamsızca bir gülümseme,, belki acı bir gülümseme gelir takılır dudaklarına.. Ya da sevinirken en coşkun duygularla, gözler birşeyler söylemeye çalışır, dürter, çekiştirir, içindekileri paylaşır dünyamızla! Sevinmek, acıları damla damla biriktirmektir bazen, uzak uzak vadelerde harcamak için! Gülmek daha bir anlamlı oldu mu /şimdi/? Bilmiyorum gerçekten.. İçim içime sığmadı geçenlerde, çocuklar gibi sevindim. Sevincim o kadar gerçekmiş ki, birşeyler çekiştirdi içimde, birşeyler kaynadı.. Birşeyler kanadı! Gülmenin ne demek olduğunu anladım mı? Bilmem.. Şüpheliyim bundan.. /ayları saydım: bir, iki, üç... ağladım.../ Fatih Gökler
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılmıyoruz
ayrılmıyoruz; ayrışıyoruz diyor suskunca, durmadan anlatıyor: sen ve ben oluyoruz, sen sadece sen ben sadece ben uğruna güneşler doğup batmıyor içimde farkında mısın dağlar yerinden oynamıyor, sular tekrar tekrar durulmuyor pırıldamıyor billur çiy, düştüğü yerde duramıyor, uçuyor kaçıyor ağaçlar, elini eteğini bırakıp topraksız diyarlara biz ise; biz mi demeliyiz ona hâlâ, ikimiz mi demeliyiz bir artı bir mi demeliyiz, bir virgül bir mi demeliyiz hep sakladığımız noktayı mı vermeliyiz avuçlarına yasakladığımız notayı mı sermeliyiz ayak uçlarına... minik bir kan deveranıyla başlamıştı, şahdamarından kılcallar resmini çizerdi birlikteliğin, birtek''liliğin! /tekillik elde var bir imiş daima, bir kenarda tutulan/ şimdi tek ayrı, bir ayrı, biz ayrı ayrılmak denmez buna gayrı! ayrışmak yaraşır vasfını tarife; can/dın karışmak yakışır vaslını tasvire; kan/dın yürek yetmezdi, demiştin, yine de denemiştin sen can, sen kan, bunlara nasıl kandın! ayrılmıyoruz, telaşsız hüküm giydik sadece! ayrışıyoruz, kanadımız kırık, can/dın gördüğümüz her şey buğulu: aramızda gözün yaşı! ama biz değiliz ağlayan ne yazık, kan/dın gül/dün, hayat veren, sen nerde tıkandın! şimdi dağlar onlar adına yasdalar sessizce ağlar, bitmeyen isyandalar ayrılmayan ama ayrışanlar sen ve ben oldular, ayrı ayrı yandalar kayıp etraflarında payandalar can/dın, kan/dın, izahı kolay: yaşandılar! pişmanlık ayrı düştü, çokça perişandılar... sencileyin, bencileyin ayrı ayrı yandılar... Fatih Gökler
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam Babam
Babam babam ne diyem Sana neler söyliyem Kulağımı çeksen bile severdim seni Kızdığında korkar ama gururlanırdım Ne de olsa babamın oğluydum be babam ''Çok büyüktün, en büyüktün herkesi döverdin'' ''Babaları bile döverdin'' ben küçükken babam Babam babam ne diyem Sana neler söyliyem Omzun büyüktü, beni alacak kadar Kucağın kardeşlerimi de kapsar Kapı bile bir başka gıcırdardı sen açınca Telefon başka çalardı arayınca Sana selam yollardı Bakkal Osman Amca (Kimseye değil başka) Babam babam ne diyem Sana neler söyliyem Neyi itiraf edeyim şimdi Seni sevdiğimi yüzüne söyleyemediğimi mi Onda da sen suçlusun babam Bir tebessümünle anlardık ya herşeyi Şimdi torunun dedecik diyor sana, bir de ''şişko'' baksana Hemen öpüyorsun ya sonra Kıskanmıyorum babam, Diyeceğim şu ki, Aslında onlardı içimden geçen Babam babam ne diyem Sana neler söyliyem Şimdi bakıyorum da yıllar geçmiş Sesin bile değişmiş Telefon aynı değil, hüzünlü Kapılar yorgun babam Ne kadar büyüsek de, büyümedik aslında Büyük sendin babam Hep büyük kal sen babam Babam babam ne diyem Sana neler söyliyem ... Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|