![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Açık Bakan Giz
Saraydan kirle dolmuş üstümüze Canavar kafa kanlı göz bakar Güvenmedik gitti yakın dostumuza Farklı düşünür, o da biz bakar. Erişilmez kişinin boş hayaline Sırtını dönsen karga konar beline Kuşlar zerre şahini almaz gönlüne Pençesi kanlı gökten hız bakar. Sözde insan kıydı insan canına Kanlı cahil suç kalmaz yanına Modern süngü dayattı insan tenine Bin yıllardır milyarca yıldız bakar. Evrim yolu kimin aklını kırmamış Bazısına etkisini göstermemiş Kimi daha başta kimi durmamış Her şey ortada nasıl giz bakar. Bozuk sal ile yol almış alemi Kafasında alabora bozuk gemi Ya mezara gider ya yakılır çilemi Leşini kollayan hırsız bakar. Kamil At insan can, hayvanda Üstüne cellat yollandı her yanda Hayvan masumdur, kötülük insanda Boş günüllerin bakışı boz bakar. Kamil At
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Açık Olmalı
Açıklar gizli olanları sevmez biline Gün gelir, olanları alacak eline Herkes sarılacaktır artan külüne Gizlice yazılarımda saklanmam. Herşey sonunda yerini bulacak Şimdi boşa ötenler kayıp olacak Tek şeydir, insanlığımız kalacak Gizli yazıp halklardan aklanmam. Çok önemli yazıda çiçek olmak Ebedi kokusu dünyada kalmak Okunma sonrasında neşe almak Yazımda boş yere koklanmam. Gördüğünü tüm halka bir demeli Engeller çok umut kesmemeli Kamil At, sonsuz rotasını izlemeli Yoksa akıla sonsuz eklenmem... Kamil At
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Açık Yazarım
Açık yazıyorum nasıl anlamazlar Benmi deliyim, yoksa bir dalgamı var Düşünce nedir ki, nasıl önlemezler Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Dün yorgundum bugün uyandım Etraf çok bozuk çakallara dayandım Kendime görünmeye kayandım Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Çok açık biraz net olsun yazdım Çıkacak dizemde belamı da dizdim Bugün alev aldım dün de közdüm Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Çok sırlar çizmek yazıda kolaydır Saygım hanımlara kimide baydır Yanlış anlamışlar geceyi saran ay'dır Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Kamil At bugün bir güzel gördüm Gözümü ayırdım bakışını sordum Biraz kendimi hayallerde uçurdum Yoktur hiç, benim gizli erdemim. Kamil At
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adalet
Böyle baskıcı bir düzenden Böyle paracı bir düzenden Böyle pazarcı bir sistemden Adaleti beklemek Çölde kum tanelerini Tek tek saymaya benzer Kolay gele... Kamil At
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adem mi Hayvan mı?
Camsız akvaryumda doğrulurken Ademmi bu can yoksa hayvanmıyım Doğa üzerinden doğdum derken Fabrikalarda canım kıyım kıyım. Daha kimseciklerde göz yokken Kıllarımı güneş yoldu sarardım Ateşli buharlı sulardan içtim ben Kendim oldum öncede arardım. Görmedi kimse elime asa verildi Deryalarda nice suda yıkandım Saçlar uğruna doğada yasa girildi Beynime engeller girdi tıkandım. Her gümanımı el ile azıp çizdiler Kayalara çıkanlar orda kaldılar Sınır çoğaldı gurup gurup dizdiler İnanmadılar kurnazlara öldüler. Arılar çalıştı süzülü bal oldum Ayıların midesinde döndüm kire Demir edildi at ayağına nal oldum Doğadan dirildim bir den bire. Yüksekte geçti bulut nem doldu Adem kim hayvan oldu boşandı Kamil At, insan hayvana yem oldu Okyanusda akan, kızıldı kandı. Kamil At
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adımız Kalsın Diye
Dünyada adımız söylensin diye Direk tanrıdan geldik dediler Olmayanı oyun ile ettiler üye Aha göklerde yüceldik dediler. Kimine kılıç kimine asa verildi Toplanan vergi kasa verildi Çok bilmeze sır ile yasa verildi Gizli bir tanrıyı bulduk dediler. En iyisi bizimdir diye yarıştılar Görev kesindir dedi çok çağrıştılar Dolumu kurnazmı hem boştular Dünyaya melek saldık dediler. Kendi dediğine kendi inandılar İnanç dağılsın diye donandılar Bir hayli çürük delillere kondular İnandırmak için kıldık dediler. Doğanın sırrına kılık uydurdular İnsan gelişmesini caydırdılar Semada hayali cinleri kaydırdılar Yazdırıp defteri çaldık dediler. Hiç açık vermedi plan dizdiler Şairden söz aldı kurnazdılar Okuyup yazana söyleyip yazdılar Bu işi yırttık ve deldik dediler. Ezelden köleye böylesi yarıyor Bunca yaratık olup kurtarıyor Sömürenler yoksula söz veriyor Bizde uğrunda öldük dediler. Ondan beri tersine çark dönüyor Sinekler aslanı asıp boğuyor Deve ufaldı karıncalar biniyor İzle, görünmeyen yeldik dediler. Kamil At kimler neler kullandı Karanlık için koşanlar yandı Bir zaman çok filosof dillendi Aslını sorana küçüldük dediler. Kamil At
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağzını Açan Sanatçıdır
Çok kötü bir zamandır Ağzını açan sanatçıdır Cahil uçmuş tepelere Sanki bunlar kanatçıdır. Fırsatı gören albüm yapar Televizyon bulup klip kapar Para görünce düzene sapar İnsanlık yönünde inatçıdır. Cahiller beni hiçe saydı Her tarafta albüm kaydı Dünyada sanki olmasaydı Duruşma yapar beraatçıdır. Televizyonda bilginmiş gibi Böyle zavallı insanlık garibi Para ile saygınlık sahibi Kamera önünde siyasetçidir. Çıkarır albümü serseri alır Ne insan nede kendini bilir Dünyada insan gittikçe alçalır Kadısı beylerdir ihanetçidir. Dinle Kamil At ne biliyor Tüm cahiller geçici diyor Müzik yerine ne dinliyor Bir gerçeğe seyahatçıdır. Kamil At
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ak'la Kara
En sert madenleri Yumuşak kafasında kırarlar Leblebiyi avucuna doldurur Hızlı hızlı ağzına boşaltır Afrikalı'ya düşüncesini Vahşileri avlarken sormak gerekir Vahşi hayvanları... Beyaz tenli siyah düşünceliler Parlatılmış cilalanmış vücutluların Kara düşüncesi çok daha vahşi Ayırım yapanlar on kat daha tehlikeli Kamil At
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akbabalar
Gökyüzünde kara siyah noktalar Beyinleri leş donmuş birlikteler Kansız kalmışlar bugün şoktalar Hayallerinde kokmuş leş yalar. Akbabalar sever cansız leşleri Canını satmış bilemez güneşleri Dünyanın şu kan emici kalleşleri Akbabadır insandan uzaktalar. İnsan kılığında bozuktur genleri Ezelden övünür kandır kinleri Gökyüzüne yücelip silmeli bunları Hasta düştüklerinde yasaktalar. Dişlerini gösterip dünyaya ettiler Baskıdır insanlık olanı tükettiler Doğmadan önce bitimi hakettiler Kaçacaklar ha uzayda uçaktalar. Kamil At, yahu vay bitesim gelir Kimse duymaz bana sesim gelir Duyarsız boş alkışladıkca yücelir Kavga lazım ****ler şakşaktalar. Kamil At
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akıl İşi
Yuvarlanmış tersi tekrar üstüne İnsanca aynen çevirmek akıl işi Fitneler için kırılmışsa dostuna Gerçek özür dilemek akıl işi. Keller saçıma hayali yolucu İnsanlar kanun yapar bulucu Binlerce senelik paslı kılıcı Yine aynı bilemek akıl işi. Dünyada kimisi çırpınır cana Faşist horozlanıp çatar insana Kötülük yozca gelince buyana Yozu insanca elemek akıl işi Kimisi para ile yapmış kulunu Giyinmedi daha insanlık gelini Zalim köpeğe gösterirken yalını Pis yalı yalamamak akıl işi. Zalimin şatosunu serinler klima Doğru idim engel oldu yoluma Dürüst diye işaret taktı koluma Buna Kamil'i sevdalamak akıl işi. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|