![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..Kemal'im...
Apansız bir hastalık geldi belimi büktü. İlk göz ağrım Kemal'im birden eridi, çöktü. Anneciğin başında gizli gizli yaş döktü Son günlerimde beni deli eden kederim Bağışladığın için önce sana Allah'ım, Sonra ilk göz ağrıma çok teşekkür ederim. Oğlum, uzun kirpiklim ne oldu birden sana? Haline hangi insan dayanır, hangi ana? Doğduğun günden beri şükrettim Yaradana. Son günlerimde beni deli eden kederim Bağışladığın için önce sana Allah'ım, Sonra ilk göz ağrıma çok teşekkür ederim. Bu dünya imtihandır Kemal'im biliyorsun İnan hastalığınla günahın siliyorsun İyileşmeni sende ben kadar diliyorsun Son günlerimde beni deli eden kederim Bağışladığın için önce sana Allah'ım, Sonra ilk göz ağrıma çok teşekkür ederim. Gözlerimin içine çaresizce bakanım Yüreğimi derinden alevlerle yakanım Ölümü genç yaşlarda kafasına takanım Son günlerimde beni deli eden kederim Bağışladığın için önce sana Allah'ım, Sonra ilk göz ağrıma çok teşekkür ederim. Gözümüzün önünde eridin azar azar Kimi mucize diyor, kimi de deydi nazar Geri döndün kalemim bak sevincini yazar Son günlerimde beni deli eden kederim Bağışladığın için önce sana Allah'ım, Sonra ilk göz ağrıma çok teşekkür ederim. Temmuz 2007
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aksaray
Hasan Dağı’nın etekleri Atalar vermiş emekleri Gönüllerde yatar bir saray Evliyalar şehri AKSARAY Büyüsüne çabuk kapıldı Az zamanda hemen tanıdım Beni de sizden biri sayın Evliyalar şehri AKSARAY Anadolu’nun özü burada Erenlerin sözü burada Türkiye’nin tuzu burada Evliyalar şehri AKSARAY Maneviyatından haz aldım Erenlerine selam saldım. Uyanamadım daldım daldım Evliyalar şehri AKSARAY Gülten Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah'ım
Ne derdim kalırdı, nede tasam Seccademi gözyaşımla yıkasam. Gülten Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amasya
“Kime niyet, kime kısmet” derler ya Seni görmem nasip oldu Amasya Seyrettim yükseklerden doya doya Hayatta sana gelmem belki faldı Gözlerim güzel anılara daldı Amasya eskileri sende buldum Tarih kokan değerlerini sordum Bu nasıl şans? Ben kaderli kulundum Yapılan sohbetlerin sanki baldı Gözlerim güzel anılara daldı Bimarhane’nde tarihini andım Hazeranlar’da geçmişteyim sandım Yeşil ırmağını içmeden kandım Hayalimde bindiğim belki saldı Gözlerim güzel anılara daldı Bekle Amasya yine geleceğim Ferhat’la Şirin’i yad edeceğim Elmayla kirazından yiyeceğim Amasya damağımda tadın kaldı Gözlerim güzel anılara daldı Gülten Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Sıladan ayrıldım gurbet ellere de düştüm Hem kendime hem de dünya alemine küstüm Bir pantolon bir ceket bir fanile üstüm Anam, derdimi ben sana değil kime yanam? Başımı mor dağlara yasladım duman duman Kırık, döküğüm, dizlerimde kalmadı derman Eski günlerim aklıma gelir zaman zaman Anam, derdimi ben sana değil kime yanam? Hüzün yağmuruna tutuldu hepten gözlerim Hep aklımda bana öğütler veren sözlerin Gece yattım zaman hayalini gözlerim Anam, derdimi ben sana değil kime yanam? Keşke köyde kalsaydım dizlerinin dibinde Senle şükrederdim halime bir deyil binde Sen bana bakma rahat uyu Annam kabrinde Anam, derdimi ben sana değil kime yanam? Gülten Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anı
Seni bana hatırlatan her yerde Göz pınarlarım şelaleye dönüyor İçimdeki yumak her seferinde Bugünden geçmişe bir ağ örüyor... Gülten Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ankara'lıyım
Zamanın birinde bir gün İstanbul'a gittim. 'Nerelisin' dediler. 'Ankara'lıyım' dedim. Bir kaç semt ismi sordular bilemedim. Çünki ben Ankara'nın içinde büyümedim. Kaç yıl oldu gitmiştim bilmem kaç senesinde Müzelerini görmüştüm okul gezisinde Hiç bir zaman kendi başıma gidemedim Göndermezlerdi kaybolurum korkusu içinde. Birde düğünlerde ve bayramlarda giderdik Ankara'yı ailecek ziyaret ederdik. İlçeye dönünce böbürlene böbürlene 'Bizler bu gün Angaradan geliyoz' derdik. Zaman geldi geçti hadin sorun bana Rehberlik bile edebilirim işte sana Kaderde yıllar sonra seni tanımak varmış. Karış karış bilirim seni şimdi Ankara... Gülten Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ANNEM
Karşılıksız fedakarlıklar verdin. Bizi gönülden, yürekten severdin. Bizlere bakabilmekti tek derdin. ANNEM, meleğim, sensin ilk sevgilim… Aç kalsan da yemedin, hep yedirdin. Kendin giymedin, hep bize giydirdin. Sıcacık sevgini şevkatle verdin. ANNEM, ak saçlı başını seveyim… Ben hala senin gözünde bebeyim. Yuva kurdum ben de senin gibiyim. Benimde oldu üç tane bebeyim. ANNEM, narin kıymetli mücevherim… Bilmem ki hakkını nasıl öderim? Ver de canını, canımı veririm. Her zaman hakkını helal et derim. ANNEM, pamuk ellerini öpeyim… Gülten Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Gelmesin
Anlatın gamsız vefasız yare artık gelmesin Dargınım ben, kırgınım hep, söyleyin bak gülmesin Hislenip üzgün gelip gözyaşlarım hiç silmesin Zorda kalsam darda olsam her ne halim bilmesin... 11/01/2007 Gülten Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim
Küçükken 'Ne olacaksın' diye sorarlardı Hep 'Asker olcağım' derdin Şimdi o günlere erdin. Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Daha dün başucunda ninni söylerdi annen Ne çabuk büyüdün yürüdün hemen Kocaman delikanlı oldun birden Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bu vatan sevgisi, bu yurt sevgisi Sevdiğini sevdiklerini korumak için Yapacağın bu hizmet onların rahatı için Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bayrağım dalgalandıkça öğüneceğim Gece gündüz seni düşüneceğim Selamını hasretle bekleceğim Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Toplanacak yurdun her yerinden Çiçekler ocak ocak Bütün yurdu bu yeşil çiçekler donatacak Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Görevinde sana başarılar diliyorum Bu günlere erdiğin için mutluyum Göz yaşlarımda bile huzurluyum Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bu görev senin en yüce vazifen Bu günler için seni yetiştirdi ailen Dualarda bile hep sen, yine sen Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Gülten Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|