![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok Uzaksın
Duman duman tütersin burnumda, Sesin çınlıyor kulaklarımda, Hayallerim yarınlarda, Başka kimse olmayacak bil hayatımda. Kıskanırsın beni şiirlerimde, Çıktığım seyehatlerimde, Sohbet ettiklerimde, Hala anlamadınmı benim gönlüm sende. İçtiğim suda varsın, Baktığım her yerdesin, Sadakatim sonsuzdur bilirsin, Artık huzur bul,gönlün rahat etsin. Senden önceki hayatımı yok saydım. Ben seninle doğdum,senle yaşadım, Ve seni hala çok seviyorum, Söyle benden başka ne istiyorsun. Arama bende yanlış bulamazsın, Bu imalarından utanmalısın, Bazen düşünüyorumda,sende haklısın, Çünki bana çooook çok uzaksın. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Delikanlıca
Sevdim seni delikanlıca, Üstüne gül koklamadım, Yabana hiç bakmadım, Ama hepsi boş. Şimdi bıraktım seni, İtiraf ediyorum delikanlıca, Ümit bağlamayasın bana, Haydi arkadaş herkez kendi yoluna. Dedimya sevmelerim ağırdır, Oyun olmaz sevgimle, Dönüşü olmayan hatalar yapma, Birdaha dönmem geriye. Hadi sil gözlerini ağlama, Düşünme kara kara, Bırak herşey girer yoluna, Yeterki bağlan dört elle sen hayata. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deniz Gözlüm
(Deniz Gözlü Seven Kardeşime...) Öyle güzel bakar Öyle tatlıki Deniz gözlü yarim Mavişimsin sen Canım dedin beni bağrına bastın Uçan kuştan bile beni kıskandın Vallahide adam gibi adamsın Halin tavrın ile sen bir başkasın Yıllarca ben sakin liman aradım Belki gelir diye umut bağladım Biranda karşıma çıktın ansızın Birtanemsin benim deniz gözlümsün Yollar uzak olsa gelemesende Bilki benim kalbim daima sende Bu can durdukça bu bedende Söz verdim ben seni bekleyeceğim Bazen kavga ettik bazende küstük Sen oralarda ben burda üzüldük Aşkımızla birlikta bizde büyüdük Çok büyük bir sevdayla bağlıyım sana Sen Mutlu ol Kardeşim Deniz Gözlünle Ben Mutlu olacağım Kahve Rengi gözlümle 25.02.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dileğim
DİLEĞİM (Şiir dostu............... hitaben) Bütün güzellikler seninle olsun Arkadaşım sen sevgi dolusun Tek sıkıntın mutluluk olsun En güzel aşk gelip seni bulsun Sana dilediğim uzun mutluluk Geçmişteki acılarını unutup Saadet dolu bir yuva kurup Arkadaşım sen sevgi dolusun Adana dedikleri sıcak bir şehir ............... 'nin yüreği sanki bir nehir Artık sende kendi gönlün sevindir Neden hep buruksun sevgili dostum Arkadaşım sen sevgi dolusun Bütün dostlarına benden selam olsun Arkadaşım seni RABBİM korusun Umarım tez zamanda derdin son bulsun Arkadaşım sen sevgi dolusun 19.10.2006 Çiğdem Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğum Günün Kutlu Olsun
Bu anlamlı günde sana yazmak istedim İyki sen varsın,iyki seni tanıdım Sen sırdaşım,arkadaşım,can dostumsun Yarınların mutlu,duğum günün kutlu olsun Sen güzeller güzeli,sevgi prensesi Sen gönlümün sultanı,iyilik meleği Sen tatlı dilli,güler yüzlü,sevgi dolusun Yarınların mutlu,doğum günün kutlu olsun Seni anlatmak satırlara sığarmı Seni üzmeye, insan kıyarmı Sen ailenin gururu,yüreklerde coşkusun Yarınların mutlu,doğum günün kutlu olsun Dileğin gerçek,o temiz kalbin huzur bulsun Seni gönülden sevmeyen,kahırla dolsun Mutluluk güneşi,sıcak yuvana doğsun Yarınların mutlu doğum günün kutlu olsun Sen gözlerime bakıp,hislerimi okursun Sen sonsuza kadar,yaşanacak duygusun Sen gönüllere şifa,sen bir umutsun Yarınların mutlu,doğum günün kutlu osun. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost Dedim Sana
Sen severken ayrılmayı denedinmi Kalbin onun için çarparken git dedinmi Geçmişi bir kalemde sildinmi Oynadınmı mutluluk oyunu polyanna gibi Şimdi sen yoksun Dost dedim arkadaş dedim Zorda olsa seni sevdiğimi gizledim Açtım gönül kapısını sana Eski bir dost arkadaş gibi Ölümüne varım şimdi yanında İçime gömdüm sevgini ben sonunda Anlat sevdiğim derdini anlat Dök içinin ateşi yakmasın seni Hatta yeni aşkını anlatki Bitsin yüreğimdeki sevda ateşi Şimdi dostuz seninle Soruyorsu hayatında biri varmı diye Yok dedim,affet beni yalan söyledim Kaçırdım gözlerimi gözlerinden Gözlerimden anlardın seni hala sevdiğimi Dost dedim sana aşkımı söyleyememki Kalbimdeki tahttasın diyememki ve ebediyen sen olacaksın Artık dostumsun öylede kalacaksın. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost Gibi Gel
Dost gibi geldin, hep öyle kalalım, Zorlama gönlümü, yorgunum dostum... Benim sevgileri kaldırmaz kalbim, Bundan sonra dost istiyorum ben. Geleceksen dost gel, aşka gücüm yok, Yalan sevgilere benim karnım tok. Israr ettin diye, ben kabul ettim. Ruhum yaralıdır, sana söyledim. Sabırlıyım,beklerim diyorsun, İçimdeki kopan fırtınayı bilmiyorsun, Bana söz etme, aşktan sevgiden, Hele delikanlılık ve dürüstlükten. Ben yedim darbeyi deniz gözlümden, Kırgınım dostum, çok kırgınım ben Söz veremem sana, ben, gelecekten Harabeyim artık yoruldum dostum. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostlar İş Başında
İçimdeki yara taze be dostum, Bana şimdi aşktan söz etmeyin siz, Gelmişler bir araya kurmuşlar tuzak, Bak derler bu insan nasılda ak,pak. Bilirim istersiniz bende güleyim, Sevgi şerbetinden bende içeyim, Yaram çok tazedir beni dinleyin, Bana bundan sonra huzur dileyin. Kapattım gönlümü ben sevgilere, Artık tek sevdiğim yavrumdur benim, Boşuna uğraşmayın,boştur çabanız, Çok derindir kapanmaz bizim yaramız. Tek dileyim yavrum serpilip büyüsün, Kendi yuvasında çok gül büyütsün, Onun güzel gözleri daima gülsün, İstemem artık yavrum üzülsün. Dinleyin dostlarım dinleyin beni, Getirmeyin bana eli alemi, Kalbimde yokturki kimseye bir yer, Çiğdem halinize vallahi güler. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönme Deniz Gözlü...
DÖNME DENİZ GÖZLÜ Diyorsun ki, neden küstün, neyin var? Ağaçlar meyveye, döndü sevgili Söyle; senden başka, benim kimim var İhanetin beni, gömdü sevgili Dönme deniz gözlü, beklenmiyorsun Gece de, gündüz de, özlenmiyorsun Desem de! ufukta gözlenmiyorsun, Sanma! bende! sevdan, söndü sevgili Dilim söyler, kalem yazar, inanma Başkasını bulup, unuttu sanma Yürek sende kalmış, sen gel de yanma Kıblem sana bakan, yöndü sevgili Bin kez tövbe etsem, bin kez bozarım Hep seni okurum seni yazarım Çürürse bedendim, sana tozarım Gözlerin ruhuma, föndü sevgili. Fakat umutlarım öldü sevgilii 17.04.07 Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dörtlük
İLK DÖRTLÜK Ne mutlu sana ki, sevmeyi bildin Engüzel sevgiyi çevrene verdin. İstemem sana kimse, acı vermesin Bilmem ki sen, kimsin, kimlerdensin. 19.10.2006 - Çiğdem Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|