![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Agla Yüregin Bosalsin
Agla yüregin bosalsin, Agla yagmurlar eslik etsin. Akan göz yaslarin, Sürükler seni kiyilara vurur seni. Unutma adi konmus ayriligin, Çok acimasizmis. Bunu çok iyi biliyorum. Esen rüzgarlar, Bir siir olsun dudaklarinda, Ismini an sarkilarda. Biliyorum, Tozlandi hayalin, Bir mutlu yuva kurup, Çoluk cocua karismak. Hepsi bir hayaldi, Simdi toz pempe hayal oldu. Bosver diyecem kafana takma, Kendini yalan sevgilere satma, Sevgine yalan sözleri katma, Umutlarla yasa, Dert gelmez basa. Tarih Ve Saati: 10/07/2005 15:23 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Agladim Sabaha Kadar
Yine bir ayrilik sözü, Çaresizlik, Adim atmis yüregime, Kimseye dinletemiyorum kendimi, Hep aci çekiyorum, Hep agliyorum, Sen yanimda yoksun, Ne yaptigimi, Nasil yasadigimi bilmiyorsun, Bilmezsin neler çekiyorum *******i, Ben yine herzamanki gibi, Agladim sabaha kadar. Seni benden almak isterler neden? Seven yürek çokmu zalimdir. Koparmak isterler açan güllerimi neden? Sevda güllleri çokmu acimasiz. Yikmak isterler hayellerimi neden? Çokmu görürler mutlulugu bize. Bu hayat böylemi bitecek söyle neden? Bu hayat çokmu kalles. Aglarim sabaha kadar neden? Bu sevgi böyle bitmez. Yikamasinlar sevgimizi, Sen karsi çik bunlara, Söz anlar, Beni dinlemezler, Sen yardimci ol bana, Söyle nasil seviyoruz birbirimizi, Bu hayat bizsiz yasanmaz. Askim ben yine agladim sabaha kadar, Uyumadim, Sabahlari yasadim, *******i öldüm, hep siir yazdim, Siirlerle anlastim, Ama derdimi dinlemez oldu siirler, Agir geldi tasiyamaz sayfalar, Mürekkebi yetmez kalemimin biter, Uyurum en fazla 10 dakika, Hemen uyanirim acilar içinde, Terlemisim, Kabuslar hep ayni, Seni benden aliyorlar, Ben ne yapiyorum, Hiç birsey, Yapacak birseyim yok, Çaresizim, Agladim sabaha kadar! ! ! ... Tarih Ve Saati: 01/08/2005 03:29 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglama Dersin
Aglama dersin simdi sen bana, Soruyorum sana, Sevdigini yavas yavas kaybediyorsun, Aglamadan durabilirsin, Sen ona gönlünü vermissin, Onsuz olabilirmisin. Bir kez sözünü dinlemesede. Onu sevmekten vazgeçermisin. Tarih Ve Saati: 16/07/2005 14:04 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglamak
Aglamak nedir bilirmisiniz, Aglamak ayriliktir, Aglamak sevmektir, Aglamak kaderdir, Aglamak bazende mutluluk, Bazende gülmektir. Ben hergün agliyorum, Ne için, Neden, Kimin için, Ne için, Ben bile bilmiyorum. Yoksa mutluluk mu beni aglatan, Aglatipta yüregimi kanatan. Sanmiyorum, Mutluluk nedir bilmiyorumki. Hayat bir sinav gibi, Mutlaka kazanmaliyim diyorum, Her yanlista bir dogru gidiyor, Mutlaka kazanmaliyim. Ben sanmistimki, Yanimda olacak, Evimin kenarinda beni bekleyecek, Mutlulukla karsilayacak, Yanagima bir öpücük verecek. Simdi yavas yavas anliyorumki, Sinavi kaybetmisim, Agliyorum, Ve nedeni ögreniyorum, Ben terk edilmistim. Hayat diplomasini alamadim, Sevilmeyi hakketmemisim. Ben onun için agliyormusum, Aglamak buymus desene. Tarih Ve Saati: 26/12/2004 15:01 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglamak Için
Aglamak için, Sadece aynaya bakmam yeterli, Baktigim an, Çirkin bir surat, Acilarla genç yasta yaslanmis, Derileri büzüsmüs bir el, Kisaca yalnizligi görüyorum, Iste o an basliyorum aglamaya. Aglamak için, Sadece seni düsünmem yeterli, Düsündügüm an, Yasanmis günler, Mutlu ve mutsuz anilar, En önemliside, Bana bakisin, Bunlar aklima geldiginde, Iste o an basliyorum aglamaya. Aglamak için, Sadece yasadiklarimi yasamam yeterli, Yasadigim an, Geçmiste kalan maziler, Yalnizlik, Hergün göz yasi, Gizli gizli aglamalar, Dostsuz ve yolsuz, Mutsuz ve umutsuz, Sevgiden mahrum, Sevda atesi, Sevmek, Severken bile terk edilmek, Bunlari tekrar yasadigimda, Iste o an basliyorum aglamaya. Tarih Ve Saati: 16/05/2005 12:08 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglamayacagim
Artik aglamayacagim, Bende sizler gibi gülecegim, Artik hayat umrumda degil, Sevdiklerim zaten beni sevmiyorlar. Aglamaktan biktim, usandim Gözlerimden kan gelmesinden yildim, Yüregimin aglamasina dayanamaz oldum, Simdi bende aglamayacagim. Birgün gelir, elbet bende gülerim, Birgün gelir, elbet sende seversin, Birgün gelir, elbet sende aglarsin, Birgün gelir, elbet sende aglamaktan bikarsin, Birgün gelir, elbet sende benim gibi olursun, Bende aglamayacagim dersin. Bak bir yildizlara, nasilda parliyorlar Eskiden bende onlar gibiydim, Sevdikten sonra hayatim degisti, Aglamaktan tükeniyordu ömrüm. Biraktilar ben aci çekeyim, Bu sevdamin yolunda, Ama artik bende biktim, Artik AGLAMAYACAGIM Seni sevdimde hayatima anlam geldi. Tarih Ve Saati: 31/10/2004 11:46 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglamazsam Uyuyamam
Çok seyim var sizlere anlatacak Varmi kulak veripte dinleyecek Sonuna kadar beni izleyecek Varmi benimle anlattiklarimi yasayacak Sigarasiz sabah olmuyor Gözlerim yas yerine Kan agliyor Nedendir bunu kimse bilmiyor Aglarim her gece Sevilmedigim için Aglarim her gece Annemi kaybetme korkusu oldugu için Yillardir ask ugruna Ömrümü kaybettim Ben simdi her gece Aglamazsam uyuyamam Kaybettim geçen yillarimi Bulamadim hayatin anlamini Sevilmedim yalandi sevdiklerim Özledim, özlemimle agladim Artik yalnizim Gözyaslarini kendime dost bildim Simdi her gece Içimi çekerek aglamazsam UYUYAMAM! Tarih Ve Saati: 22/10/2004 23:37 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglarsan Kiyamam
Sakin aglama bebegim kiyamam sana, Aglayipta aci çektirme neolur bana. Senin gözyasin bin ömre bedel, Can veririm senin yolunda, Yeterki sen üzülme. Hatirlarmisin? ? Ikimizin bir rüyasi vardi, Evlenmek istiyorduk, Iki çocugumuz olsun istemistin, Nerde kaldi o rüyalar, Yalancisin sen yalanci. Neolursun gitme dur, Unuttunmu bir ömür beraber olacaktik, Unutmak kolaymi, Ayrilik ölümden beter, Silinmiyor simdi o hatiralar gözlerimden, Yasayamadigimiz askimiz yarim kaldi, Beraber kurdugumuz rüya gerçege dönemedi. Simdi çok yalnizim bu yerlerde, Sensiz benimle beraber zaman durmus, Artik zaman bile zamani unutmus, Simdi baskasi var gönlünde biliyorum, Neden bana birsey demeden çekip gittin. Kalbimde simdi bir yara var, Ayriligin acisini çekiyor, O yaranin ismi ayrilik. Simdi yeni bir lakabim var, Ismim oldu artik KAHPE, Soyismim ise AYRILIK. Ama olsun yeterki sen üzülme, Bende mutlu olamadinsa, Belki onda mutlu olursun, Sen simdi yeterki aglama, Sakin aglama kiyamam sana. Belki bir gün geri dönersin bana, Seni çok sevmisim ayrildiktan sonra anladim, Hemde çok iyi anladim. Sen gittin kurdugumuz rüyalar gerçeklesmedi, Ayriligin bana bir ölüm gibi geldi, Ama aglayipta beni iyice öldürme. Simdi sanki yasayan bir ölüyümm, Her baktigim yerde seni görüyorum, Bugüne kadar yalniz seni sevmistim, Sana ne yaptimda beni terk edip gittin. Ama olsun ben herseye raziyim, Ben olmayacak herseye hazirim. Yeterki sen aglama benim küçügüm, Simdi sensiz yollardayim. Sen aglama firtina kopar Sen aglama güller solar Sen aglama kiyamet kopar Sen aglama sakin bebegim Sen AGLARSAN KIYAMAM Sana Tarih Ve Saati: 29/06/2004 02:23 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglatan Çok, Güldüren Neden Yok
Bir ailem degilki, Bir sevenim degilki aglatan, Aglatan çok oldu, Bu genç yasimda beni soldurdu, Hayellerim, Umutlarim, Göz yaslarimin arasinda kayboldu. Beni aglatan çok, Güldüren neden yok. Tarih Ve Saati: 16-01-2006 20:38 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglatirsam, Güldürmesini De Bilirim
Aglamak ve sensiz kalmak, Yüregimden bir parça koparmak sanki. Içimde bir aci, Bin özlem, Özlüyorum, Ama dönemiyorum, Bir uçurum var önümde, Atlamak istiyorum, beceremiyorum, Uçurumun dibi yok, Ama aynasi var, Bana beni gösteriyor, Geri kalanlari, Yasanan her aniyi, her hatirayi. Aglatsada kaderim, Güldürmesini de biliyor, Zaman zaman unutsam da, Göz yaslarim hatirlatmasini biliyor, Kan dolu gözlerim, Yüregime akmasini da biliyor, Bu gönül kirmasini bildigi gibi de, Tamir etmesini de ögreniyor, Her gün bosa geçse de ömür, Anlami vardir yasanan herseyin, Yüreginde varsa taslanmis kömür, Yakmasinida bilirim. Ben DeRTLi SaiR isem, Aglatirsam, güldürmesini de bilirim. Tarih Ve Saati: 06-05-2006 21:38 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|