![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslım
Dün başkaydı bugünde bir başka yarın ise bambaşka Aslımdan suret isteme Ben buyum değişemem Doğmuşum büyümüşüm yürümüşte konuşmuşum Anlatmışım derdimide rahatlamışım Düşmüşüm yere kendim kalkıp ağlamışım Dünü bir başka bugünü bambaşka yarını daha bir başka yaşamışım Aslımdan suret isteme, veremem Ben buyum işte, değişemem Zorla gülüpte ağlayamam Kendim giderim kendim gelirim Ne bir kukla nede oyuncak olamam Zoraki sevemem ben seni Gözlerine dik bakıpta yanına varamam Masallardan çıkmadım ben Elimde kılıcımla heybetimle savaşamam Bende insanoğluyum hep kazanamam Aslımdan surete dair sebebim var Dalında kopmamış nice düşüm var Bir cesaret ki bunu sana nasıl anlatsam Gülü kanım aksada okşarım Yağmurda ıslansamda dolaşırım Anılar yüreğimi yaksada hatırlarım Lakin yüzün hürmetine olsada şayet Ben seni senliğinden sebep artık sevemem
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk
Aşk bende bir handır Çiçeklerle dolu bir kapısı vardır Penceresi güneşe bakan Ovalarında sevda türküleri söylenen bir vatandadır Aşk bende bir sofradır Tabağımda dumanı tüten bir sıcak aştır Ellerimi yakan sıcaklığıyla Yüreğimle sindirdiğim bir sevdadır
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bulvarı
Aşk bulvarında yürümek bir hoştur Adımların adım üstüne Sevdan bir başka sarhoştur Aşk bulvarı Sevenlerin yolu sevdalıların mekanı Bir başkadır çiçekleri hele ki o renkleri, nizamı Aşk bulvarının gece ışıklarında volta atmaktır aslı astarı Gökkubbede hilal, yanında yıldızcıklar O an dilden akar ballı mısralar, simalara parıldarken yakamozlar Aşk bulvarında gezinirken sevdaya tutsaklar Hep aynı şarkıyı usulcasına fısıldarlar Hep aynı hayale dalarlar Aşk bulvarı ömrümüzün en tatlı kulvarı Aşk bulvarı yüreğimizin belkide en son durağı
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çiçeği
Herkes bilmez Gözlerimdi gerçeği gören Bir zamanlardı aslında olan Sevgiyi arayıpta bulduğum Aşık olduğumu sandığım yalan Gülümsemek Özlem duyduğum anlar Sevdaya tutsak sandığım zamanlar Eski bir mazi gibi Artık gözlerimde birer tozlar Silkinipte uyanmak istiyorum işte Yine hoyratça doğrulmak Koşmak istiyorum asırlarca Dağlar ardında da olsa Dipsiz uçurum boylarında da dursa Mavi gökyüzü arasında Bulutlarında ötesinde Çiğ yağmış kimsesiz kırlarda yetişsende Varacağım yanına Sırf kokunu duymaya Biliyorsun ya Kıyamam ellerimle seni koparmaya Aşk çiçeği Benim gibi yalnızsın sende oralarda
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Her Vakit Aynı Mana
Gökyüzü ve vakit gece Ve birde yakamoza vuran ay var ise Aşka alışık sözler gelir yüreklere Sabah olmasın diyenler çoğalır içimizde Sessiz bakışlar yada dokunuşlar ile Gökyüzü ve vakit gece Aşk hep aynı manadır hecelerce Utanırcasına yada ürkekçe Ama sevecencesine,sarılıpta koklarcasına Aşk her vakit aynı mana Ne zaman ne kıta Ne evren ne dünya Aşk saf aşk ürkek Lakin artık bana uzak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Herşeydir Aslında
Bir bakıştır aşk Ne bir ağaca ne bir kuşa nede mavi gökyüzüne denk değildir bakışımız İçten içe yakan bir dalıştır gözler içinde aşk Türlü türlü hayallerle bitmek tükenmek bilmeyen bir rüyadır gönlümüzde Tatlı bir sözün ardında gizlenen ümitlerin Kurşun gibi delipte geçen bir sevgidir aşk Ağlanır her sevgi rüzgarlarında Yüreğe dolan sevdalara sarmalanan kollarımızdır aşk Tutupta bırakılmasın Bir ömür boyu asılı kalsın yürek ağacımızda Ve çiçekler açarken her dalımızın ucunda Her güzü ilkbahar her yakamozu güneş eder içimizde Bir tutuştur aşk Tutulupta bırakılmasını istemediğimiz bir sıcak eldir ellerimizde Tutsak olduğumuz anlardır aşk Sessiz bakışlarla konuştuğumuz Hayallerimizi gönlümüze anlattığımız bir dildir aşk Bir yoldur gönlümüzde Gidipte dönülemeyen Çiçeklerle bezeli dikenlerle sıralı Ne gecesi ne gündüzü olan bir yoldur önümüzde aşk Yıldızlarla süslü bir gece yakamozlarla parıltılı bir denizdir aşk Aşk herşeydir aslında Bir tatlı bakışla başlayan acıların barındığı bir küçük ömürdür hayatımızda
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İçin
Hep sessiz olmalı Gülümserken bile tebessüm gibisinden olmalı Yani abartmamalı Bazen konuşurken susmalı Yani gözler konuşmalı Aslında derinden sevmeli Yani yürekten yani abartmamalı Sus pus gibisinden olmalı aşk Yani hıçkırıklarla ağlamalı Sevdan için yüreğini korlarla dağlamalı
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Nedir?
Aşk nedir? Bir nefeslemi daha makbul Yahut o bakışta ki gizmidir? Aşk nedir? Sarı çocuğun elindeki oyuncağımı Yahut gurbetteki sevgilinin bir tutam kahve saçındamı gizlidir? Aşk nedir? Yürekte filizlenen düşlermi Yahut topraktan güneşe merhaba diyen çiçekmidir? Aşk aslında herşeydir Güneştir, tozdur, topraktır Yağmurdur, çamurdur, kardır Hatta aydır, yıldızdır, karanlıktır Ne sözlerde asılıdır, ne bakışlarda kalıcıdır Bir tutam saçtan, oyuncağa Düşlerden, çiçeklere, güneşten yüreğe damlayandır Gülüştür, hüzündür, sitemdir Aşk aslında herşeydir yani cümlemizdir
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ölümsüz Olmalı
Unutmak kolay gelir bazılarına Kolaycasına kapılıverirler sevdalara Bir yaprak gibi ordan buraya Gezinirler sokaklar arasında Oysa sevmek yürek ister Bir kez yaşanası sevdalardır yüce olan Bilemezler Bakışlar kolay olmamalı Sözler kalpten çıkmalı Yoktur böylesi hint kumaşı misali Göremezler Unutmak kolay gelir bazılarına Sahte gülüşler doludur yürekleri Biri gider biri gelir yaşanır sevgileri Söylerim ki Unutmayı göze alan unutulmayı da göze alır Gün gelir silinirde gider hisleri O yaprak misali uçuşurken kurur bedenleri Bilirim ki Aşk ölümsüz olursa aşk aşktır Zayi olan ise sadece zamandır
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk ve Hüzün
Gönül derman eylemez zamana Tutarız gülleri ellerimizle Bir bakışa kurban oluruz ama Aşk yine bildiğini okur delice Gönülde eski sevdalar çağlar Kimi boğulur kimi kurtulur Her yüreği ne aşk dağlar Sevmeye yürek elbet bir gün bulunur Zamanlar hain olur Gelirde ayrılık yine bizi vurur Şu gözler yalana akan yaşlarla dolarda Alırda rüzgarlarla bizi savurur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|