![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞKIM'a
Sol yanımda Eşi bulunmaz bir hoşluksun… Sağ yanımda Yerin dolmaz derin bir boşluksun… Bezen şaşsa da Gönlümün gönyesi… Sen Güzel Rabbimin Bana yar ettiği yegane kulsun… Ne sen! Ne de ben! Kim ne derse desin Susmak bilmek ki bu yürek… İşin içinde Aşkın mutluluğu varsa, Yormaz ki beni Akıntıya karşı kürek çekmek… Dilimde Sana dair Hep aynı yegane dilek… Yüreğimin baş köşesinde Bir gün değil Seni her gün görmek… Ah da ah dedirten, Bana Kelimelerle dans ettiren kadın… Sen, Mutluluk namına Her daim sevilesi kadın… Sen, Azrail de olsan Her daim peşinden koşulası kadın… Ben, Bilirim nasıldır Seni sevmenin tadı… Bir kez daha gelirsem dünyaya İster elbet bu yürek Yine Yine seni yaşamayı… Salih Korkmaz
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞKIM'aa
Sigaramın dumanı gibi ... dağılmıyor ki hasretin... Sanki kulaklarımda sesin ... seni seviyorum deyişin... Ben gurbet *******inde ...sen bu gecede hayalimsin... Duy! Ey sevgili duy... ... sen yegane sevdiğimsin... Salih Korkmaz
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKIM, Ne Mutlu Bize...
… Aşk, Olurdu bazen… Yaramaz bir çocuk, Durmazdı ki yerinde… Ben, Olurdum deli divane, Koştururdum peşinde… Yorulunca dururdu Ya da insafa gelirdi… Usul usul Sokulurdu yüreğime… … Ellerde dolaşırdı Güneşin acemi izleri… Baharın coşkusu Gönüllerde açardı sanki… Gözler olurdu Aşkın umman denizi… Dudaklar yanardı Aşk başka bir ateşti sanki… … Aşk, Olurdu bazen… Allı morlu kelebek… Yakalamak mı? Öyle kolay iş değildi ki… Ama beceriksizde olsam Bazen takılırdı Yüreğimin filesine… Karışırdı Gündüzüme geceme Aldığım her nefesime… … Ne mutlu Sevdim diyene… Ne mutlu Sevene, sevilene… Ne mutlu Aşka aşkım diyene… VE AŞKIM NE MUTLU BİZE… … Salih Korkmaz
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKIM, Özür Dilerim...
Dökülmüş inci tanelerin. Gözlerinde yağmur olmuşum. Görmesin gözlerim, Kör olayım. Neyleyim ben, Yüzünde yaş olan bu canı? Kahpe kurşunlar değsin sineme Bir değil Bin kez Azrail’le tanışayım… Diken olmuş sözlerim. Kan damlamışım yüreğine. Tutulsun dilim, Lal olayım. Tutamazsın ya bazen, Söz ağızdan çıkar gider. Sonra geri gelir, konar kulağına Bir değil, Bin kez kahreder. Ben bilirim, Gözyaşlarının tuzlu tadını… Ben bilirim, Yüreği kanatan dikenlerin acısını… Bilirimde niye eşeklik eder Sevdiğim canı üzerim. Gel Azrail. Gel. Ben bu acıya dayanamaz Alır başımı giderim… Ve aşkım Söz gider izi kalır Aşk gitmez hep yaşanır. Seni seviyorum. Özür dilerim… car hire Salih Korkmaz
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Diyarında
Karışmıştı kokun Dağlarımdan getirdiğim kekik kokusuna… Gülüşün bir cümbüştü Bakıyordum rengi ala ebemkuşağına… Saçların dalga dalgaydı Yüzüyordum Karadeniz’in hırçın sularında… Gözlerinde kaybolmuştum Aşkı yaşıyordum aşkın diyarında… Bugün gibi hatırımda Tadın bulaşmıştı dudaklarıma… Yüreğim kanat takmış uçuyordu Aşkın mavi beyaz semalarında… Unutmuştum oysa Yıllar olmuştu aşka dokunmayalı… Nasıl bir ateşti anlatamam Ellerimde tuttuğum ellerinin sıcaklığını… Koymuştum başımı kucağına Şefkat geziniyordu usul usul saçlarımda… Yüreğim alıp götürdü beni Mutluluk sahillerinde dolaştırmaya… Bir adam vardı Dayamıştı sırtını ihtiyar çınara… Göz göze geldik. Yabancıydık ama bakışlar aşina… Hüzün vardı gözlerinde Salmıştı düşüncelerini Boğazın serin mavi sularına… Savuruyordu sigarasının dumanını Yalnızlık yaren olmuş Ayrılmıyordu sol yanında… Mayışmışım kedi misali Uyuyakalmışım aşkın kollarında… Gördüğüm bir rüyaymış Geçmişimden acı yüklü bir sayfa… Uyandım. Uyandım aşka… Hoşça kal dedim Bir daha gelmemek üzere yalnızlığa… Sarıldım aşka sımsıkı Sarıldım aşka, aşkın diyarında… Salih Korkmaz
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkına Aşk Diyeceğim
Gizli gamzem Kimse bilmez benden başka Endamın belirince sokağın başında Açıverirdi hemen sol yanağımda. Yürürdün ya salına salına Ben pencere kenarında Yüreğim çırpıntılarda… Göl yeşili gözler Ayak seslerini bekler. Gündüz, aşk ile yolun gözler. Gece, hayalden hayale düşler. Bakardın ya güneş gibi Ben erir gider Yüreğim yangının izler… Gizli sözler Kimse duymaz benden başka Yüreğim aşka karışık fısıltılarda Yanıverirdi ateşin sol yanımda… Savururdu ya saçlarını rüzgâr Ben suskun esmelerde Yüreğimde deli fırtınalar… Çocukça bir yürek Senle öğrendi nedir sevmek. Kendinden, kimselerden habersiz Kolay mıydı yavan bir aşkı yeşertmek. Sevdim Ama onlar bilmedi… Sevildim belki Ama ben bilmedim… İşte ben Böyle sevdim Belki de sevildim. Kaçamak bakışlarda aradım Aşkı, sevgiyi. Denizin mavisi, ormanın yeşili Gecenin karası gözlerde dolandım. Buldum Ya da bulduğumu sandım. Ama Yüreğimin coşkunluğuna İhanet etti dudaklarım. Sustum. Susa kaldım. Konuşamadım aşka. Biliyorum. Bir gün bir çift göze Esir düşecek yine yüreğim Gel demeden gideceğim. Sev demeden seveceğim. Umudum bol, yarınım çok Nasılsa çözülecek dilimin bağı Aşkına aşk diyeceğim. Salih Korkmaz
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Halleri
Aşkın eleğindeydik Saçıldık kum taneleri gibi ortalıklara Issız sahillerde Sen beni, ben seni beklerken Islandık kıyıya vuran hırçın dalgalarla… Senin dudaklarında sılanın ayazı Benim gözlerimde gurbet beyazı. Aşkın durgun halinde Her günümüzde hasretlere gebeydik. Gündüz düşlerde, gece hayallerde Yakına hasret, uzağın esaretinde Aşkın coşkun günlerini beklemedeydik… Aşkın aşk halindeydik. Uzağı yakın yaptığımız kaçamak günlerde. Kokun kokuma karışır Aşk derin bir nefes alırdı. Kış güneşi gezinirdi ellerimizde. Dudaklar yakışırdı birbirine. Sevişirdi bedenler ayların ateşiyle. Yaşanırdı aşk aşk haliyle. Zaman dursun derdik Ama durmazdı. Rüzgâr savururdu yine bizi uzaklara Aşkın durgun haline geçerdik Sabırdı ekmeğimiz, Özlem olurdu suyumuz. Hasret gözyaşlarıyla beslenirdik. Aşkı yaşarken Aşkı büyütür. Aşkı beklerdik… Salih Korkmaz
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkla Bir Gün...
Gözlerimde ay ışığı parıltısı, Göz sürdüm ya Hayran olduğum ay paresi güzelliğine… İnanmaz gibi sordum kaç kere kendime, Gerçek misin? Yoksa rüya mı görüyorum diye… … Yüreğimde panayır cıvıltısı, Hissettim ya Mutluluğu solurken aldığım nefeste seni… Biraz ürkek, biraz titrek, Biraz coşkun, biraz mahzun Yanındayken bile özlüyor. Özlüyordum seni… … Dudaklarım ateş parçası Dokundu ya Bir kerecik de olsa kar beyazı tenine… Gerçi şaştım. Şaşkınım. Seni öpmeye nasıl cesaret edebildim diye… … Ne güzel bir gündü. Gerçek ötesi, hayal ötesi, Sanki cennet bahçelerinde dolanıyorduk seninle… Yaşanan aşkla bir gündü, Ve eklendi unutulmaz günlerin en başköşesine Her gün yaşanması dileğiyle… Ve anladım bir kez daha Seviyorum. Seviyorum seni delicesine… Salih Korkmaz
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Güneşe Aşık Olmuş Misali...
Bazen batıyor yüreğime Sevdiğim gülümün dikenleri… Kopartıp attığım sayfaların yerine Ekliyorum yeni yenileri… Kanar mı? Kanamaz mı? Bilemem! Yüreğim bende değil ki, Göremem! Oysa hissederim, yaşarım İçimde adına yanan sevda ateşini. Ama bilmek istemesem de bilirim Bir daha görmek hayal seni… Gerçi hayal gerçek ne fark eder ki Sensin bu yüreğimin yegâne gerçeği… Seviyorum seni imkânsızın eşiğinde Olmaz ya, Ay güneşe aşık olmuş misali… Salih Korkmaz
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saçların rüzgâr olurdu sokağımda.
Kopardı fırtınalar her adımında. Odaklanırdı tüm gözler endamına… Bilirde bilmezdin Ateş olur düşerdin yüreklere Sebep olurdun sevda yangınlarına… Bir gülüşünle güneş açardı. Seni gören yağmurlar kaçardı. Göz süzdüğün havalara uçardı. Bilirde bilmezdin. Ateş olup düşerdin yüreklere Sebep olurdun sevda yangınlarına… … Gerek yok aynaları kıskandırmana Bana sor güzelliğini Değmese de dudağım dudağına Ben bilirim... Yüreğimde ki masum tebessümlerde gizli… Aynasıdır ya gözler kalbin Bak hele Diyemesem de seni seviyorum diye. Rabbim bilir... Sana olan sevdam yüreğimde, gözlerimde gizli… Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|