![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Bilsen
Gönülden sevdim seni Uğruna canımı verecek kadar Hasretin acısı benim Kalbimi çaldı bir bilsen Yokluğumda aramadın beni Kapattım gözlerimi bu yalan dünyaya Bakmaya kıyamadığın o gözlerim Şimdi ne halde bir bilsen Elimden tutmanı bekledim Düşerken hasretlerin kucağına Seni sevmek hasretleri beklemek ise Hasretin ne acı bir bilsen Bana aşk nedir diye sorarsan? İnan cevap verebilmeyi bende çok isterim Sensiz geçen bu son gecem olsun Nefes alamamayı bir bilsen Ben ne çok istedim Metin Mungan
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Tek Yürek Ağlar Gözden Önce
Kalp hiç ağlar mı? Sevinç gözyaşı döktüğünde Kalp hiç üzülür mü? Hasret yolculuğuna çıktığında Kalp hiç kahrolur mu? Acıyı ve kederi bilmediğinde Bir tek yürek mafolur Değerini yitirdiğinde Bir tek yürek kederlenir Sevdiğini kaybettiğinde Bir tek yürek ağlar gözden önce Metin Mungan
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Aşk Bize Fazla Geldi
İkimizde mutluymuş gibi davrandık Birbirimize gönülden bağlandık Bu aşk böyle sürecek sandık Fakat bu aşk bize fazla geldi Hayallere dalıp kendimizi kandırdık Her şey bir yalan, bir oyun oynadık Yaptığımız hataları kendimizde aramadık Sonunda bu aşk bize fazla geldi Gittiğin günden beri odam karanlık İkimizde umutla rüyalara kapıldık Her şey o kadar güzeldi ki sonunda ayrıldık İkimizde kıymetini bilemedik bu aşkın Sadece bu aşk bize fazla geldi... O kadar Metin Mungan
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Sen
Hayatımın anlamı bir tek sen Senin sevgi dolu sözlerin *******i uyumayıp aşkına seslenen bir tek sen Senin ilgin sevgi dolu şefkatin Dar günlerde yanım da bir tek sen Senin sımsıcak ellerin Hasret gözyaşları döken bir tek sen Senin hasretin senin hiç bitmeyecek sonsuz sevgin Metin Mungan
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bundan Sonra Ağlama Benim İçin
Bundan sonra ağlama benim için Gözyaşı dökme sevdiğim diye için Nasıl desem beni hatırlama bundan sonra Zaten beni unutur başka sevgili bulursun sen gerçek dünyanda Kaderim seni bana böyle yazmış Ben değiştiremedim yapamadım... Her şey çok güzeldi bir rüya dı senin yanında olmak Ben göremedim yapamadım Umut dolu sözlerin bir yalandı bir rüya dı Ben göremedim senin gözlerinde bir rüya bir yalan Sana baktıkça biten gözlerim bir gerçekti Sen göremedin görmek istemedin bir rüya bir gerçek Ben ağlıyorum neden sevdiğim biliyor musun? Sende benim gibi hasret çekiyor musun? Hasret beni daha çok seviyor Aklım almıyor gidişinin sebebini Düşündükçe her geçen gün kahroluyorum Sende bir gün ''Beni özlüyor musun? '' Dediğinde vereceğim cevabın ne olduğunu biliyor musun? Gözü yaşlı kapıma geldiğinde elinde eski bir hatıra varsa İçinde yazılanların kime yazıldığını biliyor musun? Metin Mungan
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Buluşma
Hasrettim sana günlerdir İhtiyacım vardı yakından gözlerine bakmaya Ellerini tutup saatlerce konuşmak Bir şarkı söylemek gözlerine Saçlarını okşayıp gözlerine dalıp kaybolmak Beni arıyorsan boşuna arama kalbindeyim Bir arkana bak belki ordayım Seni çok seviyor bu gönlüm İlk buluşma affet heyecanlanıyorum Aşk bir kelime midir? . Yoksa bir duygu mu? Ben sende bunu hissediyorum aşığım sana Ses tonundan hareketlerinden belli oluyor Sen bana âşık olmuşsun bende sana Yaklaşıyor büyük buluşma Sanki yarın o buluşma Her gün aslında bir buluşma Yarını düşünmek bile bir buluşma Buluşmak çaremidir yine sensiz kalacağım Gelemezsen ben kalbime ne anlatacağım Teselli olur sen merak etme Sevgini kalbime hiç eksik etme Büyük buluşmaya az kaldı biliyorum Rüyalarımda görüyorum seni, geldiğini Saçlarını toplamış gözlerinde gülücükler görüyorum Bazen Bizimkisi aşk mı diye soruyorum Aşk olmaz bu aramızda ki Daha büyük bir şey olmalı Devamını, büyük buluşmada konuşuruz Metin Mungan
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilberim
Anlıyorum seni ve düşlerimi Aslında seni düşünmek bile Beni mutlu ediyor biliyor musun? Ve beni düşündüğünü bilmek Yanımda değilsin yokluğun içimi kemirse de İçimdeki hasret, bu özlem dolu yüreğim seni sayıklıyor Hep *******i Gönlümde sana ait bir kalp var Merak etme ona çok iyi bakıyorum Her geçen gün sevgimden ona fazlasını veriyorum Ama yanımda değilsin dilberim Özlemin Hasretin bir çığ gibi büyüyor etrafımda Durmadan bana söylediğin o şarkıyı söylüyorum Her seferinde daha bir keyifle söylüyorum Ve ben seni hayal ediyorum İnsanlar Deli diyor bazıları da Âşık Ne derse desinler umurumda olan sadece sensin Seninle ben çok mutluyum, hayallerim de sen varsın Sen olacaksın uyurken aklımda Uyanırken de dilimde adın anılacak Bir gün daha seninle başlayıp bitecek Sana verdiğim o kalbe çok iyi bak Ağlarsa bir gün gözleri yaşlı kapında Ona gönlünden bir teselli Kalbindeki şefkatten bir yudum su ver Ona çok iyi bak dilberim Çünkü o sana çok iyi bakıyor ve seni çok seviyor Metin Mungan
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokunma Kalbime
Kaybettiğin karanlıkta beni arama Bir garip sarhoşum içtim senin uğruna Yakılacak yaralarımı saramadım kalbimde Yaralarımı sar ama kalbime dokunma Nizam şair olsaydı böyle yanmazdı Kapında kul değil köle olmazdı Aşkın alevleri sarıyor kalbimi Alevleri söndür ama kalbime dokunma Gittin kaç deli sevda sığdı yüreğine İnat etmiş yalnızlığın feleğe Söküp atamadım senin sevdanı kalbimde Yüreğimi sök ama kalbime dokunma Metin Mungan
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerinde Kayboldum
Bir rüyadayım gerçekten uzak Kendini kaybetmiş yollarda yürüyorum Umutlarım benden uzak bir yerde Arıyorum fakat ben kendimi bile bulamıyorum Hayallerim her gece pencerene tutsak Senden habersiz hayallere dalıyorum Nerden bilirdim ki oyun oynadığını Sabahlarıma gözü yaşlı uyanıyorum Senin gönlünde tutsak kaldım Kendi çabamla kurtulmaya çalışıyorum Sitem etse de yaralı gönlüm Sen aldırmayıp gülüp alay ediyorsun Benden sana son şarkı son şiir Dinle bak ey vefasız gönül Ettiğim bu yemin bu aşka Benden son nefes aşka ve sevgiye Metin Mungan
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer Aşka Bir Ceza Verebilseydim
İçimde bir ateş var, sanma ki yanar ağlar Elveda derken sana okulun önünde durduğum bir yer var Gözlerim yas dolar gittiğin yere bakıp dalar Neye yarar yokluğunda söylediğim tüm şarkılar Hüzünlü bir son bahar aksamı gezdiğim o yollar Bana söylediğin o sözlerin Anlamakta zorlandığım bakışların Beni benden alır götürür Seni senden son kez istiyorum söyle bana Alışamam biliyorsun yokluğuna Gideceksin değil mi bilmediğin uzaklara Bekleyeceğim seni bedenim toprak olmazsa Gittiğin gün ağladım belki göz yası döktüm ilk defa Gittiğin gün anladım benimle oynadığını Elveda demeden çekip giden Bir yalan uğruna beni terk eden Masum göz yağlarımla beni bırakıp giden Gülerek oynayan sendin Hayatı bana zehir eden o sözlerin Aklımda kaldı gitmiyor o gözlerin En çok masum gülüsün oldu beni kahreden Eğer aşka bir ceza verebilseydim Seninde benim gibi sevmeni dilerdim Eğer bir gün sensiz kalırsam Eğer bir gün sana doyamadan ölürsem Son nefeste adın dilimde olacak Metin Mungan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|