![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Kaderimdir Yalnızlık....
Sen değilsin beni böyle ağlatan ey yar Sanma ki sanadır gözümden akan bu yaşlar Ben yılardır gülmeyi unutan bu talihime ağlarım Her gece her saat gizli gizli gülmek bilmeyen talihime yanarım Senden önce de bu gönül mutlu olamadı yar Hep köşe başında yalnız sabahlayışım Düşündünmü bu güne kadar nedendi Benim öylesine yalnız kalışım Ben alışkınım ey yar sırtımdan ki bıçak yaralarına Yüreğimde dünyanın binbir türlü sancılarına Herkes bir yerlerde gülüp oynarken ben sessiz sesiz ağlamaya Birde her zaman böyle yalnız kalmaya Kaçışlarım hep bu yüzdendi ey yar senden Sanki kaderimmiş gibi yalnızlıklarımdan Kurtulmaya çabalamayışım işte hep bu yüzden ey yar Benim gizli haykırışlarım seninle bile sensizliğe ağlayışlarım.. Adem Tetik
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmedin.....
Ben bu şehirin sokaklarında hep seni aradım Binlerce kilometre uzakta adına hasretimle yandım Bilmedin ey zalim ben sende yaşadım Bir bilsen ben bu aşk için bir ömür adadım Bilmedin uykusuz ******* zindanım oldu Gelmedin yanıma hayalin yoldaşım oldu Gönlümde her mevsim hazanla doldu Bilmedin sevdalım gençliğim uğruna soldu Ne başkası oldu yerine koyacak Ne elimi tutan oldu yuva kuracak Bu sevda uğrunda gençliğim solacak Bilmedin vefasız gönlümde fırtına kopacak Yeter artık gel ne olursun Bırakta bu sevda da baharlar olsun Ömrüm seninle isterse son bulsun Bekletme istersen gönlümde kasırga kopsun... Adem Tetik
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Başka Sevda
Yıllarca yaşayan sevdalar gibi Yarını olmayan hayaller misali Bu sevda öyleydi bitti ne yazık ki Ayrılmak bize düşmez biz hiç ayrılmadık ki Düşünme geceyi canım uyumak için Hatırlama maziyi birtanem unutmak için Vaz geç sende yarim mutlu olmak için Böyle bir sevdayı bitermi sandın Yarınsız günler bilki artık olmayacak Bu sevda yarası birgün kaybolacak Umutlarım bana derman olurken Hatıralarım sana mezar olacak Adem Tetik
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gönül Sızısı
İki arada kaldım hep bu sevdada Bir yanda ailem bir yanda yine sen Çok hızlı yaşanan şu hayat yolun da Sayeniz de mutluluk haram olmuş bana Bir yanda gençliğim solup gidiyor Bir yanda kaderim beni deniyor Bir bebe var yolda umut geliyor Yavrum hatırına size sesim çıkmıyor Ağlarken oysa sana yanmıştım Hazan da yaşamıştım ya bahar olacaktım Bilmeden karakışa kucak açmışım Bu genç yaşta siz çürüttünüz beni Yakında dolacak bardağın dibi Bir damla suda sen gördümmü selleri....? Vakit geçmeden anlayın artık beni Sonradan anlamak olmuyor hiçbir şeyi Adem Tetik
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün
Yıllar mı..? çok hızlı zaman mı? Bilemem Ne yapsam tutupta yetişemiyorum Sevdalarım yorgun yüreğim yalnız Bir gün kaderim güler mi? bilmem Şehir şehir dolaşıp gezerken bir gün Vefalı bir sevda gelir mi..? bilmem Tam da umutlarım bitti derken Mutluluk kapımı çalar mı? bilmem Belki de gezerken yalnız başına Rastlarız o güzele yanı başımda Belki bakarsın yalnızlıklarımla Sessizce göçüpte giderim bir gün Adem Tetik
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ağlarsam....
Ne olur artık gülsem diyorum Ağlattı kader suçumu bilemiyorum Her şeyde artık hep keder görüyorum Suçum neydi Allahım bilemiyorum Bir ağlarsam sende tutamassın beni Her zaman böyle gözlerim nemli Yüreğimde kalan dertlerimden mi..? Hiç bilmiyorum yine suçum neydi..? Yeter artık bende yoruldum gayri Bir ağlarsam yavrum sende tutamazsın beni Kaderden dediler çektiğin çile Herşeyi kaybettim kazandım diye Tam mutlu oluyorum sanmıştım yine Gönlüm yalnız kaladı yine çilelerimle Bir ağlarsam sende tutamazsın beni Adem Tetik
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kadın Yok Mu.....?
Her şey beş dakikalık bir zevk olsaydı Bu dünyada senden başka bir kadın yok mu..? Bir acı tebessüm şimdi eserin Senden başka bu dünyada hiç kadın yok mu..? Ben sende çağlayan berrak suyu sevdim Sen zehir kattında benim önüme verdin Ben ölümü şerbet diye zaten içerdim Sen bir yalanla iki yüreğide tükettin Mecnun olmuşta vurmuşum kendimi yollara Leyla olsanda artık kalbim doğrulmaz ki sana Yıkılan onurum tamircisi varmıdır bu dünyada Sus artık dokunma dokunma bana Senden önce sanki bir kadın yokmuydu bana Adem Tetik
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sana Takılıyorum
Halinden belli anam kırılmış kalem Doğduğum günelere isyanım senden Umuda yolçuluk yapmak isterken Görüyorum anam senden de kırılmış kalem Yıkıla yıkıla geldim yaşıma Çok çileler çektim dertli başımda Bu düzene baş kaldırıp isyanda etmekte vardı ya Suskunluğum senden kırmışsın ya kalem Zaten yıllardır güldürmedin yüzümü Tam diyordum olacak anam doğru sözlüydü Üç kuruşa çakallara satmışta beni Sebebini soruyorsun anam Bilmezmiyim sen bana kaç defa kırdın kalem...? Anlamadım zaten yıllardır seni Tam hayat düzeldi diyorken ağlattın beni Erkekler ağlamaz diyorlar ya hani Yoksa ben tükmemişmiyim anam Üç kuruşa satmışsın ya satan Parayı alıpta ben Allah etmedim Din iman deyip üç kuruşa evladımı ateşlere itmedim Söylesene anam ben sana neyledim Yıllarca ateşlere atında ya beni En sonunda hani üç kuruşa sattın ya beni Bak yine ölmedim çileler içinde Çok kahbe gördüm yaşadığım bu şehirde Ölmedim anam bıçak boğzımdayken bile Sabaha karşı yatakta baygın düştüğüm günde Ölmedim anam bilirmisin kahpeler pusadayken bile Her şeyi anlayıp geçebiliyorken Bir şeye takılıp hep duruyorum Bir sana durup düşünüyorum Neden yıllardır bu zulüm bana Yakışmıyor anam yaptığın bana Adem Tetik
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Seven Varmı Seni Benim Kadar
Yıkıla yıkıla hayat yolunda sen olmadan da yaşayacağım Her şeyin ilacı zamandır derler mutlaka bir gün unutacağım Özlemlerin yakacak yüreğimi hasretin gönlümde alev cemberi Hep ağlasam güldürmesen beni yinede sevdanla yaşayacağım Heves olsa çoktan unutulurdun yalan olsan bile zamanıdır durdururdum Boynum önünde istesen vurdururdum Baktığım her yerde yine gözlerin yavrum yine ağlıyormusun Sanmıyorum canım sende bensizken mutlusun Biliyorum gitmeyi isterken sende ciddi değildin Hani yokluğumda aldığın nefeste çilen gibiydi Ben sana çektirmedim ama eserin çilelerdeyim Bıraktın gittin gideli hayataysam bile senden kalan ölümlerdeyim içinideyim Bulunduğun yerde şöyle bak bir etrafa Bir seven çıkarsa benim kadar bir mektup yaz Allahın aşkına Eğer dar ağaçında gelmezsem yanına Şerefim namusum onurum kalsın hep ayaklar altında ''Eğer gelecek olsaydın dar ağaçında salanmazdı umutlar'' ''Eğer gelecek olsaydın yok olmazdı mutluluklar'' ''Eğer gelecek olsaydın yıkılmazdı gönlümdeki sevdalı dağlar'' ''Şimdi gelmiyorsun ya nedir biliyormusun gönlümde senden kalanlar'' ''Gelde kendin gör yok olmadan yıkılmadan geride kalan mutluluklar '' Adem Tetik
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Sensizliğe
Neler alışıyor insan şu koca dünyada Yokluğa varlığa birde darlığa Her zaman olmasa da yalnızlığa Alışamıyor gönül yar sensiz yaşamaya Herşeye alışıyor ayrılıklara Gözler alışıyor da uykusuzluğa Gönül dayanmıyor Yüreğim yanıyor yar senin yokluğunda Zoruma gidiyor bırakıp gidişin Bir tek sensizliğe çare üretemeyişim. Sevdanla böyle hep eriyişim Bir tek çaresizliğim sensizliğe yar Yanına gelip söyleyemeyişim Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|