![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Benim Yalnızlığım
Umut ektim yalnızlığıma. Sabır duasına çıktım. Çürümeye yüz tutmuş kalbimdeki Boş kalan bir parça yer için. şefkate hasret bebekler gibi güneşe hasret çiçekler gibi yağmura hasret topraklar gibi yanar tutuşur yalnızlığa mahkum yüreğim. Dört bir yanım duvarlarla kaplı Güneşe hasrettir tenim Hayattan çok uzaktayım Ölüme daha yakındır, benliğim Sevgi bir ilaçtır, şifa verir her cana Eczanesi sensin, boş yere dışarıda arama Öyle bir derde düştü ki bu can Hiç bir ilaç merhem olmaz yarama Kimsenin bilmediği bir yere gideceğim Bu güne yarını, yarına sonraya ekleyeceğim Bu can bu bedende kaldıkça asla vazgeçmeyeceğim Sevgi öbür ucunda da olsa dünyanın Ölümüne gelmesini bekleyeceğim. HÜRREM DİLEKCİ 10.09.2006 12:00 [email protected] Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Benimsin
Bir sen varsın, bir de diğerleri Harcarım senin için, tüm değerleri... Aşk yüklü bir kelebeksin, dolaşırsın kalbimde Gündüz aklımdasın, gece Hayalimde… Her hücremde sen varsın, ben sen oldum Sana aşık, sana hayran, sana teslim oldum Okyanus da sandalım seni arıyorum Hangi yöne baksam gözlerini görüyorum. Ne uzaksın nede yakın, vazgeçerim sanma sakın Tek amacım, tek hedefim var, oda; sensin. Yaydan çıkmış ok gibiyim, geliyorum bilesin Rabbim seni bana yaratmış, yaşadıkça benimsin. HÜRREM DİLEKCİ 25.07.2007 10:51 [email protected] Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Fanisin Unutma
Tapma dünya malına, varamazsın sonuna. Uyma şeytanın sözüne, leke değmesin özüne. Tanıma zalimin şahını, alma mazlumun ahını. Bir nefes, bir nefis, bir fanisin unutma. Başkasının tuzunu, yapma kendine tatlı. Doğruyu söyle, karşında olsa da bin atlı. Adalet dağıt, bir iyilik üç kötülüğü kovar. Bir kemik, bir et, bir fanisin unutma. Sevgiyle doldur kalbini, ayıkla bütün nefretleri. Sakın ha! sen, sen ol! ayırma sevenleri. Ağlatma hiç kimseyi, öğret herkese gülmeyi. Bir kalp, bir yürek, bir fanisin unutma. Dünü hatırla, bugünü yaşa, yarına hazır ol. Büyüklerine yardımcı, küçüklerine örnek ol. Senden sonraya bir eser bırak, yok etme benliğini. Bir zaman, bir an, bir fanisin unutma. Dilekci derki; kişi kaderini kendi çizer. Ne ekerse bugüne, yarın onu biçer. Emek veren karşılığını alır, kalmaz naçar. Zaman geçer, ömür biter, bir fanisin unutma. HÜRREM DİLEKCİ 22.02.2007 14.20 [email protected] Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biz Kardeşiz
Ayrı olsa da renklerimiz, tek bir rengi giyer gideriz El ele tutuşmasak da bir defa, toprak olur tek bedene gireriz. Sen görmezsin beni, ben tanımam seni, dün ben diyenler bugün nerede? hani? Biz topraktan bir canız, özünde tek bir hamurdanız, tüm canlar biz bir anadanız. Tertemiz geliriz dünyaya, nefsimizce kirlenir, hırsımızca kirletiriz Ölünce ağlar, öldürünce seviniriz, paylaşmayı bilmez, hep savaş ederiz Gencecik fidanları dalında soldurur, anaların göz pınarlarını kuruturuz Biz topraktan bir canız, özünde tek bir hamurdanız, tüm canlar biz bir babadanız Bir parça zaman bir yudum nefes, bize ait olan tek değerimiz İster dilenci ol istersen kral, zamanın karşısında boyun eğeriz Sonunu belli bu filmi hep birlikte izleriz, peki niye farklı sonlar bekleriz? Biz topraktan bir canız, özünde tek bir hamurdanız, tüm canlar biz kardeşiz HÜRREM DİLEKCİ 23.04.2008 (00:40) Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyük Aşk
Bir güneş gibi doğmuştun kalbime. Umut çiçeklerim açmıştı, gönül bahçemde. Kuş olmuş uçmuştum, ilk buseni yanağımda hissettiğimde. Aşk çalmıştı kapımı ve sen vardın arkasında. Leyla olduğumu fark ettim, gözlerinde gördüğümde mecnunu, Pembe bir bulut işgal etti, sana olan tarifsiz tutkumu. Sessiz bir çığlık sarmıştı, şaşkın ve heyecanlı kalbimi. Ellerin öyle sıcaktı ki, ilk tutuğumda yakmıştı tüm bedenimi. Nasıl bir duyguydu bu Allah’ım! Sanki zaman durmuştu. İlk bakışta gözlerin, kalbimi tam onikiden vurmuştu. Uçsuz ve bucaksız bir yolda, sonsuza kadar yürürüz sanmıştım. Nereden sabah olmuştu! Bu güzel rüyadan çok çabuk uyanmıştım. Ufukta batan güneşle, içime kor bir ateş düşer, aklıma da sen... Terk ederken gündüz günü, seni konuşuruz *******i; yıldızlar ve ben. Mutluluğumu kıskanır bazı yıldızlar, kayıp giderler başka âleme... Aşkımı haykırırım her gece, sonsuz ve gamsız evrene. Yalnızlık çok zor, ama hiç yalnız bırakmıyor beni hayalin. Azgın nehirler gibi çağlıyor kalbimde, her geçen gün biraz daha artan sevgin Çocuklar gibi şen olurum, *******i sen gelince rüyalarıma, Alıp götürmeni bekliyorum, ama her defasında bekle diyorsun bana. Korkuyorum bir tanem! Ya bir daha kavuşamazsam sana… En güzel duyguları seninle yaşadı bu can, Mutluluk sensin ve seninle yaşanacak bu heyecan. İçimde bir şehir yarattım, Her köşesinde sen varsın. Nereye baksa gözlerim, yalnız seni görüyorum. İçimde yaşıyorsun, sen ölmedin ki bebeğim, Mahşere kadar bir tek seni seveceğim. 26.02.2008 (23:55) Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu hayatı sen yaşayacaksın...
Bir sıcak, bir ayaz Ne siyah, Ne beyaz Ama çok, ama az Bu hayatı sen yaşayacaksın… Kim olabilir? Sana senden daha yakın Hayatını kimsenin üzerine kurma sakın Önce kendin ol, budur zaten senin farkın Bu hayatı sen yaşayacaksın… Eksik etme beyninden, hiçbir zaman bilgiyi Mahrum etme dostlarından hoşgörü ve ilgiyi Mutlak temin et, seni mutlu edecek kadar sevgiyi Bu hayatı sen yaşayacaksın… Bak bakalım bardağa, yarısı boş mu? Dolu mu? Cevaplarınla çizersin hayattaki yolunu Bugüne çok güvenme, mutlak düşün sonunu Bu hayatı sen yaşayacaksın… Bırak sana deli desinler, yaşa doğru bildiklerini Hesap verme kimseye, sen biliyorsun ya sebeplerini Neye hasretse yüreğin, gerçekleştir bütün özlemlerini Bu hayatı sen yaşayacaksın… HÜRREM DİLEKCİ 13.04.2008 22:45 Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cem ve Cevahir
Cennetten firar ederim, sen olmazsan yanımda Ellerin ellerimde kalsın, Aşkın dolaşsın kanımda Mutluluk sana uzanan bir yol, ulaşacağım sonunda Cevapsız bir soru gibi, karma karışık hislerim Evreni dolaşsam bin defa, yine sana çıkıyor izlerim Virane bir köy gibi, yokluğunda hayallerim Aramasın beni gözlerin, kalbine yelken açtı gemilerim. Hayatım iki parçadan oluşuyor, senden öncesi/senden sonrası ılki seni aramakla geçti, ikincisi yaşamakla geçecek Ruhumu saran bir güzelliksin, bu kalp yalnız seni sevecek… 20.02.2008 (14:50) Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cim Bom Bom
Asaletin renkleridir, sarı kırmızı Galatasaray’dır gönüllerin yıldızı Onbir aslan kükreyerek çıkar sahaya Haydi şimdi hep beraber eller havaya Cimbombom cimbombom şanı büyük cimbombom Kupaların Canavarı Aslan Cimbombom Tarihin akışı değişti bir pençenle Bu büyük taraftarın her zaman seninle UEFA ve süper kupa bir tek senin müzende Tesadüf diyenler yürüyemez izinde Cimbombom cimbombom şanı büyük cimbombom Yeşil sahaların kral’ı aslan Cimbombom Sevgilerin en büyüğü senin sevgindir Sevgine sahip olanlar gerçek zengindir Aşkın kalbimde bir tutku izi derindir Hayatın gerçek renkleri senin rengindir Cimbombom cimbombom şanı büyük cimbombom Rakiplerinin korkusu süper Cimbombom HÜRREM DİLEKCİ 13.05.2008 (15:00) Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çarem Sensin
Haykırsam duyar mısın? Sesimi Üşüyen ellerime uzatır mısın? Sımsıcak ellerini Hoş bir ışıktır aşkın, karanlık hücresine mahkûm kalbime Yakamozlar gibi bir varsın bir yoksun, bu büyük sevgime Coşkun nehirler gibiyim, taşar ruhum sığmaz bedenime Evrene sığmayan bu yüreğim, sensiz yorgun ve tek Ne okyanuslar aştı kalbim, aşkına kürek çekerek Zaman da çare olmadı yalnızlığıma, aktı geçti hemencek Elimde yırtık bir aşk mektubu, kulağımda titrek sesin Dünyayı alt üst ettim, bulamadım! Söyle bana neredesin? Çaresi sende saklı, iflah olmaz dertlerimin İsyanı aşkınadır bir tanem, şu zavallı kalbimin. HÜRREM DİLEKCİ 09.05.2008 (20:30) Hürrem Dilekci
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çaresizlik
Zifiri bir karanlık, Her rengin aynı olduğu yerdeyim. Düşüncelerim, duygularım ve de umutlarım, Hepsi tek bir renk, Hepsi de simsiyah… Çıkışlarımı kaybettim! İki arada, bir deredeyim. Kelimeler öyle ağır ki dilime, Sessizlik, daha da güç katıyor, Çaresizliğime… Sabır; Her defasında kapısını çaldığım, Büyük bilge. Ya tutacak elimi, Götürecek beni, istediğim yere. Ya da bir bilet alacağım, Sonu belli olan bu filme... HÜRREM DİLEKCİ 04.04.2007 00:40 [email protected] Hürrem Dilekci
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|