![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Divane Gönlüm
Efkar sardı yine deli gönlümü Başı bulutlu dağlara döndüm Sararmış yapraklar tomurcuk güller Sam yeli kavurmuş bağlara döndüm Bu sırra eremez gafil kulların Yürümekle bitmiyor ki yolların Umut ile beklediğim günlerin Boşa gelip geçen yıllara döndüm Ta baştan kara yazmışlar yazım Kör olmuş uzağı görmüyor gözüm Mızrabı kırılmış çalmıyor sazım Akordu bozulmuş tellere döndüm Gel dostum gel otur yanıma Bir derdin var ise batır bağrıma Kulak veririmsin bilmem çağrıma Kıblesi bozulmuş kullara döndüm Kamil Boyraz
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DOLAŞMAK ISTIYORUM
Saçlarının telinde Gözü yün bebeğinde, Gerdanında teninde. Dolaşmak istiyorum. Dudağında dilinde, Yanağında yüzünde, Kuşun gibi kafeste. Dolaşmak istiyorum. Rüyalarda gerçekte, Her çektiğin nefeste, Kardan beyaz teninde. Dolaşmak istiyorum. Sıcacık nefesinde Ever es tepesinde, Senden sonra seninle. Dolaşmak istiyorum. Kamil Boyraz
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
Duvarlar arasında gönlüm Bülbül gibi feryat eder Bir nefestir koca ömrüm Ciğerime çekip biter Sazımın telinde sözüm Dinleyenim oğlum kızım Kapanınca iki gözüm Ağlayanım oğlum kızım Geldi de gitti der dostum Dama atılınca postum Beden toprak altında Sözleriniz aziz olsun Sazımın telinde sözüm Dinleyenim oğlum kızım Kapanınca iki gözüm Ağlayanım oğlum kızım. Kamil Boyraz
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudakların
Utanma bakınca yeşil gözüne Bana hasret kaldı kor dudakların Yüzünü öteye dönüpde gitme Benden bir parçaydı bal dudakların. Sahibiydim kiracıyım sayende Bir saatlik mola versem sinende Ne bende sabır kaldı ne sende Öpmeye doyulmaz al dudakların. Simana yakışan pembe yanakdan Gerdana süzülen ipek saçından Gökde ay misali hilal kaşından Dahada güzeldir şol dudakların Mimiğin üstünde siyahtır beni Allah özenipde yaratmış seni Doksan altmış olmuş bedeni Karşımda konuşmaz lal dudakların Tadı sakarindi çayıma koydum. Kurt kadar açtım hemencik doydum. Kadehlerime koydum yudum yudum. İçtikce kandırdı bol dudakların Kamil Boyraz
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Akşam
Okyanusların ta ortasında. Palmiye ağaçlarının altlarında. Dudakların dudaklarımda Seninleydim dün akşam. Uçuk pembe dudaklarında, Elma gibi yanaklarında. Sarı sap sarı saçlarında, Seninleydim dün akşam. Zehir zemberek *******im. İnsan ı öldüren hecelerin. Yoksun sensiz neylerim. Seninleydim dün akşam. Kirpikler imin ucundan, İki damla göz yaşı oldun. Süzüldün yanaklarımdan. Seninleydim dün akşam. Koca bir yazı geçirdim. Ömrümden ömür bitirdim. Yakamozları sana getirdim. Seninleydim dün akşam Gelmesen de pencereme, Bunlar gitmiyor ki gücüme, İnanmıyorsun ya sözüme, Seninleydim dün akşam. Kamil Boyraz
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya
Almışım ahı'nı gülemiyorum. Senden başkasını sevemiyorum. Bağlandı yollarım gelemiyorum. Hakkını helal et güzelim bana Dünya dar geliyor bazen insana Zulmüne alıştım bilemiyorum Bir zalimi sevdim diyemiyorum. Senden başlasını göremiyorum. Hakkını helal et güzelim bana dünya dar geliyor bazen insana. Solsada bahçemde menekşe lale Koymasın tanrım beni bu hale Akar gözlerimden yaşlal şelale Hakkını helal et güzelim bana Dünya dar geliyor bazen insana Kamil Boyraz
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya Dar Gelir
Almışım ahı'nı gülemiyorum. Senden başkasını sevemiyorum. Bağlandı yollarım gelemiyorum. Hakkını helal et güzelim bana Dünya dar geliyor bazen insana Zulmüne alıştım bilemiyorum Bir zalimi sevdim diyemiyorum. Senden başlasını göremiyorum. Hakkını helal et güzelim bana dünya dar geliyor bazen insana. Solsada bahçemde menekşe lale Koymasın tanrım beni bu hale Akar gözlerimden yaşlal şelale Hakkını helal et güzelim bana Dünya dar geliyor bazen insana Kamil Boyraz
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ecir
Nasıl olsa bitmez sanma bu bahar Baharın ardından güneş yakacak Haklıyı haksızdan ayırır bir gün Her yazın ardından hazan olacak Dünya durmaz döner kıyamete dek Lal olan diller neler söyleyecek Haklıyı haksızdan ayıran melek Ödül diye sana cennet verecek Kamil Boyraz
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Efendiler
Bu milleti kandırması çok kolay, Diyin efendiler şimdi diyin. Devletin malını yemesi kolay, Yiyin efendiler şimdi yiyin. Beş yüz elli maraba var orada, Oylayın efendiler şimdi oylayın. Bu maaşınız yetmez’ ki daha İsteyin efendiler şimdi isteyin. Sözümüz meclisten girsin içeri, Duyun efendiler şimdi duyun. Seçim günleri gelecek geri, Soyun efendiler şimdi soyun. Hani diyorum elime geçersen, Duyun efendiler şimdi duyun. .........olsun bir daha seçen, dinleyin efendiler şimdi dinleyin. Karagöz perdesini açtığı zaman, Seyredin efendiler şimdi seyredin. Mazi ye bir bakın eskimez insan. Bekleyin efendiler şimdi bekleyin. Bu baharın birde kışı olacak. Özleyin efendiler şimdi özleyin. Yağmur olup üstünüze yağacak, Titreyin efendiler şimdi titreyin. İmralıya getirdiniz bir tosun. Besleyin efendiler şimdi besleyin, Şehit anaları saçını yolsun. İzleyin efendiler şimdi izleyin. Kamil derki a-ha geldim giderim. Ağlayın efendiler şimdi ağlayın. Ben halkımın dününü bilirim. Sızlayın efendiler şimdi sızlayın. Kamil Boyraz
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erciyes Tekir Yaylası
Erciyes dağının yamaçlarında, Şu karşı yaylada çam altlarında, Çoban kaval çalar ağıllarında Bir başkadır Tekir şubat ayında. Haziran ayında Temmuz başında Karın eksik olmaz yüce taşında, Bazen sisin bazen bulutlarında, Bir başkadır Tekir Ağustos ayında. Eteğinde burcu,burcu çiçekler. Kayakçılar Kışı dört gözle bekler. Gönüllerince eğlenir neşelenirler. Bir başkadır Tekir Mart ayında. Hisarcık’ın suyu buz gibi akar. Hacılarda bağlar bir başka kokar. Ali dağı Erciyes’e yan bakar. Bir başkadır Tekir Mayıs ayında. Kamil Boyraz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|