![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben sadece seni gördüğümde mi
Ben sadece sana geldiğimde mi Ben sadece gözlerine baktığımda mı Ben sadece senin için yandığımda mı Ben sadece özleminde mi Sana şiir yazıyorum sanıyorsun. Sen seni görsen de görmesen de Sen bana gülsen de gülmesen de Sen sana gelsen de gelmesen de Sen beni vursan da vurmasan da Sen beni yorsan da yormasan da Sen beni arasan da sormasan da Ben seni gün 24 saat Her nefesimde bin defa Katran karası günlerimin Kar beyazı *******imin Aklımın erdiği ermediği Hem gerçek hem hayal Dünyama almışım. Nefes almanın bir yarısıdır şiirlerim Ben seni her dem şiirlerim Halâ bilemedin mi canım. Halâ anlayamadın mı cananım Ben sana her dem şairim...
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
BEN SENİN İÇİN
Ey güzeller güzeli Uğruna yüce dağlar delen Ferhat olurum Beğenmezsen Yakarsın beni, küle karışır mecnun olurum Ben senin için ozan bile olurum. Sende ağır ol, engin ol, bazen lal ol.. Ey güzellerin kıskandığı güzel Uğruna çiğdem, çiçek, gül olurum İstemezsen Atarsın beni bir göle nilüfer olurum Ben senin için yazan bile olurum. Sende ağır ol, engin ol,bazen dal ol.. Ey alevinin farkında olmayan ateş Uğruna rüzgâr bulut vuslat olurum İstemezsen Sürersin gönül yurdundan hasret olurum Ben senin için mezarımı kazan bile olurum. Sende ağır ol, engin ol,bazen taş ol.. Ey sevenlerin sevdiğinden güzel kız Uğruna her mevsimin içinde bahar olurum Beğenmezsen Beklemem çekil git demeni, buhar olurum Ben senin için hazan bile olurum. Yeter ki bir gül bir gülümse bir mendil salla.... Mustafa KARAMELEK
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bırakıp gidersen beni yüzüstü
Senden sonra tufanım olur Kıyamet kopar sanırdım Gönlümü kör kuyulara atacaktım Aşkının ateşinde yanacaktım Kendimi boşa harcayacaktım boşa Dünya tek sen değilmişsin anladım Senden güzelini bulacağım göreceksin... Sen, çok ta güzel değildin Seni güzel gören benim Sen çok ta özel değildin Seni özel benim Yaşamak tek sen değilmişsin Anladım Senden özelini bulacağım duyacaksın... Benden başkasına gidersen Ağustos’ta üşürüm sanırdım Düz yollarda düşer Ayağa kalkamam sanırdım Sevda tek sen değilmişsin Anladım Senden iyisini bulacağım göreceksin. Gittiğine bin pişman olacak; Maziye baktığında beni anlayacaksın Beni çok arayacaksın çoook.....
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
.
BENİ ÖZLEYENE Senin gibi insan Senin gibi güzel Senin gibi sevecen biri Beni, özlemiş olamaz. Özlese, özlese beni bir kişi özler O da Gelse de bugünlerde Biraz gülsem Biraz mutlu olsam Biraz dalga geçsem diye özler. Senin kadar sevdakâr Senin kadar yürekli Senin kadar masum biri Beni özlemiş olamaz Özlese, özlese beni o vefasız Beni o sevdasız özler. Gelse de bugünlerde Yüreğini kanatsam Canını acıtsam Sevdasını yaşasam diye özler. Beni bir kere daha Öldürmek için özler.. Mustafa KARAMELEK
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BENİ UNUTMA
Alıştırdın beni sevmeye sevilmeye Sevgi uğruna herşeye eğilmeye Sevdanı çekecek birini ararsa gönlün Seve seve sevdanı çekerim beni unutma.. Ağlatırsa kıymet bilmeyenler bir gün Hüzün çökerse güzel gönlüne Sitemkar olursan genç ömrüne Teselli sunarım beni unutma. Bir heves bir rüzgar değildin Elli günde esip geçen Yaşamca unutulmayacaksın Sevgini bitirmeyeceğim beni unutma.. Elveda deyip gidişin Ayrılığın araya girmesi Bu aşkın bitişi değildir Her gün dünden çok seveceğim BENİ UNUTMA.. M.KARAMELEK
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BEŞİKTAŞ GÜZELİ
Günlerden 21 Haziran Saat 17.17 Mevsimlerin en uzun günü Beşiktaş’ın orta yerinde Bir güzel oturuyor Güneşi kıskandırırcasına Günü karartırcasına Yürekleri kanatırcasına, Yemin ederim ki Yüz yıllık çınarlar Böyle güzel görmemiştir Bu kaldırımlar, bu yollar Böyle güzelce çiğnenmemiştir. Beşiktaş Beşiktaş olalı Böyle sevdalanmamış Böyle başı dönmemiştir…….. Mustafa KARAMELEK
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Bilsen
Bir bilsen Sensiz geçen yıllarda Özlemin nasıl büyüdü Şimdi görsen tanıyamazsın Boyu sevgini geçti. Bir bilsen Uykusuz *******de özlemin Ne düşlerle ne hayallerle Umutlarıma kundaklanarak Ne zorluklarla büyüdü Şimdi görsen tanıyamazsın Boyu aşkını geçti.
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bilsen
Sensiz geçen yıllarda Özlemin nasıl büyüdü Şimdi görsen tanıyamazsın Boyu sevgini geçti. Bir bilsen Uykusuz *******de özlemin Ne düşlerle ne hayallerle Umutlarıma kundaklanarak Ne zorluklarla büyüdü Şimdi görsen tanıyamazsın Boyu aşkını geçti.
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BİR NİLÜFER YAŞATALIM
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım Tadı tuzu yok bu hayatın Kaderime inat tut ellerimden Çevirme yüzünü, güzlerime bak Felekten bir gün çalalım İçkiyi şarabı sevdiğimi söyleyemem Ne zamandır canım çekiyor sevgin gibi İster gün ortası, ister gecenin yarısı olsun Meyhanelerden bir dem de biz çalalım Deniz kenarları yosun kokarmış *******i mehtap diye bir şey çıkarmış Sahillerde yürümesi bir başka olurmuş Bir mehtaplı gece de biz çalalım Ele ele tutuşup göz göze bakmanın Aheste yürüyüp fısıltılı konuşmanın Kucaklaşmanın tadı bir başkaymış Gel liseli aşıklardan bir gün çalalım Sesimi duy çağrıma gel Sevmeyi biliyorum diyenleri Kıskandıralım Nefreti, ayıpları, yasakları kandıralım Sevda pınarlarından bir tas da biz çalalım Hayallerimizi düşlerimizi gerçeğe bağlayalım Gönlümüzce yaşayıp, gönlümüzce çağlayalım İçimizdeki yumruklaşmış dertleri dağlayalım Gel öyle bir rüya da bir çalalım......... Mustafa KARAMELEK
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir defa aklına gelmeseydim eğer
Bunca çirkefliğin içinde Ne zorla büyüttüğüm güzelliklerin tümünü Silip atacaktım bir kalemde Harcayacaktım bu bedenimin ömrünü Güneş görmüş kar gibi tüketecektim. Uğruna direnmeye değer Bir tek sen geldin aklıma Direndim..Direneceğim canım.. Sevda savaşındaki cepheyi Terk edecektim namert gibi Alıp gidecektim başımı Gönlümün olmadığı bir yere Sırra kadem basacaktım Söyleyemediğim duygular misali. Uğruna kalmaya değer Bir tek sen geldin aklıma Kaldım.Kalacağım canım.. Her acemi avcıya Hedef edecektim bağrımı Hediye sayacaktım kalp ağrımı Kırdıracaktım kanadımı kolumu Şaşırıp terse çevirecektim yolumu Kilitlere vurduracaktım solumu. Uğruna dönmeye değer Bir tek sen geldin aklıma. Döndüm.Döneceğim canım.. Unutacaktım konuşmayı gülmeyi Çekilecektim kuytu bir köşeye Sarılacaktım hem şaraba hem şişeye Berbatlığın her halini Yakıştıracaktım benliğime. Uğruna gülmeye değer Bir tek sen geldin aklıma Güldüm. Güleceğim canım.. Ve hep seni sevmek için Seviyorum demeni duymak için Her arzunu emir saymak için Kurtuluş dedikleri sonsuzluğa Vazgeçtim gitmeye Yeniden sarıldım hayata Uğruna yaşamaya değer. Bir tek sen geldin aklıma Yaşadım.. Senin için yaşayacağım cananım......
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|