![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arayış....
Duygular, süzülüp girerse düşüncelere Yargısız infaz başlar yaşam perdesinde Çeliken nefes, kilitlenmiş hedef Ulaşılmaz menzil olur gözlerde Arayış........ Bir çıkışmıdır, hırs dolu bedenlerde Tedirgin bakışlar arasında, kısalmış kelimeler Nokta büyüklüğü, zabdedilmez arzular Pembe yol oluşturur, görülmez kimliklerde El kol hareketleri, karışmış bedenler Safkan arap atı benzerliği,nal sesleri Sinsi sessizlik gizlenmiş benliklere Vurdukça kulak derinliklerine Şekil alır beden dili Bu anlamsız hareketlerde Yaşamın seyir defteri arasına sıkışmış Dans ritmi edaları görüntüsünde Kalem ucu kırıntılarına saklanmaksa Ben yaşıyorum demek Falsolu döner, çaresiz bedenler Yaşamın görülmez çizğisine asılı düşüncelerde Süzğeç, gözden başlar, gönüle düşer yol ayrımında Ben ne yaptım demektense Ben bu'yum İşte ben buradayım demek Sarhoş olmadan yaşamak gerek Yaşamın bize verdiği güzellikleri Kırmadan,inciltmeden bir yerlere vurmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Asi Sevgin
O gün Günlerin en sessiz günüydü Beyaz bir güvercinin Kanatlarına takılmıştı Sevgim Zaman deliniyordu Sensiz yalnızlığımın ufku da Ellerim, uzadıkça uzuyor Gözlerim ise Sana hasret kıvamı Özlem kokusunu soluyordu.. Yüreğim bir şekilde Ten kıyısından delinmişti Bi çare sessizliği sarmıştı dünyamı Gözlerimden Hüzün olarak akan sevgim Gönül yörem de açan Son Sevgi çiçeğimin resmini çiziyordu Çile dertleri Evet.. çile dertleri ise Beni gönlümden belliyordu.. Zamansız Zaman tüneli karanlığın da Sevgi adına İmzamı atmıştım, seyir defterime Duygularım Hislerimle çarpışıyor Kor ateş sıcaklığına, dönüşüyordu gönlüm Tutuklu kaldığım Ve için için ağladığım Sevgi yörem de Bir tek sevgi çiçeği kalmıştı gönlüm de Kendimden sakınıyordum Gözlerimden dökülen Dalgın dalğın bakışlarım arasın da Özlem çığlıkları Delip geçiyordu, kalp atışlarımı.. Duygularım Yalnızlıklar deryasına Esir düşmüş olmalıydı Acısı, kalp atışlarıma saplanmış Tutunamıyor, kayıp gidiyordum Çırpınan görülmezliğime Ve gönlümden akan Sevgi hislerime sıkışmış Sana olan özlemim Sitem keskinliği gibi, deliyordu benliğimi Yıldızlar Yönünü şaşırmış olmalıydı Bir güneş gibi yol çiziyordu Sonsuz görülmezliğe Ben de gidiyordum Ve dinmezdi derdim Çünkü Deniz olmuştu gönlümde Tüm kayalar Kimseler Ama Kimseler, göremezdi artık beni Sevendim Ve sevmiştim, o asi gözleri Yüreğimi eritti, kan kırmızısı sözleri Gizli bir sevda nefesiydi Okyanus derinliği Vurgun yedim, bin parçaya bölündüm Durgun denizler gibi Kendime bürünüyordum Gönül yaramdan sızıyordu Gözlerimden akan Asi sevgin Dinmez tükenmez güneşinin esiriydim Neden, neden ne oldu da Güneş tutuldu Tüm renkleri gönlümde soldu Okyanuslar taştı, denizler kayboldu Ay boy gösterdi Kimseler Ama Kimseler, hissedemezdi artık beni Set vurup Bölmek istemiyordum Bu nehrin suyunu Düşüncelerim Gönül sevgimden Bir hançer keskinliğinde kanıyordu Ve seni Yaşamak Yaşamak istiyordum Sevginin Umut kokan görülmezliğinde….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla Kanamaz....
Kırılgan düşüncelerin Sararmış renkleri arasına sıkışmış benlikler Aciz bedenlerin,tazeliğine saklanmış Hançer acısını solurken Bir dem bırakır, gönül çizğime Damlayıp Dağılan ter görüntüsünde Gönül yorgunluğu,karanlıkların sessizliği Acılar eşiğine düşmüş Özğür duygularımı tetiklerken Bir şeyler oluyordu Bir gariplik doğuyordu Nefessiz kalmış tenimde Haykırmak istiyordum Bu nedendir demek istiyordum Kaderin insafsız çaresizliğine Yıllar damla damla doldu Sevgi diye gönül derinliklerime Korkum olamaz Göz yaşlarım hiçmi hiç boğamaz Vurgun yemedimki Asla kanamaz Sevgi adına Cenk yapacağım meydan savaşlarında Zaman aralıklarına sıkışmış Sevgi halkalarım Hiçbir zaman bakan gözerimde Sahte olmadı Ben, sevgiyi yıldırım ateşiyle yıkadım Deniz köpükleriyle kuruladım Bir çiçek tazeliğinde korudum Gönül fermanım olarak,sonsuzluklara besteledim Şimdi çok daha iyi anlıyorum ve görüyorum Bendeki ben sevgisinin Her bedende değişik yol aldığını Çıkar,menfaat,bencillik uğruna Fay görüntüsü gönüllerde Nasılda kırılıp,dağıldığını Ve bir hiç uğruna, sevginin yok olduğunu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çiçeğim
Neler oluyor, Benim,sevgi dolu gönlüme Tüm karalar deniz oldu Mavilikler bölündü Adım atsam, batıyorum Nefes alsam, tükeniyorum Gök kuşağı olmuş, bedenimle Bir tek yıldıza tutunamıyorum Güneşin ışıkları Neden...benim nefesimi kesiyor Bulutmu oldu,hislerim Dağ çimenimi oldu,duygularım Bir türlü Aşk çiçeğimle,buluşup Sevişemiyor,koklaşamıyor benim gönlüm Salkım,salkım üzüm oldum Yaban bağlarda Tane,tane yendikçe,sevgim Acı çekiyor,ızdırap duyuyor Özlem dağlarında bedenim Sen,benim Aşk çiçeğimsin,birtanem Sen, Her gün benim için,açtıkça gönlüme Ben, her gün Senin için, yeniden doğuyorum gündüzlere Seni, sevmekten Sana olan özlemimi koklamaktan Aşk,sarhoşu oldum Kendimde,bölündüm Sanki Silahsız askere döndüm Artık.... Ne miğferim var, ne cepkenim Senin için Vur emri verseler Yemin ediyorum Ben, sen diye Kendimi vururum, aşk çiçeğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Gözlerim
Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Duygularım Bedensiz tenim'de, ter Hüzünler Boş kalmış ellerim'de, yel Acılar Kör olmuş gözlerim'de, fer Kendimi Kendimi sevgim'de kaybettim Beni Esir alan bu şarkı sözlerin'de Günahmıdır Sevmek gönül gözlerin'de Sevgiyi bilmek Onu içmek duygu selin'de Keder doluyor Gönlüm,sensiz günlerim'de Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Sevgi kokan duyguların Ağlayan hayallerim'de Yüreğime İz bırakır sevgi tomurcukları Bitmez Tükenmez yoldur,kaderim Sevgin Perçin'dir akan kan rengime Kol Kanat gerir hislerim, ağlasa'da sevgim Bir şarkı'dır Dolaşır dil ucumda Ölsem'de Ölümsüzdür aşk gözlerim sen'de |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Göç Etti
Sana olan aşkım göç etti Sensiz yaban ellere Gönlüm sevgiyi hapsetti Kalp atışlarım değişti Duygularım Senin... Bensiz hislerinden firar etti. Sende nefes alıp sen kokuyordum Aşk çılgınıydım senin gönül yollarında Artık yokum göç ettim Bu sevgiyi gönlüme Sensiz olarak gömdüm... hapsettim... Arasan da bulamazsın sana olan sevgimi Yaktım yaktım kül ettim Sende olan adresimi Yokum yokum artık... göç ettim Senin duygularından kendimi azaat ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş sıcaklığı Gözlerin
Sevgi pınarlarından akıp gelen Gül kurusu renğe bürünmüş gözlerin Arı vızıltısı görülmezlğine saklanmış Bakışların arasında Yudum yudum buse gönderiyordu hislerime Ateş almış gözlerinden dağılan ışık Dolanıp vurdukça duygularıma Bedenime sızıp,saklanan sen Sevgi tohumlarını ekiyordun Kalp seslerime Güneş sıcaklığı gözlerin Gündüzleri karanlıkları bir araya getirmiş hislerin Kabul etmemi istiyordu Gönül sevginden gelen Gönül sessizliğime gizlenmiş gözlerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuçlarım da bir ter nefesi....
Yaşam karelerim hareketlenmiş olmalıydı Anlamsız bir iz bırakıyordu Çektiğim her nefeste Düşüncelerim Kırılgan cam görüntüsü Duygularım ise Esir düşmüş olmalıydı, düşlerime Gündüzlerim *******e küsmüş Yalnızlığımı soluyordum Boş boş bakan gözlerimle Avuçlarım da bir ter nefesi Sevgi diye dökülürken ellerimden Belki de Gerçeklerimi yakıyordum Mevsimlerin yıllanmış ışığın da Çektiğim nefesin tortusu Yaşam terim olmuş Zaman çarkı dilimleri Beni benden çalıyordu Bir yokuşun Zirvesinden damlar gibiydim Duygularımla şekillenmiş bedenimle Sevgi dolu gözlerime Yaşam gölgesinin, sinsi esintisi Gizlense de Bir yerlerimi çizip Beni ben de eksiltse de Bir gün gelecek Tüm yıldızlar güneş olacak Belki de Ay tutulacak Karanlıklar kaybolacak Görülmez yaşamım, gerçek olacak Ve damlayacak Sessizce Seven gönlüme Sevginin tüm renkleri olarak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynı ekmek, Değişik yemek
Dünya, kaynar kazan ateşi Hisler, kurşun yarası Nasıl bir yaşam sancısı Aynı ekmek,değişik yemek Bana düşen,haram sevdi Toktum,öldü gönül sofrası Kıtlık,yaşam enkazı Kolum kanadım kırıldı Aynı ekmek,değişik yemek Bir sevgiydi,bin el oldu Gündüzler geceye,gebe düştü Su uyurken,yılan yürüdü İnsanlık, sevgi diye yanarken Güneş,ter doğurdu Aynı ekmek,değişik yemek Sevgi yerine,arzular yendi Bir yol çizdim,kaldı acısı Gözlerim,uçurum yarası Ölüm gezer,görmez gözleri Aynı ekmek,değişik yemek Seven gönül,yakar kor ateşi Yanan sevgi,kendine döner Kan toprağa,düşer gezer Gök, kurşuna hedef olmuş Aynı ekmek,değişik yemek Canı can da yemek,helal dendi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakış....
Bakışlarım…. Zincir renklerine tutsak düşmüş Gecenin ayaz yalnızlığı Sinsi sinsi sızıyordu gönlüme Bir bakışın ardından Yıldızlar, siyahtan gömleğini giyer Karanlılar Taze bakışlarımın arasından süzülür Ve dudak uçlarımdaki nefesim kırılır, düşer Tek bir parça olarak, damlar yüreğime. Düşündükçe, düşünen düşüncelerim Alabora olmuş geminin parçaları gibi Bedelin son raksı olarak Dalğın bakışlarımın arasından süzülür Ve o an Nefesime, yangın kokan sözcükler düşer Gözlerim dökülür bedenimden Denizden haramiler, kızıl bir kement atar Karanlıklar kendinden kaçar Gözlerim kapanır, kirpiklerim esir düşer Çırpınır ve kırarım dünyanın tenini. Karanlıklara saklanmış yaşam gözlerim Hiç üşenmeden, düşer sözlere Kelimeler kör topal sığınır cümlelere Gönül defterimin teri iner yüreğime Acılar canlanır, çarkın dişlilerinde Cepkensiz bir serüven başlar düşlerimde Keskin bir yol olurum, uçurum nefesine Avuçlarım ısındıkça ısınır Dönüşür, yangın sahnelerine Yürek sızısı olur Kanar, oluk oluk yüreğime. Yaşadıkça yaşlanan düşüncelerim Gönül bakışlarımda titrerken İsyanların bayrağı korsan olur, mavi denizlere Yağmurlar küser,sararmış dünyamın çehresine Silinmiş kelimeler canlanır Tam kıta marşı ile yürüler üzerime Yaşam bölünür Gören gözler karanlıkları siler Duyulmadık Şarkıların ritmi sarar, hayal duvarlarımı….. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|