![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama
Çisil, çisil yağıyor diyorsun özlemin Saçlarım ıslandı Damlıyor sular kirpiklerimden diyorsun Biliyorum sevgilim biliyorum Mavi gökleri seversin Seni ıslattımsa kurunursun Hem şimdi daha bir parlaktır gözlerin Nasılda sıcacıktır göz pınarların Gene de ben Dudağımla ıslanmanı yeğlerdim Beni bağışla Nisan yağmurlarından say beni Bak, daha bir mavi bakıyorum bugün ve Biliyor musun hep üzerinde gözlerim. 8/11/05 İst Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlarsın Her Gün
Sanma ki sürecek bu gidiş böyle Sönecek senin de devranın bir gün Varsa diyeceğin şimdiden söyle Yaslanır omzuma ağlarsın bir gün Ne dedim sana da çektin elini Çevirdin yüzünü kırdın belimi Ne çabuk unuttun sevgi dilini Karşıma geçip de ağlarsın bir gün Seviyorum dedim buna aldırma İstemezsen eğer yüz çevir bana İçinden gelmezse kendin zorlama İş işten geçince ağlarsın bir gün Yüreğinde azıcık bir yerim mi var? Gözünde sözünde dolu sitem var Yoksa bilmediğim bir derdin mi var? Neden gizli, gizli ağlarsın her gün 1.7.06 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağrı Nerdeyse Can Orda Atarmış
Günlerdir Bir komando eri gibi yerlerde sürünmekte bedenim Bu yetmiyormuş gibi Bazen bir sirk cambazından daha hünerli Tavanlarda yürüyorum Duvarları tırmalıyor, yumrukluyorum Tutukluluğuna isyan eden bir mahkum gibi Evdeyim, yalnızımda üstelik Ne kızım var yanımda.. Ne de Mavi Dünyam Her şey üç gün önce başladı İnce, ince sancılardı. Yeldir, geçer dedim haber vermedim Yoksa koşup gelirlerdi hemen Daha yeni gittikleri İzmir'den Bekledim, Aradıklarında iyiyim dedim tatilleri zehir olmasın istedim. sayrılığımı sevdiklerimden gizledim. Acılar içindeyim oysa acılar ve sancılar Sancılandığımda zaman, zaman Şiir içerdim dinerdi acılarım. Bu kez kar etmiyor dostlar Böbreğimdeki taşlar Yaz geçiyor telaşından olacak Apar topar yola çıkmışlar Bütün telaşım, sıkıntım ondan 30/7/2005 16,30 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdenizlim
Sen orada Akdeniz de sevişirken deniz güneş ve kumsalla Ben İstanbul da kahredici yalnızlığımla yaşıyor olacağım Sensizliği… 16.10.05 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklıma Geliyor Yokluğun
— Hay, ağzına sağlık Dediğin gibi dostum. İstanbul'a Salacak'tan Senin gibi bakıyorum. Önümde deniz Önümde Kız Kulesi Az ilerde Sarayburnu Orada Mustafa Kemal'leyiz. Çağdaş uygarlık diyor hedefiniz Gidiyoruz, şaha kalkmış tay gibi Gidiyoruz, şahlanmış Mustafa Kemal gibi Ödüle bulaşıyor ellerimiz... Ellerim... .........ellerin... .................elleri... Ellerimiz temiz... Şimdi keyfini çıkarmak Tadına varmak var hayatın. —Çak dostum diyecekken Aklıma geliyor yokluğun. 17,10,2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımda Kal
Öyle kararlıydım ki Çıkaracaktım seni aklımdan. Denedim de… Tatile gittim bu yüzden… Düşlerime girdin bu kez de. Vazgeçtim. Her gece, her gece İyisi mi sen aklımda kal. Rahat durmuyorsun düşlerimde 31.08.06 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aksortiş 'Sevginin gücü, hiç bir şeyde yoktur '
Sevginin gücü, hiç bir şeyde yoktur Emek verildiğinde, tüm güzellikler Ve geçerliliği olan her şey Dahası doğa sevginin ürünüdür Açıkcası insan sevdiğince güçlüdür. Metin Yaltı Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam İSTANBUL
Saat akşamın henüz beşi Görmemiştim böyle karanlık bu kenti Ay incecikti O parlak yıldız Tutmasa arkasından Haliç’e düşecekti Kara dumanlı bir yangın gibi İse bulanmıştı İstanbul kenti Oysa her günbatımında İstanbul’la sevişirdi bulutlar Güneşin gözü takılınca yüzü kızarır Utangaç ufkun ardına saklanırdı. Bugün bulutlar tacizci Korkunç, büyük ve kapkaranlık dalgalar gibi devrildi devrilecekler Piyer Loti sırtlarından Büyük bir yangının Karanlık dumanlarını arasından Parlayıp kaybolan İnce alevler sanki Evlerin zavallı ışıkları Ve Bir yılanın uzanmış kıvrak ince dili gibi Art arda geçen araba farları Aydınlatmaya yetmiyor kenti İçim kapanık İstanbul bulanık Böyle mi gelecektin yeni yıl? Ay karanlık 1/1/06 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anacığım
Bugün analar günüymüş anacığım Senin için anlamlıymış bugün Anlayamadım bunu ben. Nedenmiş anacığım? Sensiz anlamlı olur mu gün? Sen bütün günlerimin güneşi gibi Ruhumu aydınlatan tek varlığımsın Doğurdun, emzirdin, büyüttün bizi İlk gençliğinin tüm *******ini verdin Her acıma üzüldün, sevinçlerimle güldün Ya ben anacığım, ben ne verdim sana Her kızgınlığımda, bunaldığımda yüklendim sana Bir kez yakınmadın, kızmadın bana Bir gün yeter mi sana? Al anacığım al Bütün günlerim senin olsun Bütün günlerim armağan sana 1977/ istanbul Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anı Yaşamak
(Bakış Açısı) Anı yaşamak lazım. Kaç kulaç olursa olsun Gecenin zifiri karanlığı Varsın öldürsün saatleri Akreplerin zehiri Sürüklensin zaman Yelkovanlarla serserice... Yeni rekorlara koşacak umut Yılmamak lazım. Zamanı zehirlemek lazım Demesine aldırmayın ustamın Bir seferliğine Öfkeye yenilgisine sayın En iyisi mi siz? Nihavent makamlarında Hep şarkılar söyleyin Coşkulu şiirler yazın. Değerini bilmek lazım Her bir anın. Böyle sevince döner hüzün Kışlar bahar umutsuzluklar umut olur yeniden Boşa geçirmemek lazım. İstanbul 23/12/06 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|