![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamım - 6 -
hani vardırya çekişir çekişirde çıkmazya nasıl zordur o an seni özlediğim her an korkmaz yolunda olmaktan sarplarında kalmaktan gölgen gücümdür anılardan sensiz kalmam bu can beni bırakmadan sevdan içimde saklı kaldı adamım. 13.03.2007-ant-kalkan- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamım - 5 -
tenin kokunla tenimde, sevdamı anlatmaya an kala, sevdan içimde gizli kaldı adamım. sevda nasıl anlatılırsa, ince bir iğne ile nakış nakış işlendin içime adamım. şeffaf bir cam gibi evirdin çevirdin renklerle bezedin gökkuşağına dönüştü sevdamız adamım. 07.05.2006- ank -Adamım - 5 - Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı rüzgar olan
sessizliğindeyim sessizliğin yani; seninleyim. önce, bir yaban arısı vızladı durdu aldırmadım gitti gelin tacına kondu gevenli. sonra, güneş bulutla aldattı beni, kıvrıldım küskün, uykuma soyundum o an, tir tir oldu içim, bedenim seninleyim. örgüden kurtulmuş iki tel saç yanağıma dokundu, yorgundu. küskün üşümüşlüğüme sığındı. sendin o tir tir yüreğimi avuçlayan adı rüzgar olan. 09.09.2006-ant- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adım adım
Adım adım sana gelmek istiyorum şu koca deryanın üzerinde martı kanatlarında yürümek yürümek istiyorum............... hiç korkmuyorum biliyormusun! sevmek....... varsa yüreğinde boğulmassın engin sevgi denizlerinde adım adım sana gelmek istiyorum çabalamak, emeklemek ve sonra martı kanatlarında uçarak................. sana gelmek istiyorum Nazan İzmirli 24.11.2005-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adsız bir kuşum
Rüzgarın önüne kattığı Sırılsıklam adsız bir Kuşum.... Kanatlarım kırılmadan Duy beni.... Süzülürken gökyüzünde Bulutlar şahidim! Seni ne çooooooooook SEVDİĞİME................... 02.10.05-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama!
ne varsa benden arda kalan gel gör, gel gör ve ağlama! sensizlikten............. koca bedenimden, ne bir zerre buhar ne bir damla yaş ne de bir parça kül toprağa kalan ölmeden ecele son nefesi vermeden bir beyaz güvercin geldi, tam şurama böğrüme konan öyle söküp aldı ki onu benden o an bedenim ona eş,bir kuş oldu ardından yol alan ağlama! beni sensiz bıraktın yüreğim acılarda feryatlarım ayyuk da sensizlikten yanaydı inanmadın kabullenmedin ne kadar sevgisizmişsinki sevgimi göremedin an be an seni yaşamak istedim uzaklardaydın özlemin derya oldu büyüdü kavuşamadım kokun, tenin, bakışın hayal oldu hatırlayamadım tebessümlerini hissettim hissettim gülümsedim gülümsedim seni çok ama çok özledim. sesini duymak istedim rüzgarlara karşı yürüdüm. dev dalgalara saldım bedenimi kavak yellerini dinledim bulamadım sesindeki ahengi söndüremedim yüreğimdeki alevi sabah güneşim benim şafak vakti beklerken tanyelini doğan günle görmek geldiğini işte o an olan oldu tanyelinin içinde gördüm seni kuşların şakıyor sabahlarıma hangi yana baksam sen.... sendin sendin alıp götüren beni ardından yol aldığım ağlama! ne sana kavuşabildim ne sesini duyabildim bildiğim o senin özgür bıraktığın kuşundu kaçıp gelen beni alıp götüren ağlama! her an seninleyim artık özlemsiz..... bekleyişsiz..... doyumsuz......... dokunduğun her kuş da parmaklarının ucun da baktığın her toprak da öptüğün her dudak da ağlama! ....... 31.01.2006-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdeniz sabahları
kulaçlarım yetersiz çığlıklarımı aşmaya boğuluyor boğuluyorum özlemlerinle mavi masmavi akdeniz sabahlarında 27.06.2006-ant-lara-akdeniz sabahları- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alın yazım* * * * *
aynayla barışıksan aksini yaşarsın görsen. her yeni gün alın yazını okursun çizgilerinden. altın uclu bir kalem sedef kaplama kemikten ışık saçan ellerde tutulmuş alın yazıma seni yazmak için yeniden. kaçınmak imkansız süslemesi bize düştü beş yıldız verebilirsin bu yazıya bugünden..... anlıma yazılmış en güzel yazısın her çizgimde gezinen. 24.03.06-ant-alın yazım***** Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah için
sihirli bir değnek olsam. Allah için, can alanlara ışınlansam. 23.06.2006-ant-Allah için- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Altın senin asil tarihindi kültür kokan.
dünyanın yedi harikasından birisin adın yazıldı gökkubbeye altınla ne savaşlar edildi uğruna ne kanlar döküldü boğaz suların morardı karadenizden marmaraya. Fatih Sultan Mehmet fetih bayrağını surlarda dalgalandırana kadar ne yangınlar söndürdü tulumbacılar, dar sokaklarında. sırtın dayanmış karadenize kucağında marmara, adalar hayranlığında. kavuşmak için, sana muhtaç olan avrupa ile asyanın hasreti bitti köprülerin yapıldıkça. birinci dünya savaşı ilk imzayı attırdı sana; İstanbul anlaşmasında. ardından balkan savaşları sonrası Londra ve Lodos anlaşmaları çizdi batıyla sınırlarını. bir reform adına ev sahipliği yaptın birçok yeniliğe evrensel boyutta. sanayileşmeyi koca Osmanlı ile başlattın, egemenliğini kısa sürede belirleyip ortaya koydun cesur yüreğinle. surların, kalelerin içinde bir gizemin vardı lalelerin , sarayların bahçelerinden koparılıp nadide vazolarda susuz kalan zamanda. ardından Cumhuriyeti yaşayan ilksin dalga dalga. Süveyş kanalının savaşlara yenik düşmesi açtı ticaret yollarını sana sonuna kadar. önüne geçilmez oldu büyümenin göç aldıkça, taşı toprağı altın diye anıldıkça. oysa ; altın senin asil tarihindi kültür kokan. gökyüzünde, denizin her mavi çizgisinde güneşin kızıllığı yansıdıkça haliçe ince ince sarayların aksini taşıdıkça boğaz suları yüreğimiz burulmalı düğüm düğüm olmalı galata kulesinden İSTANBUL ' da gezindikçe. NAZAN İZMİRLİ- 23.04.2006- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|