![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Savaşlar kimin için ?
Sırtında ki parlak gocuk, Kan kokuyor yaşlı çocuk. Mevla'm ı n huzurunda, Ter dökersin, boncuk,boncuk! Yüce yaratan bizleri, Ayırmadan seviyor. Bu dünyanın tapusunu, Hiç kimseye vermiyor. Silahlar var biçim,biçim, İnsan canı almak için. İki cihan yaratanın, Savaşlar kimin için? Fadime Dizdar |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen nesin?
Seni can evimden nasıl atarım Seninle uyanır,seninle yatarım İstasyon dinlemez gönül katarım Biraz mutlu olup gülmeye geldim Gurur duvarını yıktım yerinden Bir ışık yansıyor kalp üzerinden Niye seslenirsin öyle derinden Eğer sen ecel isen,ölmeye geldim Fadime Dizdar |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim
Benden selam söyle, Sevdalı yüreğine, Gecemi aydınlatan, O güzel gözlerine. Ne gurbet ne ayrılık, Bükebilir belimi. Aşkımızla doldurdum, Sana ayıt kalbimi. Benden selam olsun, Bensiz yarınlarına. Benden selam olsun, Güzel İstanbul'uma.... Fadime Dizdar |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmam mümkün mü?
O tatlı gülüşünle,güzel sesini Hastane de verdiğin,yakan buseni Unut um sanma sakın,mahcup yüzünü. Unutmam mümkün mü? Bir tene m seni... Yıllardır gurbette kendime küstüm. Dünyayı kendime bir mezar ettim. Kendimi aşkına bil esir ettim. Unutmam mümkün mü? Bebeğim seni... Fadime Dizdar |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalvarırım Allah'ım
Dünyanın,ahret tin hakimi sensin. Dilediğin her şeyi,ihya edersin. Çaresiz dertlerin,dermanı sen de Bir çare gönder,gönlü şenlensin. Yolundan çıkmadım,beni bilirsin. Kapına yaslandım tek çarem sensin, Destur ver dileğim yerine gelsin. Canımdan bir parça can verir misin! .. Fadime Dizdar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|