![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Durular
Arzunun bedene düştüğü anda Rakip tanır mı ki fani dünyada Mavi hayat saklar derinliklerde Kim çözer bunu matematikte Nice evliyalar geçti dünyadan Vazgeçmedi mecnun derin sevdasından Ne bekler ki insan oğlu hayattan Kisralar bile pay alamadı mirastan Kayalar kadar sert oldu yürekler Leyla olmasa mecnunu kim bekler Bir gün gelir şirin Ferhat'lar biter Gözü doymayan insan Firaun'dan da beter Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duy Rabbim
Ey içimde kıpırdayan umutlar duyun İki dağın arasına sıkışan karıncaya el atan Çaresizliğimle iki dağın arasına sıkıştım Ne olur duy beni duy beni rabbim Gönderdiğin acı elemler ilaçtır bana Yeter ki insan ellerinde bırakma Acımasız zalim düşüncesizdir onlar Ne olur duy beni duy beni rabbim Verdiğin acı tatlı isyan etmedim Bir tek isyanım varsa çekişen insanlara Güneş, ay,gece, gündüz gibi tut beni Ne olur duy beni duy beni rabbim Sabır istiyorum dünya zorluklarına Dayanacak güç ver yıkılmayayım burda Şeytanın şerrinden sığınıyorum sana Ne olur duy beni duy beni rabbim Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ezilen Sevgi Değil
Engin denizlerde değil göz yaşlarında boğuldum Yüreğin burkuldu mu neler hissettin giderken Çocukça çırpınışlarım fayda etmiyor gönlüme Cehennemi yaşatmaya hakkın var mıydı dünyada Her sevgide bir ayrılık olması mı lazım sence Farkındaysan kader değil sen kattın beni bu derde İsyan etmemi istersen sana olan bu sevgime Rehin kaldım meyhanede isyankar oldum sayende Yaşanmaz oldu artık senin olduğun dünyada Taş üstünde taş bırakmam senin olduğun mekanda Sevgi tanımaz yüreğin olurda bir gün severse Tek dileğim Allah’ım dan sende girersin bu derde Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garip
Duman dolmuş kahve köşelerinde Oturur bir garip düşlere dalmış Belli ki derdi vardır herkes habersiz Bakınır etrafa bir umut için Garibin soranı yok fani dünyada İçmediği sigaranın dumanını çekerken Uyumak ister amma uyutmaz sesler Bumu hayat der biz gariplere Yalnız bırakmış belki sevdası Dışarıda kuru ayaz su tutmuş camlar Kahveci derki niye geldin buraya Sormaz ki o garibe neyin var senin Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geriver Bana
Balıkçı teknesi gibi yalnızım Kıyıya vuran dalgalar gibi Ben sende bulmadım suda ararım Ne olur geri ver bana sevgimi Deniz mavisi gözlerine vuruldum Güneşi kızkandıran saçlarına tutuldum Çaresiz kalmışım yalvarıyorum Ne olur geri ver bana sevgimi Kadehler üst üste boşalıp doldu Bu acı bu hasret beni kavurdu Sayende hayattan zevk almaz oldum Ne olur geri ver bana sevgimi Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitti
Bir gurur bir inat tutturmuş gidiyorsun Böyle hamle yok hesapta Neden bana mat diyorsun Bilmiyorum söyle bana kural neydi Çaresizlik içinde kıvranıp duruyorum Her sevdiğim yüz çevirdi sebebini bilmiyorum Güçsüz kalma dostsuz kalma Yoksa yaşanmaz dünyada Karanlık *******e beni sorun kaldırıma Bir son verin yaşantıma güneş doğsun mezarıma Bir gül dikin baş ucuma sevenlere hediyemdir Geçip gitti garip desinler yalnız Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güle Değmesin
Yağsın yağmur yağsın İşlediğim günahlarıma Kar boran olsun dağılsın dünya Batsın bu devran gitsin içimdeki heyecan Yollar birbirine girsin Bırakıp giden varmasın sılaya Atın taşları güle değmesin Yeter artık yeter sıcaklığına Hiçbir şey aranmasın cihanda Şafaklar sökmüş bana ne yar Sen vardın ya yollar bana dar Artık bende oldum yollara düşman Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneydoğu
Güneydoğu,seni gözlerimde yaşadım Çimenlerinde koşarken,korkmadım düşmekten Küçükken umutlar beslerdim Güneydoğum derdim,memleketim derdim Ah ah yine söylettirdin bana Güneydoğu,gönlümün solan çiçeği Sevgiyi bulamadım,Hasreti sende yaşadım Attım kendimi belirsiz şehirlere Sabahları kalkarken pencereyi Açıp bakmadım,sen yoksun diye Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Dağlarında karları eksik etmedin Tependeki kara bulutları göndermedin *******i uykusuz kalırken beni görmedin Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Adın çıktı,namsaldın dört bir tarafa Her şeyi buldun ama,kendini bulamadın Kendini bulamadığın gibi bana da kaybettirdin Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Yeter artık uyan aç gözlerini mahmurluktan Kaldır başını yaşam ver etrafındakilere Güneş doğmasın,güney doğsun sensizliklere Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Göster sendeki cevherleri,Sal etrafına müjdele kendini Başın eğilmesin sende yaşananlar var diye Paklan at içindeki pislikleri Haykır dünyaya,ben varım diye İYLİKLE Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Buruk bir sevinç benim içimdeki Arının bal topladığı gibi ümit toplarım Bir kanadım kırık hasretlerde yanarım Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Sendeyken isyan ederdim yaşadığım hayata Şehirleri görünce seni arar oldum rüyalarımda Ne kadar kötü olsan da Suyunu taşıyorum damarımdaki kanda Bu hasreti taşıttırdın ya bana Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Şehirlerde yaşam güzel hayat tatlıdır Paran varsa her zaman sofran ballıdır Lakin güzel yerlerde yıldızlar kaydı Bilmem beni bu yerlere beni kim saldı Güneydoğu gönlümün solan çiçeği Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Güneş yalnız lığı ısıtır mı sandın Gül bülbülü avutur mu sandın Çocukça hayallerimi seni görünce bıraktım Sen hayatın derinliklerinde Bense sevda denizinde Dağlar eğilir mi yere His etmesen de yazarım içimdeki deftere Acizane mahzun kalmış cihanda Bulutlar ağaçlar hepsi kıyamda Niceler geçti meşakkatli yollardan Bende göçerim elbet fani Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Havalı
Altında mercedes cip mini etekli Havasından geçilmez rüzgara benzer Anahtarı uzatır derki çek parka Her gördüğü insanı uşak zanneder Topuklu kundurası tak tak ediyor kuaför bırakmadı koca şehirde Görenler der sanki para basıyor O varken sırada çok kişi bekler Bilmez ki güzelliği bir gün gidecek Gece parlayan yıldız gibi sönecek Annende çok havalı bakardı En son gördüğüm bir mezarda yatardı Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|