![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk
Aşk çok müthiş bir şey. Benim için sevinç olan, Onun için acılar veren. Bazen bir zümrütten daha değerli Bazen de bir candan bile üstün Aşk hiçbir yerde satılmaz O yüreklerde hissedilir, yaşanır Aşk öyle değerli bir şey ki. Değeri parayla pulla ölçülmez Hassas bir şeydir ama tartılmaz Pazarlığa tabi olmayan bir şey Satışa gelmez çünkü elle tutulmaz Gözlerden yaşlar getirir görünmez O gönüllerde filizlenir, düşlenir. Aşk inan aptalca bir şey Günlerce insana bir şey yedirtmez Aylarca kalbine bir söz geçirtmez Damarlara giren zehir gibi bir şey Bazen tatlı bir acı verir kalbe Bazen de uğur böceğiyle gelir O çiçeklerde bilinir, özlenir. Aşk biraz da çılgınca bir şey Bazen canım bedenleri köPage Rankingüden atlatır Bazen de arabanın gaz pedalını kökletir Mantığın zorlandığı kahır gibi bir şey Zorlamaya gelmez çabuk kaybolur Bir melek gelir çalarsa kalbini O kara toprakta verilir, ödenir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Düşerse Kalbe
Mevlam sevdiği kuluna verirmiş, Cana kastettiren sevda yükünü, Aşk umudunu yazgıya bağlarmış, Belki çok yakın vuslatın düğünü... Kim demiş ki sevenler ölmez diye, Bir gün aşk düşerse kalbe, görürsün Bu dünyanın kaç bucak olduğunu, Her sabah doğup, gece öldüğünü... 02.10.2003 Bursa Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hasreti
Hırçın masmavi denizde Seni gördüm sokuldum yanına Gönlüm çok sevdi düşünmeden yuttum Aldım kanayarak içime Ey yüreği vefasız sevgili! Aşkın zokasını yutturdun bana Balığın masumca oltayı, Azığım diyerek bir lokmada yediği gibi. Nafile kaçışı olmuyor, Nereden bilsin bu gülüşü yaralının yüreğini, Bir tutam aşk hasretinin öldüreceğini. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kıvılcımı
Ne kadar güzeldin o akşam Gözlerin ay ışığında rakseden boğazın yakamozlu resimleri gibi Sözlerinse Leylaya nispet yapan, aşk güftesinden şarkılar gibi... Çayıra da bayıra da konarsın, sevda cemresi bağrına düşünce. Gözün görmez pembe bulutları, mekan edersin şarkılara. Güfteyi hatıralara meze yaparsın, acılara boğulunca. Sen ki ne muhteşem varlıksın Sevgilim... gönlüne aşk kıvılcımı koyunca... 4 Mayıs 2004 İstanbul Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kurşunu Adres Sormaz ki
Aylar öncesine dönelim diyen, Bir sevgi sözünü bile çok gören, Duygularımı bir kalemde silen; İnan, kırgınlığım geçmedi hala... Hastalığıma hal hatır sormayan, Son demlerde derde ilaç olmayan, Yeminleri geç, sözünde durmayan; İnan, kızgınlığım dinmedi hala... Ahde vefayı böyle mi bilirdin, Aşkını bana böyle mi yazardın, Her günümde hatırımı sorardın; İnan, küskünlüğüm gitmedi hala... Son sözümü sana hiç söylemedim, Sevgiye dair ne varsa diledim, Aşk kurşunu adres sormaz ki derdim, İnan, çılgınlığım bitmedi hala... 31 Mart 2003 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Pınarım
Seni dizelerimin hecesi olasın diye değil, Başıma taç, gönlüme ilaç diye sevdim. Seni düşlerimin gülü olasın diye değil, Ömrümün son baharı, aşkı diye sevdim. Seni sözlerimin manisi olasın diye değil, Gülistanımın eşsiz gülü diye sevdim. Seni hislerimin perisi olasın diye değil, Gönlümün güzel prensesi diye sevdim. Seni ellerin aşk çiçeği olasın diye değil, Günlerimin vefalı can dostu diye sevdim. Seni bir damla suyum olasın diye değil, Vefalı akan aşk pınarım diye sevdim. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Senle Yaşanır
Sevginin parıltısı vardı bakışında, Endamını ararım gönül penceremde, Dilin başka gözlerin başka söylese de, Aşk tende tadılır, dudaktan kandırmıyor. Arzunun belirtisi vardı geldiğinde, Fermanını yazarım Or-an tepesinde, Sözlerin hislerini hep inkar etse de, Aşk sende içilir, uzaktan söndürmüyor. Hasretin şarkısı vardı dudağında, Gezişini düşlerim sevgi yollarında, Vuslatın bedenimi günahkar kılsa da, Aşk senle yaşanır, sensizlik çekilmiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Şerbetim
Bu dizeler bizi anlatsın Yaşasın hep yaşatsın Değil sana bu dizeler, Dizeleri döken yüreğim feda olsun Sensiz geçecek günlerim inan solsun Sana dar gelse bile engin yüreğim Sen benim için önemlisin Sen düşlerimde yaşadığımsın Sen benim için çok değerlisin Dilim ne söylerse söylesin Bu yürek senin için atıyor bilesin Öl de ölsün, sev de sevsin Ama yeter ki yürekten sevsin Yeter ki inansın, güvensin Senden sadece beklentim Gel beraber içelim aşk şerbetim Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Sensiz Yaşamak
Ne kadar zor bilir misin? Aşkımı sensiz yaşamak, Hele *******i hayalinle olup nefes almak, Gözünden ışıltıların gitmeyeceğini bilsem, En güzeli, seni gece kollarımda sarmalamak... Ne kadar zor bilir misin? Sevdamı cana adamak, Hele anıları bir kalemde kalpten silip atmak, Ettiğin yeminlere sadık kalacağını bilsem, En güzeli, seni yemyeşil rüyalarda yaşamak... 07.10.2003 İstanbul |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Acısı
Yenilenemez kalbin hücresi, Bir kere ölmeye görsün... Karşı koyulmaz, aşkın acısı, Bir kere girmeye görsün... Dindirilemez gönlün çilesi, Bir kere dolmaya görsün... Durdurulamaz canan ateşi, Bir kere yanmaya görsün... 12 Kasım 2003 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|