![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmezdim ben
Bilmezdim ben Yıldızların bu kadar uzak ve yalnız olduğunu Karanlığın ise, insanı derinlere götürdüğünü Bilmezdim ben Yolların bu kadar uzun Sokakların ise, sessiz sedasız olduğunu Bilmezdim ben Sevmenin bu kadar güzel Unutmanın ise, ölüm kadar acı olduğunu Bilmezdim ben Ayrılığın bu kadar zor Ölümün ise, dayanılmaz olduğunu Bilmezdim ben Hayatın bu kadar güzel Şarkıların ise, doyumsuz olduğunu Bilmezdim ben Herşeyin bu kadar güzel olduğunu Çıkmadan önce, dört duvar arasından 2000 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmiyordum, bilseydim
Bulutlar sadece pembe değilmiş Aralarında mavi olanları da varmış Bilmiyordum, bilseydim Pembe bulutlarda dolaşırken Kendimi mavi bulutlarda bulmazdım Aşklar sadece karşılıklı değilmiş Aralarında karşılıksız olanları da varmış Bilmiyordum, bilseydim Düşünmeden delice severken Kendimi yapayalnız bulmazdım Her şey gönüller bir olunca değilmiş Aralarında şan, şöhret, para da varmış Bilmiyordum, bilseydim Kapılmazdım, kaptırmazdım kendimi Bir çift göze, tatlı bir gülüşe Sevgi bir çeşit değilmiş Aralarında şıp sevdiler de varmış Bilmiyordum, bilseydim Yanmazdım, kahrolmazdım belki de Sarı saçlarına, tek gamzene Leyla ile Mecnun hikayesiymiş Aralarında bunu kullananlar da varmış Bilmiyordum, bilseydim Oltaya gelir miydim acaba Kuşlar gibi özgür uçarken balık gibi Hep derdim unutmak neymiş Aralarında unutanlar da varmış Bilmiyordum, bilseydim Böylesine yada öylesine kendimi Aldatan sözlere, gözlere inandırmazdım Beni yalanlar değilmiş Acı gerçekler korkuturmuş Bilmiyordum, bilseydim Yalnız, yapayalnız kalır mıydım Taştan bile soğuk yatağımda 22.07.2003 Salı 16:45 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorsun
Karanlık, gözyaşlarımı gizliyor Kimseler acılarımı bilmiyor Seni sevdiğimi dağlar, taşlar biliyor Ama sen bilmiyorsun Gittiğim her yolun Sonu gelmek bilmiyor Sevginle yanan kalbimin Ateşi, sönmek bilmiyor Sensiz günler geçmiyor Saatler tükenmek bilmiyor Dertlerime, dertler ekleniyor Birtek sen olmayınca Gündüzlerim, gece oluyor Yaşamanın anlamı kalmıyor Hayatın en acı tarafını Bir ben anlıyorum Belki bir umut, bir yaşam Bulmak için, yola çıktım Kader, peşimi bırakmadı Ve hiçbir zaman bırakmayacak 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum
Aşkın içine düşmüşüm Deli divane olmuşum Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Acılar sarmış dört bir yanımı Derdim desen, almış gidiyor başını Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Öfkem kadere değil, rüzgara Derdimi estikçe uzaklara götürmedi diye Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Kalemimin yazdığı, tek şey sen Yüreğimi yakan yine sen Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Kalbimden sökemediğim tek şey sen Günleri bana zehir ettiren, yine sen Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem 2002 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir insan
Başımı yastığa koyduğumda Mutluluk hayallerini kurardım Bir barışır bir küserdim Sonra seni seviyorum derdim Oysa ki senin ruhun bile duymuyordu Gece olunca iki yıldız seçerdim Sen ve ben diye Ben her defasında kayardım Sen ise karışıp giderdin Oysa ki senin ruhun bile duymuyordu Kaç gece, kaç gün, kaç yıl Durmadan ağlar, bir insan Neden, niçin, kime Kahrolur gider, bir insan 16.07.2004 Cuma 12:25 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kez daha anladım ki
Bir kez daha anladım ki Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi Her ne kadar dramatik olsada Gerektiğinde bağrıma taş basmayı Düşündüm çoğu zaman Ne talih ne de mekan Anladım ki bendeki figan İnanmak istesemde, istemesemde Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi Birgün bir yerde mutlaka yaşayacağım Herşeyi kapalı tutmakta anlamsız Ansızın geliverir çalar kapını Hiç istemediğin anda zamansız Önceleri kabullenmek istemezdim Sonraları ben kendimi kandırıyorum derdim Her ne kadar; Giriş,Gelişme,Sonuç birbirine bağlı olmasada Önemli olan sadece sonuçtu, benim için Ben insanların daha doğrusu senin Maskeni görememişim Onlarda benim gibidir demişim Oysaki ne çok yanılmışım Herkes bir değil bin maskeliymiş Utanıyorum herşeyden, herkesten En çok da senden Derler ya; Ne yardan geçerim, ne serden Belki de önce can sonra canan Bilmiyorum ne desem Kafam arap saçı gibi karışık Herşeye rağmen Bir kez daha anladım ki Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi 16.10.2003 Perşembe 08:15 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ömür
Bekledim de gelmedi Gelip te beni bulmadı Derken; çat kapı Geliverdin zamansız Nerelerdeydin sen Bu zamana kadar Şimdi artık çok geç Sen ise çok genç Olmaz desemde Kalbim vuruldu sana Hadi git desemde Unutamam artık seni Yanımda kalsanda Bu saatten sonra Ne gelir elden Giden gençlikten sonra Yaşasak ne yaşarız Bunca zamandan sonra Yinede yaşarız belki Kalan ömrü beraber Yaşar mısın benimle Bir ömür beraber Kalır mısın yanımda Bir ömür beraber Olur musun benimle Onca zamandan sonra Sever misin beni Bu halimle bir ömür 05.05.2004 Çarşamba 16:22 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biri var burada...
Baş ucunda hayalinle Duvarında resminle Kalbi aşkınla dolu Yaşayan biri var burada Sonsuz bir aşkla Yılmadan bekleyen Durmadan ağlayarak Kahrolan biri var burada Bir yandan kahroldum Öbür yandan yılmadım Sabret gönül sabret diye Kendimi avuttum Avuttum kendimi Avuttum yılları Avuttum herşeyi Bir dokunuşuna bin defa Feda olurdu bu beden sana Bir bakışına bir ömür Köle olurdu bu yürek sana 12.01.2005 Çarşamba 16:45 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim için...
Sana gitme demeyeceğim Çünkü bu defa, Kararlısın Sana gitme demeyeceğim Çünkü bu defa, Bende kararlıyım İster arkana bak git İstersen bakmadan Kapıyı çek ve git Bu gidişin, Acı olmayacak bu defa Benim için. Dönüşü olmayacak biliyorum Bu son gidişin Sen giderken, Ben arkandan bakacağım Karanlığın içinde Kaybolana dek Ardından, Bende kapıyı çekip çıkacağım Karanlığın içine doğru Belki birgün Yine bir karanlık gecede karşılaşır, Yıllar sonra Maziye döner, geçmişimizi hatırlarız Belkide birbirimizi tanımayabilir, Çoktan unutmuş olabiliriz Kimbilir belkide Hatırlarız ama, Tanımamış, unutmuş gibi Arkamıza bakmadan, çeker gideriz O zaman anlarım ki Bu birbirimizi son görüşümüz Çünkü bizim için, Yaş yetmiş, iş bitmiş olacak.... 2003 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluk
Adını bilmediğim bir yerdeyim Tanımadığım, tuhaf bir yerde Aslında; kalabalık bir şehir Ama nedense, bana ıssız geliyor Kimse yokmuş gibi. Dört tarafı da denizlerle çevrilmiş Bir adadayım sanki Belki de bana öyle geliyor Kimbilir belki de, içimdeki boşluğu dolduramıyorum Bu öyle bir boşluk ki; Dünyalar benim olsa dolduramam. Bu öyle bir dert ki; Dünyayı dolaşsam çare bulamam. Bazen düşünüyorum da; İçimdeki boşluğa sarılıp yaşamak mı? Yoksa, içimdeki boşlukla birlikte yok olmak mı? daha kolay İkisi de anlamsız geliyor, Birisi yenilmek, diğeri ise kabullenmek gibi Herşeye rağmen direnmek, İçimdeki boşluğu yenmek zorundayım Bazen de içimdeki boşluğun, Anlamsız saçma olduğunu düşünüyorum. Düşünmekle geçip gidiyor günlerim. Bir sonuç, bir çare bulamıyorum. Beni böyle çaresizlikler bitiriyor, yok ediyor aslında Birşeyler yapmalıyım diyorum, kimi zaman Düşünüyor düşünüyor bulamıyorum, çaresini Düşündüklerimi gerçekleştirmek belki kolay Bunu biliyorum ama; yapmaya gücüm yetmiyor Artık anladım ki tek sorunum güçsüzlük Önce güçsüzlüğümü sonra da; İçimdeki boşluğu yenmeliyim Kendi kendime diyorum da, derdim bir iken iki oldu. Şimdi çık çıkabilirsen işin içinden. En iyisi herşeye boş verip, Kendime yeni bir hayat kurmalıyım. Çünkü; dertlerle boğulup gitmek istemiyorum. Bende yaşamak, yaşamak istiyorum. Tıpkı; içimdeki boşluğu yaratan gibi. 2003 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|