![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu son matemidir gönlümün
Bu son matemidir gönlümün Umudun son hüznü düştü yüreğime İzin vermeyeceğim gelgitlerine Susturacağım yüreğimin çığlıklarını Unutturacağım seni Yok sayacağım yaşananları Sileceğim anıları Sensiz olmak zor Biliyorum ..........yinede Unutacagım Hasret yağmurlarinda yıkansada yüreğim Katran karası *******de Yalnızlık acıtsada canımı Ellerim arasada ellerini Aldırmayacağım Son kez matemini tutacağım Ve Yüreğimim derinliklerine Gömeceğim ................seni 17/08/2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cansuyum
canıma can katanım cansuyum...... yasam pınarım kokusuna doyamadığım tadına varamadığım vuslatları tattıramadığım yüreğine hüzünleri saldığım canımsın cananımsın sen yaşama kaynağım cansuyumsun............ 13/02/05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçekler
çiçekler biriktirdim gökkuşağı renklerinde her bir yaprağına iliştirdim bir anı acı tatlı nefes nefese geçip gitti de zaman anlamadın seni ne cok sevdiğimi zemheri *******de sana olan hasretimi özlemi mi yıldızlar kadar uzakta olsan da bir nefes kadar yakın olduğunu elimden tutan çoçuk misali sana muhtaç olduğumu sabah ezanlarında edilen dualar kadar seviyorum seni. 26/02/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DoğumGünü
bugün doğum günün sevdiğin gibi hazırladım masayı her şey tamam eksiksiz ama eksik olan tek şey sensin be gülüm .................. 02/08/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
dostluk nedir dediler güven dedim sevmek dostum dediğini uzak bile olsak aynı gözlerle bakabilmek aynı sözlerle konuşmak ağladığında omuzunu uzatabilmek aradığında yanında olabilmek ona can olmak acısını içinde hissedebilmek sevincini yüreğinde duyabilmek daha sözünü bitirmeden anlamak dediğini istemeden verebilmek beklemeden sevebilmek düşerse yanında olabilmek sımsıkı sarılabilmek konuşmadan anlaşabilmek...... ne mutluyum ki varsın diyebilmek......... çocukluk arkadaşım can dostuma hitafen iyiki varsın canım uzakda olsan hep yanımdasın acın benim acım.......... 31/11/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Döneceğim
kızma gidişime küsme döneceğim birgün bekleyebileceksen gözlerin ufukta takılı ellerin duada beklemeye varsa sabrın döneceğim buzullar eridiğinde kor ateşler küle döndüğünde yeterki bekle sabırla umutla ne olursa olsun birgün yolları düz edip yüreğimi ısıtıp döneceğim sana........ 27/01/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Döneceksin
hoşcakal dediğinde canım öylesine yandı ki; sen yaban ellerde yalan kollarda olamazdın.. benden uzaklarda.. oysa gittin çok uzaklara vazgeçmeyeceğim döneceğin günü bekliyeceğim yolunu kaybedenlere gökteki yıldızlar gibi yol göstereceğim bende yolunu bulman için ateş böceklerinden ışık yapacağım döneceğin güne kadar bırakıp gittiğin yerde bekliyeceğim ve bir gün ışığa karşı duramayıp döneceksin... Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur
--Dur Gözlerinde bir başkasını ellerinde başka elleri dudaklarında başka dudak izi tenine sinmiş başka bir koku mutluluğuna, tebessümüne benden başka bir neden olmasın bir tanem -dayanamam dayanmaz bu yürek bu kadar acıya gizlemeye çalışsam da sevgimi üzerini örtemem saklayamam gözlerim ışıldarken sevgimden kuytu köşelerde gizleyemem duysun bilsin herkes- ---isterim haykırmak dağlara taşlara çağıl çağıl coşkun akan sulara martı kanadında yol almak uçsuz bucaksız gözlerin kadar maviliklerde sonsuzluklara varmak seninle birlikte………….. 13-04-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duymaz mısın
mor dağların tepesini kızıla boyadığında güneş şahikalar gibi sessiz çığlıklar yükselir yüreğimden çaresiz adını haykırır duymaz mısın? gün kararıp ay ışıyınca yıldızlar geceye yoldaş olduğunca haykırsam gecenin sessizliğine gel desem duyup da gelmez misin ? yüreğini yüreğime vermez misin? 17-07-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerim
Düşlerim vardı... Ateşten kırmızı düşlerim.. Sevdalarım,umutlarım vardı... Hepsi birbirinden güzel. Hepsi birbirinden renkli Nerede o sevdalarım. Umutlarım,düşlerim.. Yıllar nasıl geçtiniz Sevdalarımı,umutlarımı,düşlerimi Hepsini benden Birer birer alarak Nerelere gittiniz........ Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|