![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bekle gör
Evde ne var ne yoksa Toplayıp gittim pazara Pazarcılar gibi çağırıp çığırdım Hatıralarınızı yakıp yırtın satın Diyipte mezata çıkardım aşkını Bir bir yazdığın mektuplarını Satacaktım bit pazarında Şimdi artık sen bir hiçsin nazarımda Götürdüğüm her şeyi pazarda pazarlarken Kah deliler gibi gülüp kah ağladım Bir sürü alıcısı çıktı sevdamızın Benimle birlikte ağlayanlar da oldu Suçu yokmuydu bu masalı Böyle yazanında,ben sana zamanında Demiştim demeyeceğim Hepsini sattıktan sonra Terkedip bu şehri gideceğim Bunların lafımı olur senin, Yaptıklarının yanında Sattım tüm hatıralarımızı sonunda Kalbimi acıtacak birşey kalmadı Üzülme aşkımız destan olacak Sağalmaz bu yara sanamı yanayım Yoksa heder olan yıllaramı |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben hep ordayım
Ben bir beni ademim Başka bir hayatım mı var Gidip gidip geliyorum Bu eller bu gözler benim mi Benim mi bu hikayeler Bir ordayı bir burdayım Bir savaşta bir sulhtayım Bİr çırağım bir ustayım Ben mi yazmışım bu masalı Kırmızı şapkalı kız bazı kez Bazı da pamuk prenses Kulaklarımda o hıçkırık dolu ses Kaç kalıba girdi isem Kaç sevdaya düştü isem Aşık Yunus belkı de ben Ben hep orda şiirdeyim Tut elimden Yunus kardaş Akmaz oldu gözümden yaş Bencileyin sencileyin Belki toprak belki taşız Ben kimim neciyim neyim Açıp kalp gözümü İsterimki seyreyleyim Seni beni onu bunu |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bende Seni Unuturum
Yazda geçer aşkta biter Unutulur şarkılarda birer birer Ne Marmaris ne Bodrum'dan Ne adadan ne boğazdan Ne de bir önceki yazdan Tanıdığın o güzeller Sanma ki unutulmaz Unutulur unutulur Ne o şen denizler Akılda bırakır izler Unutulur unutulur Bir daha döndüğünde Sanma burda olurum Bende seni unuturum Ne o debdebeliaşklar Ne o deli dolu yaşlar Sanma ki unutulmaz Unutulur unutulur |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni yalnız bırak
Girme kaleme Dikme bayrağını Kale burcuma Bin diyet isteme Şu can borcuma Kalbime nişan Borcuma bir can Alabilirsin Keşke olmasaydı böyle Ateş etmeseydin öfkeyle Kim vurduya gitti Yufka yüreğim Barış bayrağını Şimdi şu tepelere dikte göreyim Beyaz güvercin uçursanda Git beni yalnız bırak |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmeyeceksin
Hatalar yaparak büyüyeceksin Bu dikenli yolda sen de Sen de yürüyeceksin Ben senin sevdiğini bilirim ama Sen seni seveni bilmeyeceksin Bakamıyacağım gözlerinin içine Sırrımı ele veririm diye Yanında iki çift laf edemiyeceğim Elim ayağıma dolaşacak ta Bir türlü bir türlü sevdiğim Seni seviyorum diyemiyeceğim Senin her gülüşün bana hediye Aşkından dönsemde deliye Ağzımdan laf kaçar diye Belkide yanına gelemiyeceğim Son bir armağan ver ne olur bana Çekip uzaklara gitmeden önce Gamzeli yanağından bir gülümseme Ne olur arkamdan vefasız deme Senden niye kaçtığımı bilmeyeceksin |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Hal
Bahçemizde gül har olur Gül dönüşür sevgiliye Ahu gözlü bir yar olur Bülbüller çiledikçe Çileler ahuzar olur Miski amber kokuları Yüklenmiş çiçek dalları Bu alemi görür görmez Vallahi dilimiz lal olur Güneş vurur üzerine Ağaçta meyve bal olur İzledikçe bu alemi Bize de bir hal olur |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bodrumda
Bodrumda görmüşler seni Birisinin kolunda Haberim lmaz sandın Yakalandın sonunda Yandın sen yandın Yüzüğünü çıkarmışsın İnanki dertte başın Giderken telaşlıydın Anlaşıldı telaşın Yandın sen yandın Güzel bile değilmiş Şu senin yeni hatun Sen kaybettin be şaşkın Çıkma bir daha karşıma Yandın sen yandın |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bonkörelli
Dolar gözlüm Avro bakışlım Mark ağızlım Sam amca göbeklim Barbi bebeklim Ah benim vah benim ekose yeleklim Ağzında purosu yarim Yanıyor avrosu Havası bulutlu Gaanı gurtlu Makosen pabuçlu Pazusu dövmeli Gömleği sedef düğmeli Bonkörelli Tembelliği yüzünden belli Körolası eve para bırakmamışsın Ocağı yakmamışsın Sütü kaynatmamışsın Finoyu çişe götürmemiş İşe de gitmemişsin Bundan kelli sana İspirto parası bile vermem |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Böyle Tembellik Olmaz
Ah seni gidi seni gidi yaramaz, Al bu şiirim senin olsun Gözün açılsın ufkun genişlesin Hep para kazanmak değil hayat Biraz da başka mutluluklar tat Ne bileyim git halden Bir kasa limon al sat Çık bahçeye bas toprağa yalınayak Ağaçları buda çiçekleri sula, Saçının modelini belki bir de Sevgilini değiştir Ha ne dersin? Şaka şaka Al bir taka Balığa çık ya da bir olta al Deniz kenarında balık avla Ya da sahilde at volta Benden söylemesi senden dinlemesi Dinlemezsin ya bari oku Bari değil mutlaka oku! Yoksa av olursun Saplarlar oku… Öyle boş oturup boş konuşup Boşa koyarsan dolmaz Doluya koyarsan almaz Bir şeyler yapmayı dene |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gün şeker bayramı
(kız çocuğu) Kırmızı rugan pabuçlarım Para dolu avuçlarım Şeker dolu avurtlarım Bu gün şeker bayramı (Irak'lı erkek çocuk) Benim yok pabuçlarım Yalın ayak ayaklarım Kan doldu avuçlarım Bu bando sesi değil Karıştı sokaklarım Ben Iraklı bir çoçuğum Patlayan bombalarla Sağır oldu kulaklarım Bu gün ne bayramı (kız çocuğu) Büyüklerim şöyle diyor Ateş düştüğü yeri yakarmış Duydumki ülkende savaş varmış Dünyada en kötü şey savaşmış Gel biz and içelim Kardeşlik için yemin edelim Savaşmayıp bayramlarda eğlenelim |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|