![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atatürk-Eylem
bir çoban fısıldıyor koyunlarına özgürlüğü sessizce dinliyor yaban,özgürlüğün nasıl bir şey olduğunu bir çiçek açtı biliyor musunuz Selanik'de kokusu tüm çiçeklerde o kokuyu arıyor Anadolu'm bugünlerde h-imam böcekleri koparıyor filizleri palazlanıyor örümcek-düş kaktüsleri o kokuyu arıyor Anadolu'm bugünlerde Atatürk-eylemdaşlarım Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atmışım Kendimi Süreyya'ya
kahverengi buruna yürürken elele saçları meltemde dalgalanıyor keskin kayalardan geçerken yüz yüze gülümsüyoruz bir elimde olta bir elimde Süreyya'nın elleri sendeliyor sevdiğim beni alıyor birlikte denize ikimizde mavişiyoruz Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Balkonlu Abla
derinlemesine rüzgarlar peşindesin kıpırdamazsın top yuvarlanır gelir balkonun önüne sen pencerede perdelerden gizli çaykovski dinlemektesin bunu biliyorum burnun o koca burnunu seviyorum çaputtan yüreğin yansımada aynaya eğildim yansımayı tutmak için şaşırdım ulaşılmazmış sana derim derine değmiş kimi zaman kızgın güneş sarstı beni gerçeğe yönel balkonlu abla ben ordayım Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Diye Sevdiler Seni
silmek ne kadar kolay kazanmak ne kadar zor bugün neyin varsa neyin yoksa yok ettim yooo sevmek bana göre değil dağlardan cesaretim yuvarlanmış çamura sevgim yıllarca içimde kaldı ben diye sevdiler seni Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yaşamak İstiyorum
insanlar yolda yürür hepsinin başında ayrı bir dert ve ayrı bir hüzün ellerinde karanfil gözlerinde ışıltı nereye giderler böyle acı çekemez herkes ve herkes sevemez dikenli bir gülü bizler günlük dertler içinde yitirdik sevgiyi kendimizi çiçeklerin o büyüsünü ......... yine yürüyeceğiz yollarda başımız dik gözlerimizde sevinçli bir ışıltı dört dörtlük sıcak bir merhaba diyeceğiz insanlara Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Çıldırtmak İçin mi O kadar Kırmızı Oldunuz
doşan sevdaların dinmiş güzelliği çıngırdak üzerinde daimi çekiciliğin gülün yaparakları senitte anlamasan da olur sednayı gıcırkapı açılıp güller saçılınca sen uzaklaşınca göksu ırmağında balıklar bulanık suda kıyılara vuran seslerin tınısı sürekli belli belirsiz çocuk küfürleri o kadar ayrıyım ki senden söyleyin güller beni çıldırtmak için mi o kadar kırmızı oldunuz Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Betiksadak
uğuldaması ninnilerin geçmiş zamanda hayret! ellerimiz ceplerimizdeyken aşk zamanın kıyılarına vururdu ekmek demek ek mek demekti sevgilimin gözlerinden tuttum gökyüzüne götürüp gözlerini içine kendimi, rengini koydum özledim özlemle *******ini yalnızlığın acısını yedirdin sevgilim uslanamadım seni sevmekten sadağımda kalan son betiksin yitirmek istemem seni Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıktım Seni Yazmaktan
gözlerim zayıflıyor bedenin senin artık kurtul benden dile özgürlüğü eda ne gezer kollarında davranışların bana benzer felaket akşamları ağlayarak sızlayınca gittim bende sevgilim en iyisi gez bende kemane kaşların divan şiirine benzer edan giz sende ne arar sevgilim en iyisi gez bende delilik bu yaptığın geçenlerde tükürmüşsünüz sevgililer çöpüne bilmiyordunuz ki o çöpe size karşı beslediğim sevgimi attığımı bıktım seni yazmaktan Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mevsim
seni unutmuşum yoksun şiirlerin onlarda yok bir mevsim nereden hiç kimse yok öyle bir bakmıştım da bu konuda konuşmak istemiyorum dün demekle bende bunu söyledim bir mevsim bizle dalga mı geçti biraz dalgalanıyor duygularım sıcak ve samimiydi sandım yanılmışım ama gidişi o kadar içtendi ki bir mevsimin ağlayacaktı sandım Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Öpücüktü Sevdamız
durdurak bilmeyen sevdanın trenindeyim şimdi deli miyim motorlu araçlar apartmanlar trafik ışıkları yosmalar ne idüğü bilinmez ne sattıkları demir cehenneminde bir öpücüktü sevdamız karyola çiçekli bir yatak örtüsü başımda devrimdi birlikteliğimiz baskılar yatağında sürüngensin sen sevdiğim bizim aşkımız salyaları köpeğin tendi ilişkilerimiz kara bıçak sert yaşamın meyvesi sevinç sevdanın yarısını alırsan ben de seni alırım ya da bir ısırığını bilmem ki hayyam buna ne der ve ya elveda bir öpücüktü sevdamız ses veren sensen eğer ve bu sevdam değilse delirdiğimi sanıyorsan o halde ben deliyim bir öpücüktü sevdamız radikalım sevdiğim acun firardayı izlerim bukowskiye takılırım seni üst dudaklarından değil alt dudaklarından öperim mırıldandıklarım kasırga tınılarıdır Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|