![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biraz Ümit
Açmadı ki yüreğimde güller Her mevsim bana güz Bir heyecan ver Biraz ümit Aydınlanır bahtında gönlümün Karanklıkların ardında saklıdır Hep gündüz Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Ne Amansız Bir Sevdadır
Hicrana yazıldı yüreğimin hasretleri Bu ne amansız bir sevdadır Bir gülüşünü bile elli metreden özletir Bu ne amansız bir sevdadır Billur dudaklarına aşk namına ateşi konduran *******in ayazında andığım bu deli sevdadır En tenhalarda açan kardelen misali Bu ne amansız bir sevdadır Karışmış kanıma her daim dolaşan Canımı özüne katıp taşıdığım bu sevdadır Kavuşmayı kasvetli rüyalarda tattıran Bu ne amansız bir sevdadır Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Son Hatıran
İçim yanıyor sevdiğim ardından Gözyaşı kaldı, Bu son hatıran Başımda eserdi delice sevdan Gözyaşı kaldı, Bu son hatıran Gelecek için hayaller kurardık ******* bizimdi, yıldızları sayardık Bir sahilden, denize bakardık Esen rüzgârlarla yalnızım, Bu son hatıran Bakarken yüzüne göremezdim gerçekleri Gözlerin unuttururdu bana her şeyi Neyleyim bilmem ki, şimdi sensiz günleri Kâbus dolu rüyalarım, Bu son hatıran Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bul Beni
Bir garip hüzünlerdeyim Ara bul beni, Sevdiğim Gülümsemiyor artık, yüzüm Sesimi duy, Sevdiğim Dilimde, bir acı intizar Kulağımda hala, kahkahanın sesi var Her köşede, seninle hatıralar Biraz neşe, biraz hüzün var Kırık dökük kalmışım, Sevdiğim Rüzgarlarla eserdi, baharın sam yeli Her nefeste doldururdu, sevdan yüreğimi Bir sonbahar günüydü, bıraktın ya ellerimi Bom boş kaldı gönül, Sevdiğim Bir garip hüzünlerdeyim Ara bul beni, Sevdiğim Gülümsemiyor artık, yüzüm Sesimi duy, Sevdiğim Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünürüm
Düşünürüm bazen Çekilip odamın bir köşesine Bakarım, penceremden içeri yansıyan Işık hüzmelerine Beynim ile dilim arasında Zuhul eden derin girdapları Ararım, her bir köşesinde odamın Yıldızların ötesindeki mesafelerin sırrını Dalarım için için kendi içime Bir bakterinin yaşamını düşünürüm Tek tek yaşadığım anları Halden hale giren Bedenimin bana öğrettiği Marifetleri düşünürüm Bir hüzün basar yüreğimi Bilirim beni ben yapan sebepleri Başka kimseye benzemeyen yüzümü Bir eşi daha olmayan parmak izimi “Bu sensin sen” diyen ses tonumu Düşünürüm, içimde beni benden alan sebepleri İnce ince akan gözyaşımı silerek Açarım, dünyayı kucaklayan penceremi Güneşin yüzümü ısıtışını Denizden ılık ılık esen rüzgarın Kulağıma “hayat hayat” diye fısıldayışını dinlerim… Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerin Gelini
Bekledim seni o aynı yerde Gelmedin sandım ki unutmuşsun İki damla dökülmüş yüzüne Duydum ki, ellere gelin olmuşsun Beyazlar içinde yaslar tutmuşsun Ayrılık lafını anar olmuşsun Bu son, “göz nurum” veda demişsin Duydum ki, ellere gelin olmuşsun Soldurmuşsun elinde tuttuğun çiçeğini Siliver duvağından akan gözyaşlarını İçinde sakla, mezarlara göm sevdiğini Ziyan olan sevdamız gibi Ziyan etme kendini Duydum ki, ellere gelin olmuşsun Acı bir hatıra koydum ben adını Çok gördün ya bana bir vedayı Bir imza ile bitirdin, Bu büyük sevdayı Duydum ki, ellere gelin olmuşsun Yolları ayrılan iki yabancı gibi Ölüme giden bir suçlu gibi Aşkı inkar eden yalancı gibi Duydum ki, ellere gelin olmuşsun Çok sevdim seni kavuşuruz diye Beraber mutluluk buluruz diye Bitmedi bu ayrılıklar, sevdiğim niye Duydum ki, habersizce gelin olmuşsun 30.05.1994 04:00 Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda
Bir hayaldi o gün; Ruhumun derinlerinde beliren Belki bir daha hiç yaşanmayacak O iki gönül bir daha bir araya gelemeyecek Sarsılacak dünyaları, fırtınaya kapılmış gibi Kader nereye savurursa oraya gidecek Sen kal Ey gönlümün sevdayı menba-ı benden çok uzaklarda Ben gelirim yine, her bahar buluşuruz Bir virane de Hayallerimizi tebessümle süsleriz Aşkımızı ölümsüz olmaya çağırırız Hatıraları bir bir yerlerinden çıkarırız Ümitlerimizi savururuz sonsuza Ve ayrılırız bir akşamüzeri Bir daha görüşmeyi umut ederek Ayrılırız aşkımızın hayat bulduğu viraneden Elvedayı unuttuysam kızma İlk yaslandığımız ağaç.. Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Gül-ü Rana
Senin için, şiirler yazdım Adına, şarkılar söyledim Seni aradım O müstesna, iklimini özlerken Yokluğunda, hüzünlere alıştım Sensizken, Ey Gül-ü Rana Poyraz rüzgarlarına kapıldım Anlık sevdaları, tamah sandım Adını anmaktan, yorulunca dilim Bir gaflet uykusuna daldım Sensizlik sarmışken, bütün fecr-i alemi, Bir hoş sedanı aradım, Sessizlikte, Ey Gül-ü Rana Ümit ettim, karanlık dehlizlerde Yorgun bakışlarla, dağların ardında rüyalara daldım Kasvet, üşütürken hayallerimi Avuçlarımı yakıp kavuran, zakkum çiçeklerine sarıldım Bütün ruh-u bedenim kahroldu, can cağızım Sensiz, sana sevdalar aradım Yedi kat alemde, Ey Gül-ü Rana Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
Ümitle yeşerttiğim aşkım Denizde bir kum tanesi Boğulurken tane tane baharım Gönlümün sevdalısı gel, ol Dudağımda kilitlenir İsminin ilk hecesi Aşkın bir kandamlası misali Sarar büsbütün içimi Yakıp kavurur sanki Yok hiç insafı Bir damla su gibi, ol Gel, dol içime Dileğim benden başka Hiç kimse görmesin seni Aşkın bana lütfedilmiş Sevmesin başka hiç kimse seni Duyayım her seferinde O heyecanlandıran sesini İçimi öyle yak Öyle ürpert ki bedenimi Ne bir ah çekeyim Ne de bir intizar Duman duman sindireyim hep seni Gel, Ey gönlümün zalim güzeli Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Ateşim
Sevdim yıllarca, sevilmekti dileğim Söndü umutla yanan, Gönül Ateşim Sıkar hasretler, daralır kalbim Feryatlar içinde, Gönül Ateşim Sardı ellerim, bomboş hayalleri Gördü gözlerim, utanç dolu yüzleri Kulaklarımda, yemin kokan sözleri Söndü taş kalplerde, Gönül Ateşim Aşkım bir sır oldu, hatıralarda Rüzgârda sallanan, yalnız dallarda Sevdiğim, bırakıp gittiğin anda Söndü yangınlarda, Gönül Ateşim Ersen Devrim Şimşek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|