![]() |
![]() |
#21 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ve gazetecilere...
neyse konu bu işte elimizden gelicek yardım ne sen bu konuyu açtin amacın ne herkes sadece çelik yelek mi yazicak yada çelik yelekle ilgili bişeylermi yazalim sen soyle yane ... eyvalla bizde istemedik Türk askerimizin oraya gitmesini ama artik gittiler yane ne yapmamaiz gerekiyosa yapalım
![]() |
#22 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tunada kardeşim,
Amacım en azından bu siteye girenler arasında biraz olsun bir kamuoyu oluşturmaktı,daha fazlasını yani bu site üzerinden neler yapılabilir açıkcası bunu sevgili modaratör kardeşlerime bırakıyorum,hep birlikte gerekli yerlere toplu mail atmak gibi eylemler olabilir diye düşünüyorum..sana da her ne kadar fikirlerine katılmasam da en azından duyarlılık gösterip yazdığın için teşekkür ederim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tamamdir abicim neisterseniz yapalim. ne isterseniz.. mail isterseniz mail... yardim gerekiyosa yardım ben varim herşeye
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10055
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çelik yelek alalım diyen kardeşler ya güneydoğuda askerlik yapmamış ya da şov yapıyorlar. alsanızda asker onu taşımaz. onu taşımanın korkaklık olduğunu düşünür. Türk askeridir öyle çelik yelek falan dinlemez onların çelik göğüsleri var hem de iman dolu. süt bebelerini bilmem ama anadolu çocuğu onu asla takmaz.
ayrıca operasyonlarda uzun uzun yol yürüyen askerimize işkencemi etmek istiyorsunuz? oradaki askerimizin tek isteği var sevdikleri tarafından hatırlanmak ve halk nezdinde destek görmek. başka birşey istemez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 118 Thanked 76 Times in 37 Posts
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1735
Rep Puanı : 13410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Son düzenleyen: XMaT; 09-14-2006, 03:23 AM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1779
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
|
![]() genel kurmayın sözüne bakar çelik yelek
çelik yelek kullanan birimler var özel kuvvvetler (bordo bereliler) jandarma istihbaratçılar vs...
![]() |
#27 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
mehmede korkak diyen kim....? imansız diyenmi var......? anadolu çocuğu kim...? süt çoçugu ne ola....? mehmede işkence etmek isteyen kim....? destek vermeyen kim...?hatırlamayan varmı...? yani velhasıl kelam SEN NE ANLATIYON......? niyet ne ile iştigal...SEN NE ANLATIYON........? NE ANLATIYON...?
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Başbakanlık'tan 'çelik yelek' açıklaması | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-03-2008 06:36 PM |
Tema 2b İmza Kampanyasi | efeaydın | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-16-2007 06:03 PM |
27 İnÇ Çelİk Jantli Lexus Jeep!! | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-24-2007 10:42 PM |
Nano parçacıkla kurşun geçirmez yelek | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-10-2006 01:36 PM |
Ücretsİz Kanser Tarama Kampanyasi | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-30-2006 05:26 PM |