www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-09-2006, 11:13 AM   #21
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

ve gazetecilere...

neyse konu bu işte elimizden gelicek yardım ne sen bu konuyu açtin amacın ne
herkes sadece çelik yelek mi yazicak yada çelik yelekle ilgili bişeylermi yazalim sen soyle yane ... eyvalla bizde istemedik Türk askerimizin oraya gitmesini ama artik gittiler yane ne yapmamaiz gerekiyosa yapalım
Old 09-11-2006, 10:02 AM   #22
doruktan
Geçerken Uğradım

doruktan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 33
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi : doruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud of

tunada kardeşim,

Amacım en azından bu siteye girenler arasında biraz olsun bir kamuoyu oluşturmaktı,daha fazlasını yani bu site üzerinden neler yapılabilir açıkcası bunu sevgili modaratör kardeşlerime bırakıyorum,hep birlikte gerekli yerlere toplu mail atmak gibi eylemler olabilir diye düşünüyorum..sana da her ne kadar fikirlerine katılmasam da en azından duyarlılık gösterip yazdığın için teşekkür ederim...
doruktan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-11-2006, 03:30 PM   #23
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

tamamdir abicim neisterseniz yapalim. ne isterseniz.. mail isterseniz mail... yardim gerekiyosa yardım ben varim herşeye
Old 09-14-2006, 01:03 AM   #24
burak31
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 10055
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : burak31 is on a distinguished road

çelik yelek alalım diyen kardeşler ya güneydoğuda askerlik yapmamış ya da şov yapıyorlar. alsanızda asker onu taşımaz. onu taşımanın korkaklık olduğunu düşünür. Türk askeridir öyle çelik yelek falan dinlemez onların çelik göğüsleri var hem de iman dolu. süt bebelerini bilmem ama anadolu çocuğu onu asla takmaz.
ayrıca operasyonlarda uzun uzun yol yürüyen askerimize işkencemi etmek istiyorsunuz?
oradaki askerimizin tek isteği var sevdikleri tarafından hatırlanmak ve halk nezdinde destek görmek. başka birşey istemez.
burak31 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-14-2006, 03:21 AM   #25
XMaT
Daimi Üye

XMaT Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 118
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1735
Rep Puanı : 13410
Rep Derecesi : XMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen doruktan
Bu konuya olan ilgisizlik inanın beni çok ama çok üzdü....bu kadarmı önemsiz ve ilgisiz bir konu açtım acaba..hiç sanmıyorum!
ben önce sana böle bir konu açtığın için tşk..ederim..elmizden ne geliyorsa birey olarak yerine getirelim ben warım.
Benden götürdüklerini...
Yok ol ya da yok et!
Sonsuzluğunu al içimden
Hemen al ki kurtul nefretimden...
Ve beni de kurtar kara gecelerden.
Vazgeçtim senden;
Kendimden...”

Son düzenleyen: XMaT; 09-14-2006, 03:23 AM..
XMaT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-14-2006, 08:54 AM   #26
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1779
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

genel kurmayın sözüne bakar çelik yelek
çelik yelek kullanan birimler var özel kuvvvetler (bordo bereliler) jandarma istihbaratçılar vs...

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-14-2006, 11:03 AM   #27
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen burak31
çelik yelek alalım diyen kardeşler ya güneydoğuda askerlik yapmamış ya da şov yapıyorlar. alsanızda asker onu taşımaz. onu taşımanın korkaklık olduğunu düşünür. Türk askeridir öyle çelik yelek falan dinlemez onların çelik göğüsleri var hem de iman dolu. süt bebelerini bilmem ama anadolu çocuğu onu asla takmaz.
ayrıca operasyonlarda uzun uzun yol yürüyen askerimize işkencemi etmek istiyorsunuz?
oradaki askerimizin tek isteği var sevdikleri tarafından hatırlanmak ve halk nezdinde destek görmek. başka birşey istemez.
nasıl bir şov yapılmış.....?

mehmede korkak diyen kim....?

imansız diyenmi var......?

anadolu çocuğu kim...? süt çoçugu ne ola....?

mehmede işkence etmek isteyen kim....?

destek vermeyen kim...?hatırlamayan varmı...?

yani velhasıl kelam SEN NE ANLATIYON......?

niyet ne ile iştigal...SEN NE ANLATIYON........?

NE ANLATIYON...?

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı