www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-08-2006, 01:05 AM   #1
bekirus
Yeni Üye

bekirus Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 5720
İtibar Gücü: 1443
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : bekirus is on a distinguished road

Başka bir gözle bakalım
Bu çok uzun soluklu bi oyun aposu pkksı bu oyunda bi figüran 30 yıllık amerika ve avrupalı emperyalistlerin bir planı 20 yılını geride bıraktılar. 35 bin masum insanın kanıyla ceplerinden bi kuruş harcamadan pkk nın silahlarını pkkya uyuşturucu ticareti yaptırarak karşıladılar. İçimizdeki hain olan kürtleri ve türkleri kullanarak planlarını sürdürüyorlar. Gerçekten Anadolunun birliğinden yana olan kürtleri ve türkleri tenzih ederim.Aynı haritayı kürtlere ve ermenilere çiziyorlar. Sınırlar aynı Plan kürtleri kullanarak büyük ermeni devletini kurmak Türkiye İran Irak Suriye Azerbaycan ı kontrol eden israil tipi bir ermenistan. Bu plan bi başka ülkede uygulansa 5 ila 10 yılda başarıya ulaşırdı. Peki 20 yıldır neden bu plan başarıya ulaşmadı diye sorarsanız. Anadoluda yaşayan türkler ve kürtleri birbirine düşüremediler. İstanbulda İzmirde Ankarada Konyada Kastomunuda yaşayan yani tüm anadoluda yaşayan kürtler ve türkler birbirimize düştüğümüz anda iş biter yani bu işi halka indiremediler.Arkadaşlar ben kürdüm diyende ben türküm diyende lütfen bu oyunlara gelmeyelim. 50 yaşımdayım 30 yıldır yaşananları takip ediyorum. Memuriyetim dolayısıyla ülkemizin dogusundada batısındada bulundum. Çok araştırdım çok okudum olaylara tarafsız ve yansız bakınca böyle bi tablo ortaya çıkıyor. Ben türküm diyen ben kürdüm diyen olaylara bir amerikalı bir avrupalı gözüyle bakın benim gördüklerimi sizde göreceksiniz. Herkese sevgiler saygılar.
bekirus çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-19-2007, 03:30 PM   #2
***murat***
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 12
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1495
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi : ***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold

elıne saglık kardes guzel bı yazı bu konu ıcın tesekkırler [email protected]
***murat*** çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-23-2007, 01:55 AM   #3
karamurat
Geçerken Uğradım

karamurat Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 10959
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Türk kürt kardestir, Arkadaslar, Bizi bölen kallestir..

Pkk ile Kürdü Lütfen ayirt edelim. bu konuda kapansin lütfen..
karamurat çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-28-2007, 04:25 AM   #4
Crossx
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 7319
İtibar Gücü: 1491
Rep Puanı : 2837
Rep Derecesi : Crossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen karamurat Mesajı Göster
Türk kürt kardestir, Arkadaslar, Bizi bölen kallestir..

Pkk ile Kürdü Lütfen ayirt edelim. bu konuda kapansin lütfen..
Biz o kadar çok ayırt etmeye çalıştık ki kardeştir dedik, yüzyıllardır beraber yaşadık dedik. Dedikte ne oldu. 30.000 tane şehit. Daha da artıyor. En ufak bir olayda kargaşa çıkartıyorlar. Zarar vermedikleri şey kalmıyor. Planlı bir şekilde üreme ve büyük şehirleri nüfusla ele geçirme çabası içindeler. Neden şu örgüt çıkana kadar böyle bir üreme-çoğalma çabası içinde değillerdi? Neden bunların nüfus artışları son 20 yılda katlanmaya başladı? Neden son yıllarda büyük şehirlerde gasp,kapkaç ve bunun gibi pis olaylar artış gösterdi? Neden bunlar yerleştikleri yere sürüler hailnde geliyorlar? Geldikleri yere adapte olmuyorlar da kendilerine benzetmeye çalışıyorlar?

Ben bu saatten sonra ayrım yapıyorum. Eğer kendilerini o ********lerle aynı kefede görmeyen kürtler varsa onlar çaba sarfetsinler. Bu zamana kadar o iyi kürt dediklerinizden somut bir adım görmedim. Bundan sonra da göreceğimi zannetmiyorum.

Nasıl zamanında rumlardan,bulgarlardan,ermenilerden,araplardan ihanet gördüysek, sırtımızdan vurulduysak aynı şeyi şimdi de bunlardan görüyoruz.

Bu yazdıklarımı ırkçılıkla bağdaştırıyorsanız. Evet ben Irkçıyım. Daha ötesi yok.
Crossx çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-28-2007, 04:04 AM   #5
reis_67
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19545
İtibar Gücü: 1383
Rep Derecesi : reis_67 is on a distinguished road

bu ülkenin ekmeğini yiyipte ayrılıkçı olan kürtlerin allah belasını versin yaşayacaksın burada kardeşçe yaşayın istemiyorsanız defolun gidin kuzey ırak a .size barzan i iyi bakar israilin parasıyla abd ekmeğiyle ülkeyi bu zamana kadar zarara uğrattınız 23 yıldır.
reis_67 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-09-2007, 09:58 PM   #6
gürk10
Yeni Üye

gürk10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 37
Üye No: 6871
İtibar Gücü: 1435
Rep Derecesi : gürk10 is on a distinguished road

lanet olsun bu pkk ya bu kürtlere nedir alıp veremediğiniz ama bu millet bu vatan bizimdir kimse alamaz elimizden bu vatan bize ulu önder atatürkten kalmıştır ve hep öle kalıcak bide benim hayret ettiğim şu apo şrfsizini hala asmıyorlar yinede ne olursa olsun bu vatan bizimdir yüce türk milletinindir kahrolsun pkk
gürk10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-10-2007, 12:14 AM   #7
warner_brose
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 31464
İtibar Gücü: 1356
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : warner_brose is on a distinguished roadwarner_brose is on a distinguished road

Bu video ile herkes kimin ne olduğunu anlıyor.
Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim.
warner_brose çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2007, 06:21 PM   #8
drejj
Yeni Üye

Üye No: 24620
İtibar Gücü: 1366
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : drejj is on a distinguished roaddrejj is on a distinguished road

Alıntı:
30.000 tane şehit. Daha da artıyor. En ufak bir olayda kargaşa çıkartıyorlar. Zarar vermedikleri şey kalmıyor.
dersim 1938de 100000e yakın kürt ölürken iyimiydi ?
drejj çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2007, 09:13 PM   #9
crazyxx
Yeni Üye

crazyxx Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 21095
Rep Derecesi : crazyxx is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen drejj Mesajı Göster
dersim 1938de 100000e yakın kürt ölürken iyimiydi ?
Senin rengin ne bir belli etsene. Kürt'müsün PKK'lımı. Biz burda ölen vatan evlatlarından bahsediyoruz. Bunu bir karşılaştırma olarak yapmanı kınıyorum. Ayrıca biz hiçbir zaman dersim de ölenlerle övünmedik. Biz sadece vatanımıza göz dikene zarar veririz. Bu arada dersimde ölenlerin sayısı konusunda herhangi bir netlik yoktu. Milleti burada yanlış bilgi ile yönlendiriyorsun.Kimi kaynaklara göre 50.000 kimi kalnaklara göre 2-3 bin kişi.
crazyxx çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2007, 08:13 PM   #10
seyyar
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 24439
Rep Derecesi : seyyar is on a distinguished road

drejj bu 30.000 tane şehidin içinde kürtlerde var bunu unutma
seyyar çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı