![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() canım kardeşim bizim istediğimizde bu (fb nin küme düşmesi :biggrin: şaka bi yana)artık birşeylere dur densin...
![]() |
#22 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 7 Times in 1 Post
Üye No: 22125
İtibar Gücü: 1376
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 8 0 sıfıra şike diyen insanlar Bjk nın şampiyonluğu kaybetmesiyle yaşadıkları üzüntünün etkisiyle tamamen kendi kişisel görüşleri doğrultusunda birşeyler söylemişler. Herkes zalad'tan bahsediyor zalad ilk yarı beş gol yedi ikinici yarı yerine giren Ankaragücü'nde sembol olmuş kaleci Arif'te 3 tane yedi, yani Arifte mi şike yaptı.Ayrıca Gs zaten Ankara'ya +2 gol averajla gitti ve o sene BJK yı kupada yendi ilk yarı inönüde bjk kendi evinde 3-1 yendi yani bizim şike yapmaya pek ihtiyacımızda yoktu.Herşeyi bırakın yinede ben para aldım gittim şuna verdim yada şu kişi bana şu kadar para verdi gibi ( aynen Cihan Oskay ve yine 200-01 sezonunda FB nin Ankaragücü'ne teşvik yolladığı iddialarındaki gibi) herhangi bir itiraf yada iddia varsa bu olayda kesinlikle araştırılmalı, hatırlarsanız yine 2000-01 deki Ankaragücü-GS maçı içinde Ankaragüçlü futbolcu cafer teşvik primi aldıklarını canlı yayında milyonların önünde itiraf etmişti, ardından yayına bağlanan birtakım A.gücü klüp çalışanlarıda benzer açıklamalarda bulunmuşlardı.
sen bana takıl zaman arkamızdan gelir Son düzenleyen: sparki; 11-29-2006, 02:35 PM.. Sebep: hakaret etmek yasak |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alosde senin düşüncen öyleyse saygı duyarım...
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 22739
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ablaaaaaaaaaa!!! seni sonuna kadar destekliyorum yürü be kim tutar seni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AZRAiL'iN GüZELLiği ( MUTLAKA AMA MUTLAKA OKUYUN) | WhiteMan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 07:20 PM |
ABD'yi sarsan Türk pizzacı / 10 Mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 10:19 AM |
Mutlaka Okuyun!!!!!! | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 13 | 09-02-2006 11:21 AM |
özellikle araba kullannan arkadaslar mutlaka bakın !! mutlaka ama çok ibret verici!! | ceze34 | Eskiler (Arşiv) | 14 | 07-18-2006 02:17 PM |