![]() |
![]() |
#21 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
MüsLüman Dünyasının ßu İdamdan doLayı Utanması Lazım ßence .. Körfez SavaşLArının iKisinide Çok iyi hatırLayan bir insanım .. Orada Çok Büyük ßir Yakarış Oldu.. ßombalar Düşerken Arkadan Ezan SesLeri geLiyordu.. Ve Türkiye DahiL Bütün MüsLüman Dünyası ßu Sese ßu Haykırışa KuLak Tıkadı Her İki Körfez Savaşındada .. Ve Bu İdamada Ses Çıkaramadı Müslüman Dünyası .. ßu İdamada Göz Yumdu Bu Haykırışıda Duyamadı .. Tayyipi Müslümandan saymıyorum Zaten .. Yeni Müslüman Olan ßir Hristiyan Bile Ondan Daha Müslümandır Bana Göre. O Ruhunu Amerika İsrail OrtakLığına Satmış Durumda Çünkü.. Bu HaykırışLarı Bu YakarışLarı Duyacak KuLakLarı Amerikadan geLecek Para HaberLEriyLE Tıkanmış Durumda.. Çokmu iLeri Gittim BiLmiyorum Ama ßunLar GerçekLer ArkadaşLAr.. ßence Saddamın En Azından Kurşuna DiziLmesi Lazımdı ki ßunu YapamazLAr.. Çünkü Kurşuna diziLecek Adam Dik Durur Asil Durur .. Ama AsıLan adamın eLLeri koLLarı ßağLıdır.. ßirŞey Yapamaz.. AsıLarak ÖldürüLmek Dünyanın En Şerefsiz ÖLüm ŞekLidir.. Ve BöyLe Ancak ŞerefsizLer KaLLeşLer öLdürür.. ßir Devir Daha Kapandı .. ßir Türk Dostu Daha KayboLdu ßu Diyarı Dünyadan .. Başımız SağoLsun .. Nur iÇinde Yat Saddam Hüseyin ..!! Seni Koruyamayan Müslüman Dünyasına İnat..:!!
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BARZANİ SEVİNCİNİ GİZLEMEDİ
Irak’ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin başkanı Mesud Barzani, Saddam Hüseyin’in idam edilmesinin Irak tarihinde yeni bir sayfa açmasını umduklarını söyledi. Saddam Hüseyin ve yardımcılarının, Kürtlerin katledilmesinden yargılandığı Enfal davasının unutulmaması ve davanın devam etmesi gerektiğini de ifade eden Barzani, yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: "Saddam Hüseyin’in idam edilmesinin, Irak tarihinde yeni bir sayfa açacağını ve sivillere karşı şiddet kullanımının sonu olacağını umuyoruz. İnfazın, Enfal ve Halepçe’deki operasyonlar sırasında işlenen suçlarla, Barzani aşiretinin üyelerinin katlinin boyutunu ortaya çıkarmamak için bir bahane olmaması önemlidir." Saddam Hüseyin’in, Şiilerin katline ilişkin davada aldığı idam cezası bu sabah erken saatlerde infaz edilmişti. Ancak Saddam Hüseyin Enfal davasında da yargılanıyordu ve dava henüz sona ermedi. OKUYUN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ ..!!
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 7 Times in 3 Posts
Üye No: 20705
İtibar Gücü: 1380
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ya arkadaslar kusura bakmayin ama cogunuz TV nin kurbani oluyorsunuz.
Buschun Aile dostu olan birisini nasil asinla ben mantikli görmüyorum. Sadam veya Bin ladin olsun bunlar hepsi Buschun Aile dostlari. Inanin sizlere nasil anlatacagimi bilemiyorum ama bu islerin arkasinda CIA var. Ikiz kaleler vuruldugunda bunu Bin LADIN vurdu dige sölylediler SAUDILER ( SAUDI ARABIEN ) yani. Irakla alakati ne yani SADAM ?????? Bin Ladinden bu güne kadar haber yok !! Hem bu ikiz kuleler icin biraz interneti karistirsaniz bazi seylerin mantiksit oldugunu bulacaksiniz. Sizlere link göndermiyecem kendinizin bakmasindan rica edecem. Busch Iraga girdikten sonra neler oldu???? Israel Libnana karsi, PKK güzelim Türkiyeye kafa kaldirmaya basladi yakinda Süriyeyede basliyacak yani müslüman devletlere. Bun ne demek AHIRET gecesinde bir MÜSLÜMANI asmak !!!! Bu Hangi kitapta yazar!!! ne kadar Gadar olursa olsun, böyle bir günde olmamasi gerekirdi ( Müslüman devletlerine kafami tutuyorlar yani, ben istedigimi yaparim ) Irakta bir CAMIYI kursuna dizdiler neden ?? Amerika ellini kolunu saliyip istedigini yapiyor ama kimsede karsi cikamiyor... Bravo böyle bir Devlete :nono: Neyse Arkadaslar fazla birseyler yazmiyacam gerisini artik sizler bulursunuz. TV ye MAHKÜM KALMAYIN ARKA PERDESINI GÖRMEYE CALISIN Ilginize TSK |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hüseyin ve karısı full versiyon 59 dakika | kasif76 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 11:26 PM |
İran'da 10 Kişi İdam Edildi! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 05:15 PM |
İdam naklen yayınlansın mı? / 28 aralık | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2006 01:03 PM |
Türkiye'den son dakika teklifi 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 06:03 PM |
10 dakika kar yağdı 31 kişi yaralandı 4 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-04-2006 11:37 PM |