![]() |
|
|
#21 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Neden yağıyorsun yağmur? Nerelerı ıslatacaksın? Maksadın beni ıslatmaksa, Boşuna yağacaksın. Gerçekten baktığında, Gözlerimin ıslak olduğunu anlarsın Kalbimin ise ne denli yanmış olduğunun farkındasın Yağmurlu havaları sevmiyorum, yağma artık! Duymuyor musunuz? Hey sizler yağmur damlaları Değmeyin, dokunmayın tenime! Ayrıldığımız günü hatırlatıyor, soğuk ıslaklığınız Evet durun artık, gücüm kalmadı ağlamaktan Ayrılık çok zordur sevenlere, Gözyaşları sebepsiz süzülür yanaklarından. Gökyüzü ile birlikte ağlarlar hiç durmadan. Neden anlatıyorum ki bunları sana? Vaz mı geçeceksin yağmaktan? Yağma artık, herşeyin farkındasın Birilerinden habersizce, Daha kaç tane aşığı ağlatacaksın?... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Önce bir yağmur bir yağmur iki gözüm... Önce ıpıslak iki kuş! Sonra yıkılmış evrenler geçti vitrinlerden, Sonra insanlar iki gözüm! İnsanlar, Kahrolmuş!... Islak senaryolar üstüne ta iç boşluktan, Boyut boyut yalnızlıklar ağıyordu... Öksüz anılar üstüne iki gözüm! Kırık ikindiler üstüne, Kuşkulu bir yağmur yağıyordu... İkişer üçer yitiriyordum seni kavşaklarda, Yollar ayak bileklerime dolanıyordu hep, Taş taş çöküyordu en kutsal yapılar... Yüzler karanlıktı iki gözüm! Düşünceler dar, Bir geçit bulamıyordum sana, Ellerim yordamlarını yitirmişti üstelik, Hep yabancıydı çaldığım kapılar!... Oysaki, son çağrımdı bu ta can köşemden! Oysa yürek yürek son yeşermemdi, Çağ çağ, kanat kanat, sevgi, ışık, nur... Ah sonra o yağmur iki gözüm! Ah sonra o, Yağmur!... Şimdi, En kırık vaktidir uzak inbatların... Öykümüzün en yaralı yerinden, Damlar yüreğime ılık bir sızı! Sonra birden duyar gibi olurum, Hoyrat yağmurlar altında, Martı çığlıklarına karışıp giden Çocuksu şarkımızı… ! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
yüzün düşüyor aklıma, bir yaz akşamı önümü kesen muzip yasemin kokuları, öpüşlerin alnımda dudaklarımda, hani denizden çıkıp sabun kokulu bir havluya sarılırsın ya, ve yakamozlar dökülür saçlarından, denizcilerin sonsuz mavi sevdası, tenine bulaşır ve kokun gelir uzaklardan yorgun bir deve kervanı, mavi ipekler taşır rüyalarına sensiz kayıp bir türkü ruhum, ve beni çağırıyor denizin dibine düşen saklı düşler... seni özlüyorum mavi olsun adın aşkdan koyu düşlerden açık... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Geçmiş yaşantıyı, yaşantıları, günleri, anıları, hatıraları, Özlemleri, düşleri, hayalleri. Ve en kötüsünü hatırlamamak!!! İstense de; arzu edilse de. Gerektiğinde mecbur olunan, Tekrarlanmasını istemediğimiz; fakat tekrarlanan, Aslında hatırlamanın tekrarlanmasıdır; HAYAT??? Geçmişin güzelliklerinin... Tarih sahnesinden silemediklerimizi, duygularımızın, Anılarımızın coğrafyasına aldırış etmeden... Hatıraların kimyasını deneyemeden!!! Sorunların matematiğini çözemeden, Hayat sırlarımızın felsefesini yapamadan, Paylaşamadan; sona ermektir belki de; Hayat!! SEN NE DERECE PAYLAŞABİLDİN; KENDİNİ, BİRİLERİNİ, BİRİLERİNLE KENDİNİ??? HAYATINI??? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
artık yoksun.. veda günü gelmişti.. ağlamalkı bir durgunluk vardı gözlerinde.. oysa; benimde gözlerimde akıtamadığım yaşlar vardı.. "anlayamadığın.." koskoca bir dünya yarattım bilmeni isterim.. yeni dünyamda yapayalnızım.. "bir ben varım" "birde şarkımız.." şimdi artık yoksun.. belki bir daha birbirimizi göremiyeceğiz.. göz göze gelemeyeceğiz belki.., belki o siyah gözlerinde "o herşeyi" arıyamayacağım.. gülümseyişinden korkup gözyaşlarından saklanamayacağım.. o zman seni başkalarıda sevecek şüphesiz.. şarkımız yine çalacak ılık yaz *******inde.. ama hiç biri; evet hiç biri göremiyecek artık gözlerime ki o bir damla yaşı, bakışı ve yalvarışı.. sana binlerce yıl tekrarlanan sözlerden söyleyemezdim affet.. gözlerim anlatsın isterdim herşeyi duru bir sessizlikle.. çünkü; "bir yerden sonra en büyük sevgi susmaktır.." bilirsin seni sevmek kendimi sevmek gibiydi.. kelimeler çekilmişti aradan.. yanlız bir sevgi vardı boşlukta.. beni anlayabilirdin.. herşeyim gözlerimdeydi.. baksaydın görebilirdin..! gözlerimde bir damla yaş vardı.. "ağlayamadım.." o bir damla yaşta ben vardım.. "anlayamadın.." |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Sevda yüklü bulutlar günaydın dedi bana bu sabah Arkalarına saklayıp kahkahası bol bir güneşi, Umutları toplamışlar yıldız uçlarından dün gece Yüreklerinde o çok sevdiğim yasemin çiçekleri... Kırmızı bir gülün kokusunda kondular pencereme Kanatlarında denizi taşıyan martılarla el ele... Ben de katılabilir miyim size, dedim Güldüler... Anlayamadım. Yüreğimi uzatıp penceremin pervazına, Onları izledim uzun uzun... Suskundum...Ve ürkek Bakışlarımı bıraktım bir yasemin yaprağına, Sustu... Dudaklarımla ağladım bir zaman Düşüncelerimi yıkadım, Ve bir bardağa koyup bıraktım Martının ayakları ucuna Gagasına aldı martı hepsini ve... gitti! Ellerimi uzattım, yağmurlar tuttu Bakışlarım ıslandı dudaklarımın kupkuruluğunda Anlıyordum... Koca bir yalnızlıktı her yağmur öncesinde yaşanan Bir martıyı bekliyordu düşünceler Terketmek için suskunlukları Yürekler hep el eleydi yasemin çiçekleriyle Ve güller kırmızı açardı sevda bahçelerinde hep Tatlı bir melodi uğradı kulaklarıma, sarsıldım! Sevincim gözlerimde nemdi yine işte Bitmişti nihayet yalnızlıklarım Gülümsemeleri getirdi melodiler başka dudaklardan, Gözlerinde sevda sözcükleri, Tellerinde mektuplar...! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Içimde bir ümit var onun için burdayim, Belki gelirsin diye senin için burdayim Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine ayni masada senin için burdayim Burada izlerin var Islanmis gözlerin var Verdigin sözlerin var Onun için burdayim Inan ki sensiz canim mutluluga düsmanim, Affet beni pismanim demek için burdayim Elini elime alip öylece bir an kalip, Sana son kez sarilip ölmek için burdayim Burada izlerin var... ! |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Yaşanacak çok şey var sevdiceğim Daha çok şiir yazılacak sevdamız üzerine Çok şiir dökülecek yüreğimden Daha yürek çok titreyecek Her bakışın vücudu yakan dokunuşlarında… Eller aşk şarkısını daha çok yayacak okşamalarıyla Gece yine bitecek… Sabah yine olacak… Güneş yine ışıyacak… Ve sen sevdiceğim Her yeni gelen günde sevgi dolu bakışlarımı yine göreceksin Ben her gülümsemene yine yeniden aşık olacağım Ve sen sevdamıza bakıp bakıp Yine korkuyorum diyeceksin … Korkuyorum kaybetmekten… Korkuyorum sevda büyümüzün bozulmasından Ve yine gülümseyeceğim sana Korkma diyeceğim Dün yoktu bu sevda Bugün var ama Yarın yok olacak diye düşünme Bugün varız Bugünü yaşa diyeceğim Daha yaşanacak cok şey var diyeceğim Yine buluşacağız Bakışlarımız yine sevişecek ilk sarılışımızda Yine sevişeceğiz… Tek ruh olacağız yine her sevişmede Yine özlem olacak… Ayrılık yine kıskanacak sevdamızı Yine ayrılacağız yeniden kavuşmak için Yine özlem dolu… Yine hasret dolu şiirler dökülecek dilimden Sana yönelen her bakıştan kıskanacağım seni yine Yine gülümseyeceksin sen kıskanmalarıma bakıp Seninim diyeceksin… Benimsin diyecegim Ve seninim diyeceğim… Yaşanacak çok şey var sevdiceğim Ben sevdamı yine anlatacağım beni dinleyen her yüreğe Yine coşacağım her ismini anışımda Her sevdalı bakışta yenilenecek sevdamız Ve her özlemde büyüyecek aşkımız Ve sen yine soracaksın bana… Daha ne yaşanabilir ki aşka dair Daha ne kadar coşabilir yürek… Huzur ve mutluluk daha ne kadar olabilir bundan fazla Yine gülümseyecegiz Ve yine diyeceğiz ki Yaşanacak daha cok şey var Aşka dair Ve bize dair |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Gün battı Çoktan açtı gece sefaları hasret bahçesinin Kuşlar çoktan döndü yuvalarına Sulara selam veriyor akşamın hüznü Yağmurlar geldi ellerinde güllerle, Gelincikler geldi kapıma, kan rengi karanfiller geldi Sen gelmedin… Yelda G-e-celer de, Hercai menekşeler ortağı oldu düşlerimin Uzun bir türküyle düştü yalnızlığıma martılar Ayın sevdası geldi gelinlik göçmen bir kızın yarım kalmış bohçasıyla Kayan bir yıldızın gözyaşı geldi, elemi geldi, yası geldi; Sen gelmedin… Ümit kayığında kürek mahkumuydu hayallerim Sabahları önce resmin girdi bütün odalarıma Saçlarındı gölgesi mahzun ikindilerimin Adın yazılı kaldı sokaklarında gönül şehrimin Söndü hasret rüzgârından, vuslatın yanan mumu Erguvanlar geri geldi yaz ortasında, Erken sonbaharlarda sardunyalar geldi, Sen gelmedin… Kırık bir vazoda bıraktın can elmasımı ******* geldi, gündüzler geldi, türküler geldi, gemiler geldi, son trenler geldi, Sen gelmedin…! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
|
Yüreğine sağlık olsun ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|