![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Bıraktıkların
Öyle Bir İz Bıraktınki Bende Gitsende Silinmez, Kalsanda Öyle Bir Dert Bıraktınki Bende Sevsende Geçmez, Sevmesende Öyle Bir Aşk Bıraktınki Bende Satsanda Bitmez, Satmasanda Öyle Bir Kalp Bıraktınki Bende Gelsende Gülmez, Gelmesende Öyle Bir Göz Bıraktınki Bende Baksanda Görmez, Bakmasanda Öyle Bir Yürek Bıraktınki Bende Ölsende Sevmez, Ölmesende Öyle Bir Yol Bıraktınki Bende Uçsanda Tükenmez, Uçmasanda Öyle Bir Özlem Bıraktınki Bende Sarsanda Geçmez, Sarmasanda Öyle Bir Dünya Bıraktınki Bende Sen Olsanda Dönmez, Olmasanda Fakat Öyle Bir Hayat Bıraktınki Bende Sen Olsanda Yaşanmaz, Olmasanda Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baykuş'la Söyleşi
Yitirdiğim sevdamı aramaya giderken Bir baykuş gördüm, viranelerde öten Dedim: Viranelerin korkusuz şahı senmisin? Dedi: Viranelerdeki yalnızlığın sesi benim. Dedim: Neden hep viranelerde duruyorsun? Dedi: Yalnız geçen *******de, sevdamı arıyorum. Dedim: Viranelere senden başka gelen varmı? Dedi: Görmüyormusun, yalnızken ağlayanları. Dedim: Sende bülbül gibi dertlimisin? Dedi: Bülbüle o sesi veren benim. Dedim: Bülbülün viranelerde ne işi olur? Dedi: Viranelere düşmeyen, gülünü zor bulur. Dedim: Sen hep buradasın, gülünü bulamadınmı? Dedi: Nasıl istersin, viraneleri bırakmamı. Dedim: Bülbül gibi mutlu olmak istemezmisin? Dedi: Gülünden ayrılanların, dertlerini dinleyen benim. Dedim: Senin çilen hep viranelerde ötmekmi? Dedi: Özlemekmi zor, yoksa sevmekmi. Dedim: Ben bu işten, hiç bir şey anlayamadım? Dedi: Hasret çekenleri, yalnız bırakamadım. Bu söyleşi böylece uzayıp gidiyor. Baykuş sevdiğini, bizden çok özlüyor. Yinede viraneleri bırakıp gidemiyor. Viranelere gelenlerin, dertlerini dinliyor. Şimdi soruyorum size: Özlemekmi zor sevmekmi? Baykuş gibi bu çileye, Katlanmakmı zor, gitmekmi? Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bayrağa Sesleniş
Ey.. göklerde dalgalanan, yurdumun nazlı çiçeği Eğer görüyorsan, bizede söyle geleceği Kırıp milletimin, boynundaki paslı zincirleri Hainlerin yüzüne haykır, bütün gerçekleri Ey.. hürriyetimin sembolü, yarınlarımın ışığı Şehit olan ejdadımın, kutsal yadigarı Kaçbin şehitle ıslattık dalgalandığın toprağı Gelecek günlerin emaneti, yarınların mirası Sana uzanan diller elbet birgün kesilecek Direğin yurdumun her köşesine dikilecek Başımın üstünde her zaman dalgalanacaksın Seni şimdi hor görenler, gelip önünde eğilecek Ejdadım gibi bende, şahlandıracağım göklerde seni Dünyanın diğer ucundan, duyuracağım sesini Asık durmayacak artık, güldüreceğim cehreni Yurdumun yılmaz ordusu, takip edecek hep seni Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Beddua
Çöllerde açan çiçeğin kurusun Sevgi denizindeki, balığın çürüsün O inci dişlerin ara, ara dökülsün Sevgime ihanet, ettiysen eğer Gözleriyin nuru sönsün, görmesin Ellerin sevdiğiyin saçlarına değmesin Gönlün hep kin dolsun, sevgi görmesin Sevgime ihanet, ettiysen eğer Vahşi kuşlar ak alnına konsun Sırma saçlarını birer, birer yolsun Gönlün bir ömür boyu mahsun kalsın Sevgime ihanet, ettiysen eğer Gamzelerin birer, birer erisin O bal gözlerin, ok gibi gerilsin Ayrılığın ızdırabını sende çekesin Sevgime ihanet, ettiysen eğer Kalbin yaşama sevinci ile atmasın Gönül kuşun konacak yer bulamasın Morpheus'un özlemi, tüm bedenini sarsın Sevgime ihanet, ettiysen eğer Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Ben; sevgi dağlarında yalnız dolaşan Çobanın elindeki dertli fülütüm Ben; Sevda çiçeklerini yerine ulaştıran Karlı dağların, yolunun tozuyum Ben; güneşin peşinden kanat çırpan Ben; okyanus derinliklerine demir atan Ben; aşk mektuplarına hasret katan Ben; özlem mektubunun posta puluyum Ben; güneşe yüzünü dönen ayçiçeği Ben; kelebek olamamış tırtıl böceği Ben; yorgun dünyanın hasta döşeği Ben; kimsesiz dağların garip yolcusuyum Ben; çölde çiçek arayan su damlacığı Ben; okyanusa düşmüş akvaryum balığı Ben; kalabalık caddelerin sessiz yalnızlığı Ben; özlemle akan iki damla gözyaşıyım Ben; balgözlerin özlem çekeni Ben; gülbahçelerinin hasret dikeni Ben; sulak toprakların kuru ekini Ben; yalan dünyanın umut yolcusuyum Mustafa Yiğit (Morphe |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bendeki Sen
Bir resim çiziyorum... Yüzü ay gibi nurlu, Teni gül kokulu, Güneş gibi parlıyor, Dünyamı aydınlatıyor. Bir resim çiziyorum... Yanakları gamzeli, Bakışları işveli, Gülüşü güller gibi, Dudağı kardelen misali, Bir resim çiziyorum... Gözleri bal gibi bakan, Baktıkca yüreğimi kavuran. Bir resim çiziyorum... Hücrelerime şemalini anlatan Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Benzetiyorum
Seni bulutlara benzetiyorum...! Öyle buğulu bakışın varki, Kurumuş bedenime nem veriyor sanki. Gözlerinin birbirine teması Çakıyor yüreğime şimşek misali Seni bulutlara benzetiyorum... Seni deryaya benzetiyorum...! Öyle derinden bakışın varki İçerisinde beni boğacak gibi Yüreğimde yanan kor ateşleri İçime akıp söndüren, su misali Seni deryalara benzetiyorum... Seni güneşe benzetiyorum...! Yanına alıyorsun venus gezegenini Dünyaya sunuyorsun tüm sevgilerini Işıklarında aşk kırıntıları taşıyorsun Karanlık *******imi sen aydınlatıyorsun Seni güneşe benzetiyorum... Seni rüzgara benzetiyorum...! Geldiğin gibi gidiyorsun ansızın Bir bedenimde ellerin, bir yokluğumdasın Esiyorsun gözlerimden gönlüme Benide sürüklüyorsun sevda memleketine Seni rüzgara benzetiyorum...! Gidiyorum seninle bilmediğim yerlere Bu yolculuğun sonu ölüm olsa bile. Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemedin
Hüzün kapladı yine gönlümü Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Kurtcuklar kemirir oldu gönlümü Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Kainatı aydınlatan güneşimi soldurdun Balığı suya hasret koydurdun Gönül bahcemi yokluğunla kuruttun Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Kardeleni kopardın, çöle götürdün Gülleri topladın, diken getirdin Gözlerimden akan yaşları bitirdin Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Susuz çöllerde güller açarmı Arı çiçöek dururken, dikene konarmı Bülbülün güle şarkısı bitermi Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Yıldızları sana topladığımı görmedin Sensiz geçen ömrüme neşe vermedin Gönderdiğim gönül kuşumu kabul etmedin Seni ne kadar sevdiğimi bilemedin Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirmisin?
Sen! .. Üzülmek nedir bilirmisin? Herkese küsen konuşmayan Günden güne kendini eriten Hiçbir şey anlamayan yapmayan Günlerce kendine kahreden Sen! .. Ağlamak nedir bilirmisin Kahreden sızlatan Dünyasını karartan Genç yaşta mahveden Dahası gözlerini kör eden Sen! .. Ölmek nedir bilirmisin? Kimseyi görmeyen istemeyen Hayattan bıktıran koparan Genç yaşta yaşamaya küstüren Ondan başkasını görmeyen Hayır, hayır bilemessin Ama ben bilirim Üzülmenin acısını Ağlamanın sızısını Ölmeninde sensizlik olduğunu Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bülbüle Sitem
Söylüyorsun en güzel aşk şarkılarını Güle, söylediğin sözler yetermi? Hep uzaktan söylüyorsun sevdiğni Uzaktan uzağa, bakmak yetermi? Gülü koparıp, soldurur eller Gül, yuvasından hüzünle gider Öyle uzakdan bebekler'de sever Uzakdan uzağa, ötmek yetermi? Sevgi dediğin, candan olmalı Seven sevdiğini, canı bilmeli Sevdiği için, canını vermeli Uzakda duran, candan severmi? Morpheus'um güle yetmez sözlerin Gül gidince, arar olur gözlerin Yokluğunda, bedenini kaplar özlemin Sen yanında olsan, gül gidermi? Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|