![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12098
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YANGIN YILI
Öldürmüşler babamı Yangın yılında Dokunmadı kimseye Yelim yağmurum Yıllarca uyudum Kara dağlarda Ağaç mavzer yine Ot kurşun bugün Yeryüzü zulüm Gökyüzü işkence Yürüdüler mavzerler Kan döktüler önümde Yüreğime erik kurusu Bastım uyudum |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YAŞANMIŞ
Sana alacakaranlıkta bile bakarım Saçını okşarım gözyaşını silerim Kokun duman olur durur üstümde Adını söylerim içimden Yalnız adını söylerim Bir de belini örterim Gözlerinin ışığında yaparım bütün bunları Gözlerinin ışığındaki alacakaranlıkta Sana alacakaranlıkta bile varım Pek konuşmam Oturur seni dinlerim Sesin cıvıldar durur önümde Adını söylerim içimden Yalnız adını söylerim Bir de ateşe değermiş gibi öperim Acılarının ışığında yaparım bunları Acılarının ışığındaki alacakaranlıkta |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YENİ AŞK
Yanında oturan ben değilim Zamanla dirilen anılar Sorular soran ben değilim Pişman eden merak Geçmişi kabartan ben değilim Yeni biten maceralar Seninle yaşayan ben değilim Yere düşen yaprak Duygularını şaşırtan ben değilim Gelip geçen acımalar Kolunda uyuyan ben değilim Uzaktan gülen aşk Karşında ağlayan ben değilim Yürekte esen rüzgâr |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YENİ GÜVEYİ
Davullar zurnalar arasındaki şaşkın güveyi Yürümek isterim son yolunu Uyumak son geceni Görmek isterim düşünü Erginliğinde tanıdığın hayvanlarla boğuşmanı Ah toy güveyi Gelin geliyor gelin İç biraz daha Bir kurşun daha sık Gelin geliyor gelin Tayını tanıdığın atla |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İSKELE BABASI
Nasıl başlayabilirim bu şiire Sen geleceğin içinde gizliyken Yavrum benim korkulu umudum Baban sözüm ona bir şairken Utanır bakamaz yüzüne Bilmem eski günleri anar mısın Rahat verir mi sana kanlı yıllar Yavrum benim merak ettiğim Ola ki vereceklerim az gelir sana Bana ve anana boşver. Hayat var Fazla yazamayacağım bağışla beni Çekmeni istemediğim acılarla boğuşmam gerek Yavrum benim çabuk büyü Düşüncen bile hız katıyor kalbime Parçalanmış hiçbir şey seninle sürmeyecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞİİR
Nemli kumlarda keyifle gezen böcek Yuvana dön Donanma geçiyor Sular yükselecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞİİR
Gözlerin yükü ağır iki kırlangıç Bana doğru kalbime doğru uçan uçan iki kırlangıç Kimi zaman değip geçen kimi zaman çarpıp kalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞİİR ÇALIŞMALARI
20. Olduğum yerden başlasam yaşamağa; olduğumu sandığım yerden. 22. Her geçen yıl eşyasızlığa alıştırıyor eşyasızlığı bana. Soğuyoruz günümüzün gözdelerinden ısınıyoruz yalına, yalınlığa. 23. Sordum yeni doğmuş bir bebeğe: -Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun? -Annemin sütünü düşleyerek. Bir mezarlıktan geçerken sordum ölülere: -Affedersiniz. Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz? -"Gelecek"leri düşünerek. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|