![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1869
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne
Yanıyorum bağrım yanık Anne Yanıyorum bir su ver Anne Gözümde yaşın akıyor Etrafa hasret ateşiyle yanıyorum Anne Namaz kılarken ağlarken Anne İçimden birşey kopuyor suya karışıyor Anne Ağaçta meyve bitse Yaprağın üzerinden gözyaşı aksa Trene bakıp uzaklaşırken Anne Gurbet acısını içimde yaşarken Anne Uzaklaştım trenden baka kaldım Anne Sen yanıma gel Anne Bırakma beni yavrunu uzakta Ninniler söyle yine Anne. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneciğim
İlk duygularımı ilk hayallerimi seninle yaşadım İlk sevmeyi ilk öpücüğü sende tatdım Anneciğim Damarımda taşıdığım kanın, İçimde yanan ateşinle, beni ısıttın Anneciğim Dudaklarıma su serpen nazlı bir bebek olurken Ben hep yanında hep içindeydim Anneciğim Gözümü bağlasalar yine seni arar bulurum Senin ılık nefesini,sıcaklığını bedenimde hissederim Gözünden yaş aksa inan dayanamaz bu yürek İçten içe ağlar,kavrulur,yoğrulur süzülür Yaşlarım nehir olur, Çağlar ırmaklar, ağlar hayvanlar Annesiz yarsız olamaz bütün insanlar bütün alem. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Asker
Tan ağarınca uyanırım Gözümden yaşı siler Unutulmaz akşamlara dalarım Her manide her şiirde her kelimede Son noktayı tan ağarınca koyarım. Bebeğimi alırım kucağıma Sütü verir yatırırım beşiğine Ağzımdan maniler çıkar Söylerim Mehmedim türküsünü Mehmedim gel artık Yuvana dön artık Bebeğin seni bekliyor beşikte Sevgini esirgeme artık Bekliyorum seni her gün Kafamda binbir soru Girecek mi içeri sarılacak mı bana Yoksa canını verecek mi vatan uğruna Bebek kalacak mı öksüz Öksüz kalacak mı vatan Sulayacak mı kanın bahçeleri Anıtın dikilecek mi vatana Yoksa dönecek misin memleketine eşine bebeğine dostuna Davulla zurnayla Yoksa kapanacak mı bu son sayfa Uçacak mısın göklere Şehit olup yatacak mısın bahçelere. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık
Nehirden akan sular Senin gözyaşlarının izleridir Her akan suda senin adın senin hatıran Hatırlatır her güz dönemi seni Her yaz seninle birlikte açar yüreğim Gül olur lale olur seninle açar seninle neşelenir bu garip aşık Dertlenir durur aşık olur oturur bahçeye Gülü görür menekşeyi görür dertlenir aşık Sazını alır çalar durur döker içini tane tane Ağlar durur seni hatırlar Garip garip büker boynunu Şiirlerine döker hasretini Arar durur seni dizelerinde. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Gün batarken gemide seni anarım Yalvaran bakışla aşkınla yanarım Damarımdaki kan süzülen yaşlar Nehir olur taşar okyanuslara karışır Sonsuzluk alemine yollar seni bulmak için bocalarım Kapansa gözüm senin sesini duyarım Gözümü açsam o yosun yeşili gözlerini ararım Gözünden yaş aksa içim yanar yıldızlara bakar ağlarım Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Acısı
Yıllar sonra rastladım sana bir anda Çakıldım yere kalkamadım içimdeki hüsrandan Ağladım ağladım isyanlara vardım Kaderin cilvesi demir atdı yüreğime Sevmek ne zor anlıyan için Çekmek ne kötü seven için Sanki birşeyler kopar heryerimden Gözün görmez kimseyi pembe düşlerden Sanki acı denize düşersin birden Çırpınır kalbin ne yapacağını bilemezsin Gece gündüz sayıklarsın Rüyalarda aşkını yaşarsın Canından can kopar toparlayamazsın Onunla ölür onunla yaşarsın Ayrıldın mı hiçbirşeyi görmez içine kapanırsın Kara denizlere girip,boğulur çıkamazsın Güllerin ölmüştür sana cevap vermez Hayat bile boş gelir yaşamaya değmez Ah! Ayrılık ne zor kelime İçine düşen yaralanır delice Vurur,kırar herşeyi Kendini bile tanımaz yaşamaz sanki hiçbiryerde Eli kolu bağlanmıştır Çıkamaz çukurdan Sizce değer mi bir insan için ölmeye,hayatını hiçe saymaya............. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Denizi
Aşk denizine düştüm çıkamıyorum İçimde bir lav yakıyor beni bedenimi Yıpratıyor beni sinsice usulca Taşıyor etrafa kelimeler Sarhoş oluyorum Her şiirde her namede kendimden geçiyorum En değerli çiçek gül benim için Anlatır aşkın hislerin dünyasını Üzerinde yağmur damlaları gözyaşlarımı Sapları hayatımızın uzunluğunu Renkleri aşkımın sonsuzluğunu Yaprakları hassas bedenimi Bir insana verilişi gerçekten seveni,aşk şarabını Kırılışı aşkın yok oluşunu anlatır. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Gemisi
Yeşilllik denizine girdim Yüzüyorum Ruhum derinde O taşlara bakıyor yüreğime atılan kurşunları Yosunlara bakıyor yeşil gözlerini görüyorum. Dibe daldım mı Titanic i hayal ediyorum Ne aşktı be vurdu beni yüreğimden Ağladı gözlerim içim yandı Aşktan Boğuldum sanki denizde Sevenlere mezar olmasın bu deniz Altın mücevher sizin olsun O sevgi varya o sevgi Duman gibi tütsün bacadan Ağladım filmi seyrederken Hayal ettim Aşkım Benim için ölür müsün? Benim için yanar mısın? Böyle severken Aşkım. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Gölü
Ailemle oturdum bir bahçede Sabah çay içtik inciraltında Karşımda deniz,ağaçlar, içime sonsuz bir umut,bir ışık aşıladı. Yavaş yavaş içimden bir gözyaşı seli aktı Gökyüzüne bakarken,hatıralar aklımdan geçerken Gemiye binip, açılmak istedim O an yalnız kalmak,batan güneşe kadar,denizin ortasında uyumak Aldım anı defterimi elime Başladım yazmaya hayatımı Mutluluk,aşk arıyormuşum Bulmuşum içimde akan bir aşk gölü,yüzüp duruyormuşum. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Merdiveni
Sahilde gördüm gül yüzünü Rastladım sana bir kalemde Duygularım çoştu,kalbim fırladı Seninle bir oldum o gece....... Tarifi imkansız bir elektrik Çarpıyor beni bir o yana bir bu yana Dolaşıyor etrafımda kelebekler Tırmanıyorlar aşk merdivenime Kahverengi gözlerin çekiyor Bilmem ki aşk sözcükleri nerden çıkıyor Etrafımda çiçekler ağaçlar Hepsi bana boyun eğdi Aşkıma sevgilimle beraber Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|