![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gölgeler düssede yüreginin üstüne günesini sakin söndürme,
umut yoksa yarinlar uzak kalir insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada. Sevgi sevilen kisiye sunulan bir armagandir kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli degil önemli olan sevginin sunulmus olmasidir. Sen yildizlar kadar parlak ve güzelsin, ama aranizdaki fark onlar milyonlarca, sen ise birtanesin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin..
Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim, bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti, iste o ani senle yasadim senle sevdim. Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinede… Yaprak döken gençligimin satir aralarinda alti kirmiziyla çizilmis ve tirnak içine alinmis suskunlugumun bas harflerisin. Utanirim , söyleyemem yasadigim yalnizligi , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar. Sigmund Freud
Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Siz kendinize inanın, başkaları da size inanacaktır. Montaigne |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rakibinize üstünlük sağlamadığınız sürece ona saldırmayın. “Saldırı, herzaman saldırı” zihniyeti Fransa’nın I. Dünya Savaşını kaybetmesine neden olmuştu. “Anlamsız olmadığı sürece saldırı” fikri diğerinden daha iyidir. Saldırı yapmadan yenemeyeceğiniz bir durumda bile eğer rakibizi yenmeniz neredeyse imkansız ise en azından savunmada kalın. David J. Rogers
Rakiplerinizi korkutun ve yaptıklarını inceleyin. Onun ve savaş alanının karakterini iyice öğrenin. Onu iyice inceledikten sonra gücünün kaynağını ve tüm eksikliklerini bulun. Sun Tzu (MÖ 500) Çıkıp bütün rakiplerinizle savaşmak istiyorsanız, ilk önce nereye gitmeniz gerektiğini öğrenmelisiniz. Al Ries |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..
DUYGULARIN DORUGA VARINCA,GOZYASLARIN YANAKLARINDAN AKINCA,ALLAHA EL ACIPTA NEDEN ALLAHIM DEDIGINDE BENI HATIRLA. Gittin gideli gecem sessiz Gittin gideli ben çaresiz Gittin gideli tutanım yok Seni sevdim yalanım yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun…
Ve bütün yaşlarından bir tek dileğim var: Getirdikleri torbanın içinden ilk çıkan birbirimize söyleyeceğimiz sevda sözleri olsun.. Canım, biricik güzgülüm; gülmek her zaman umudun ve tutkun olsun. Olur da bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun. Daha nicelerine erişmen dileğiyle yaş gününü kutluyorum. Her şeye rağmen iyi ki doğdun, iyi ki varsın…Ve iyi ki seninle yaşadıklarımı yaşadım Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle… |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerini kapatıp karanlıkta yürümek istedin, gün aydınlıktı ama gözlerin kapalı. Herşeyden vazgeçmiş bir halin vardı masum kapalı gözlerinin ardında. Güneşin aydınlattığı herşeyden vazgeçmiş umutsuzluğun karamsar kıldı etrafındakileri.
Dudaklarında ıslanan türkülerle sevdim seni. Dudaklarından taşan yosun kokusu nefesine vurgun sevdim seni. Aslında seni hayallerimde buldum da sevdim. Radyoda eski türküler çalarken, ben herşeyin eskimişliğiyle sevdim seni. Hayallerime sığmadın bir süre sonra. Seni yaşamın en olağan yerinde aradım. Yanıbaşımda. Nasıl ısındı içim nasıl üşüdü. Yaşamın zıtlıklarıyla sarıldım sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Bestesinin Tınılarını YÜreĞinizde HissedeceĞiniz, Ümitlerinizin Dostluklarla PekiŞeceĞi, GÜlÜcÜklerinizin HiÇ BitmeyeceĞi, BarıŞ Dolu Bir Yıl DileĞiyle…
Bembeyaz YaĞan Kar, Ne YaŞanmıŞsa YaŞansın Örter GeÇmiŞin Hatalarını… Yeni Bir Gelecek Sunar Bize Ve Yeni Bir BaŞlangıÇ… Yeni Yılınız Kutlu Olsun… Şeker Gibi Tatlı, Masal Gibi GÜzel Bir Yıl Diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba Ben Bahriyeliyim Liman Liman Gezerim, Aklima Eser Kiz Tavlarim Aklima Eser Gemi Temizlerim.
Gece Nobetlerinde Beni Aklina Getirmemeye Calis. Uyurken Ustlerine Yakalanmani Istemem. Spora Gidememekten Yakiniyordun Ya. Iste Spor Senin Ayagina Geldi. Iyi Degerlendir. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|