![]() |
![]() |
#21 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdiğimsin Zoruma Gider
sen ağrılarımda kullanılmış bir zaman zincirisin gidişinle ben yalan ve yanılgıyım hançer eder gibi bileme adımlarını ben ağlayamam anlatamam kendimi bu arada sen aldanır yüzden düşersin sevdiğimsin zoruma gider gurbet tiryakim olmuş gecesi gündüzü ayarsız bendeki yalnızlığın önünü sen kesersin eften püften yaralarda hıncı besleme ben bilemem hile mile anlamam kim dalyan bekler beni ayrılık akrep huyludur iyi düşün pişman olursun Abbas Turan
![]() |
![]() |
#22 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umutların Mezar Adresleri
l. gün ile ben ölüme öpüşme kala bir yerdeyiz bizi bekleyen sonun eteklerinde sana düzeltiyoruz alınyazımızı 'nazlı seher uykularımız' birikti dişlerini dudağına sapla gel al bizi seni özlemişliğin elinden haramilerin namlusundan hasret güdümlü türküler fırlıyor acele et 'bir bulut kaynıyor sivas ilinden'
![]() |
![]() |
#23 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() l.
gölgemle benim gelişine bir ömür kala açıldı ellerimiz tadı nefrete çalan çaresizlikte sana sürüklüyoruz kalan sevinçleri sabah son umudumuz güneşe tutun da gel al bizi seni beklemişliğin ayazından avcıların gürültüsü tenha koyaklarda yankılanıyor çabuk ol 'çimenler üstünde gözyaşları var'
![]() |
![]() |
#24 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() l.
yokluğunla ben sözün bittiği dönemeçteyiz tırpanın işlemediği acıların dağında sana nazlanıyoruz teleşla umutsuzluk da yıktı yükünü acıların dağını aş da gel al bizi seni sevmişliğin pişmanlığından çakalların çığırtısı açlık ağıdına benziyor durma gel 'ela gözden yaş getirdi ayrılık' Abbas Turan
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|