![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buz tutmuş aşkının azabına uğramış hazanımla
Yarınlarımı terk ettiğinden beri Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü gözyaşlarım takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini kalbim çekecek Şafak yüreğimide söktü bu sabah Senin kadar vicdansızım artık Seninle başlayan sensiz günlerin acısı Tenimde hicrana bürünmüş yaraların sancısı Tohumuna nefret bulaşmış isyanımın yankısı Ve bir daha asla göremeyeceğim Kurak bakışlarının şarkısıymış seninle aşk İçimde öldüğünde gömdüğüm gülüşünü Tabutuna yuva yapmış günahlarının böcekleri Her bir zerreni kemirinceye kadar, Son baharda yaprak yerine intikam dökecek ağaçlar Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü omuzumdaki melekler takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini cennetim çekecek Şimdi sevdalara tövbe ettiğim mutsuzluğun kervanıyla Gökkuşağına kezzap suyu katarak Ruhumdaki savaş masumu çocuklarıda alıp, Kefensiz *******in sabahına gidiyorum...
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hadi çek git buralardan, kimseye zarar vermeden
Senin ardına bakmamış hayatın Ardına bile bakmadan Uzaklaş bir an önce, sessizce Yokluğunu da al yanına varlığını hissettirmeyen Sus sonra bağırarak sus, herkes duysun sesini, SUS.. Teşekkür et ızdıraba seni terk etmediği için Sarıl boynuna dertlerinin, hep seninle olduğu için Git hadi durma buralarda.. Ne değişir ki kalsan Nasıl olsa var olduğun kadar yoksun hayatta... Gittiğin yerde bir dilenci eli gibi uzatma sevdanı bir daha Sökmemiş şafakların ardına saklan, Görmesin kararmış gözler yarım kalan aydınlığını Geçmesin yüreğindeki gökkuşağından hiçkimse, değiştirmesinler sevda rengini Dokunmasın merhametsizler merhametine Göm türkülerini toprağa, Anlamını yitirmesin hiçbir nakaratı Ufkuna pusu kurmuşlar umudunun, Çıkarma sakladığın yerden masumiyetini... Git artık buralardan, benden çok uzakta olsan da çek git, bir yarın bende kalsa da Git hadi bir an önce, ÖLÜMÜMDEN ÖNCE...
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Faili meçhul sanılan gözyaşlarımın tek zanlısı
Puştluk vakti çekip gidince anladım, Ayak parmaklarının ucundaymış kaderim Yüreğinde aşk müebbedi yemeğe hazır bir sevdalıyken Terk edişinle tahliye ettin serseri sevinçlerimi bu hayattan. Ve kuyruğuna hayallerimizi bağladığımız yıldızlar, Seninle birlikte gözlerinden kayıp gittiler. Öyle yalnızım ki sayende Belki bir sarhoş, sokaktan geçerken şarkı söyler diye Pencereleri açık bırakıyorum. Ve uyku dedikleri şeyi sensiz hiç aramıyorum. Keşke zamanı olsa da şu zamanın Birazcık beklese gözlerine bakarken, Kal diyemiyorum... Sen, yavan ekmeğimin arasında bir gülücük, Umutlarımın arasında desteğini katık yaptığım baharımdın. Her aklıma gelişinde vicdanıma kan, Gururuma kin kusuyorum, dön diyemiyorum. Farkında değildin, öptüm sen giderken Ve yolun açık olsun diye ardından aşk döktüm...
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi dinliyorum bu gece
Çok uğraştım, sensiz çıkmadı dudaklarımdan tek bir hece. Hep gittiğin gün geliyor aklıma. Önce eşyaları topladın, sonra kapıyı çarptın kalbime. Ardından ne bir not, nede yarınımıza güneş bıraktın. Kızımız ağladı sen gidince. "Baba, Annem nereye gidiyor" dedi, sustum, ağladım, kan kustum. Kendi gözyaşlarımda ıslandım o an. Bir yanım çocuk, sol yanım ihtiyar kaldı, ve gözlerim geçmişe daldı. Şimdi beni kim görse, yar mı deydi saçlarına, ağarmış, gün mü battı yüreğinde, kararmış deyip hesap soruyor. Ve ıslıklarım donuyor dudaklarımda.Bilmiyor kimse gittiğini, inan sensizlik bana çok koyuyor. Ne olur dön gün batışlım, bırakma bizi böyle. Olmuyor işte, yapamıyorum! Yine beğenmedi kızımız kahvaltısını Her cümlesinde "annem olsaydı yapardı" diyor Oysa bilmiyor neler yaptığını, söylemedim, seni hala komşuda sanıyor. Hangi yağmurdasın gülüm,söyle sevdan nereye damlıyor inan yavrumuzun gözyaşları ciğerimi dağlıyor. Ne zamandır aynı kıyafetleri giyiyorum,aylardır ödemedim kirayı. Neyi biriktirsem alkolle karıştırıp,sana,hasretine harcıyorum *******i. Söz veriyorum,bir daha söndürmem saksı diplerine sigaramı fırlatmam çoraplarımı bir kenara. Hep sen kazan zararı yok,zarda tutmam tavla oynarken yeter ki dön gün batışlım. Fikrim,söyle bana Bu yarsız geçirdiğim kaçıncı iklim ! Çok oldu aynalara küseli,baksam tanımam belki de kendimi Hiç sormadım giderken ayrılığın nedenini Çünkü ben sana hiç küsmedim,ama anlatamadım derdimi. Yeter! Aratma artık her gece boş yatağımda bedenini... Düşlerim yarım,sevinçlerim yarım,bilmem sensiz neler olacak yarın. Hançerim ol kanat yüreğimdeki gülleri, layık değilim sensiz yaşamaya,topla ardımdan külleri.. Şimdi sensiz çaresiz,her gece resmine bakıyor,gözlerindeki cennetten malzeme toplayıp sana şiir yazıyorum... Attım elimden şemsiyeyi,yarla karışık hasret yağıyor koynumda aşktan yeni çıkmış bir yürek,sırılsıklam ıslanıyor...
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim
Sadece seni sarmışken kollarıma Sende gelip sarılabilir misin? Cesaret edebilir misin bendeki hayalini kovmaya? Mutlu yıllar diyebilir misin, ? Sevgini her gün yeniden doğuran yüreğime? Ve susabilir misin senin gibi? Sen kendine susayabilir misin? Benzeyebilir misin hayaline? Sevgilim Sen beni, senin kadar çok sevebilir misin? Sana sevgilim dememe izin verebilir misin? Okyanusa, denize, bir meleğe benzeyebilir misin? Seni senden kıskanabilir misin? İltifat edebilir misin olmayan kendine? ( Ben ettim, sen etme! ) Sevgilim Verecek kimse yok diye, geri sokabilir misin açan çiçekleri toprağa? Küfredebilir misin martılara,güneşe, günahsızlara? Sen kendi hayaline küsebilir misin? Ben küstüm! Ne olur sevme beni sevgilim, sen yeterince seviyorsun!
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanın olmadığı bir yere götür beni
Paranın geçmediği, çocukların büyümediği Güneşin batmadığı, çiçeklerin solmadığı Sevdaların bitmediği bir yere... Günahlarının ağır bastığı sol omzunu Yorgun hayallerin bastonuna dayamış, Cenaze kokan yaşlı bir ömrün ecel süsü verilmiş Ölü bakışlarındaki son feryatlarıydı bunlar. Cam kırığı değil dost kırığıydı beklentilerini kanatan Tanıdık yüzlerde yabancılaşanlara Yarım yamalak verilen selamlara Sohbete başlamadan söylenen elvedalara Ve tebessümlerini karantinaya alanlara kızıp, O masum sevdalarını İliklerinden söküp, gözlerinden dökselerde aşk oldu,sevgi oldu,hasret oldu kendine büyüdü.. Hiç inanmadı varlığına paranın Batırmadı gönlündeki güneşi Nehir aktı sözlerinden, soldurmadı çiçeklerini Her sevdayla yeniden doğdu, hiç büyütmedi içindeki çocuğu... Sonu başlatacak kadar cesurdu! Ve şimdi, tövbelerine batan dostlarının nefretiyle Hiçbir şey bulamadığı hayattan, herşeye doğru yol alırken Zamanın olmadığı bir yerde, ALLAH ın ülkesinde yaşamanın sevinciyle, sevdiklerine küsüp hayata öldü!...
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ölümle arana mesafe koyacak kadar soğuk bir kışı andırıyordun
Geride ise, gözyaşlarına acımayacak kadar masum bir seveni kandırıyordun Özlemlerime koşacağım anların teneffüs zilini çalmadığında, Geçmişteki mutluluklar yeter dermişçesine Tren çığlığı rayların küflü demirlerinin, Masumiyetine benzediği zamanları kazıdım hafızama. Şeytanla dost olan acımasızlığının teseddürüne bürünmüş sahte yüzün Kim bilir Daha kaç kişiye verecek hüzün. Başkalaşan kişiliğin, kimden darbe almışdı da Yoksulluğumu büyüttüğüm kurak tarlamın ekinlerine, Bir karga gibi sokulup, oruç bozarcasına İyinin ve kötünün kararsızlığıyla saldırdın? Asil bir sefillik deryasında Oltama takılan yosun kaplamış yüreğin, Gurur diyerek yaşamaya çalıştığım Paslanmış ufkumun sis çökmüş hayalini çürüttü. Duymayı çoktan unuttuğum Sağırmı oldum yoksa dedirten tatlı sözlerini, Hangi sütü lekeli ananın evladına söyledin de Notasız besteler gibi Türküsüz bir ömre mahkûm bıraktın beni? Ama bir gün hepsinden bıkıp, Bakkal defteri ve taksit kartları sıkıntısında Sade bir ömrün kenar mahalle saflığında yaşamak istiyorum dersen, Ve sorarsan bu acımasızlığından kurtulmanın yolunu Sana tek tavsiyem, Azraillin elinden su iç! Bir insanı sevmekle başlıyordu aşk Ve terk etmesiyle acı.
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağustos ayında kopan fırtınalar üşütüyordu ölümü
Kökü olamayan bir çiçek kaç gün güneşe tutunursa, Ölümüm de sana tutunuyordu, üşüyordu.. Hasretinin mevsimini yaşıyorum Yokluğun güneşi de üşütüyor Oysa ayaz *******imin sıcağıydın, yalnızlığımın kalabalığı. Olmayan seni seyrederken bile yeniden doğmaya hazırlanan bir bebek oluyordum uykusundan uyanmış, o en masum halimle bakıyordum ulaşılamamışlığına.. Ölüm bile gülüm oluyordu. Bazen öylesine kızıyorum ki kimsenin hak edemeyeceği sevdanı yaşıyanlara fedakarlığının o en saf halinde, seni keşfetmiş sayanlara.. Bu kadar basit değildin sen Kainatın başlangıcı, sonsuzluğun sonuydun. Ne bir şekilde başlanıyor, ne de bitiyordun. Ama nasıl keşfedilmiş saydılar seni? Rüyada bile görülemeyecek kadar uzaktayken, nasıl dibindeydin sıradanlığın. Melekler fedakar mıdır, eğer öyleyse bana da göster o fedakarlığını sana yalnızlığımın dibi kurumuş aşk çeşmesinden koparıp vereyim, korkarak açmış masumiyetimin simgesi olan o en son gelincikleri.. Bir merhabaya elveda demek istemiyorum artık başlangıçlarım bitişim olmamalı .. Yarın doğacak güneşi tahmin edersin, Çünkü dünü yaşadın.. Bahar gelince açacak çiçekleri bilirsin, çünkü baharı yaşadın.. Sana olan sevdamı ise asla tahmin edemezsin Çünkü imkansızı hiç yaşamadın.. Ağustos ayında kopan fırtınalar üşütüyordu ölümü çoktan soldurdum artık sana büyüttüğüm içimdeki gülümü...
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meteliksiz ceplerindeki asgari ücretin nefretiyle
Bakışlarında akbabalara yem olmuş bir ceset, Yüreğinde ise ne olduğunu bilmediği cesaretle Issız sokaklarda işsiz bedeniyle dolaşırdı. Hiçbir mesainin kölesi olmadan Hakkı ödenmeyenlere haykırırcasına, Bu teslimiyet NEDEN! Diyerek Kendi yoksulluğunun esaretiyle Hiç yaşayamayacağı zenginliğin hayalini taşırdı. Ne dostlara ısmarlanacak bir bardak çay, Nede bir sevgiliyle gidilecek sinema parası olmasa da Göz bebeklerini taciz eden yaşlara inat Beklentilerini içindeki karanlığa siper eder Sırtında, kendi derteriyle yaşıt Çam dalları taşıyan atalarına huzur arardı. Soğuk fabrikalarda dert üreten Çok çocuklu işçilerin saflığına, Babalarının ihtiyarlamış alın terini hiçe sayan Ve annelerinin başarılı olsun diye okuduğu her dua da Yeni bir sevgili değiştiren üniversiteli kızlara isyan edip İnadına işsiz kalarak Herkesin bilip de söyleyemediklerini dile getirir gibi Kuru ekmeğini cennete banarak yaşardı... İşsizdi o,en az çalışanlar kadar Beden değil ama Fikir terinin yorgunluğuyla...
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onlarımı daha çok sevdim, seni mi anlayamadım
ama galiba, ben seni aldattıklarımla aldattım! Yarısı sendeydi beklentilerimin, yarısı onlarda beni yürekten seven biri olsa anlar da, galiba ben aşkı azraille aldattım. Nefsi körelmiş bakışlarım oldu çoğu zaman sevişmeyi hatırlatan ağustos *******inde. Ne yürekleri etkiledi beni, ne de gözleri birbirinden güzeldi de hepsinin sözleri ben ruh ararken bedenlerinizi aldattım. Ne kadar ilgini çeker ekolojik dengeden bahsetsem! Elimde değil ki, çok eşliliğin verdiği bir kasvetsem. Git başkalarını sev istersen, işe yaramaz bilirim, bekle desem, affetsen! Öyle deme sevgili, pencerene sor beni, kaç gece sağanak yalanların altında dudaklarını hayal ettim bir görsen! Deli gibi sevsen ne fayda, ruhu değil de bedeni aldatmaya müsaitsen Ölürdüm de uğruna, ten beklemez sevgili, aşkım desem sabretsen!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|