![]() |
![]() |
#21 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Koyamadığım
kalbi şiir diye kanatıldıkça “bir şairi en çok kelimeler öldürür” gözlerimi alan bir güneşsin seni görebilmek için geceyi bekliyorum sen ardında bir dolunay bırakıp gidiyorsun dolunayın ne güzel… ******* sabahı emzirirken koynunda yarına dünden saklanıyorum bir nefesle üşüyen o sıcak kucağın uyku damlatmıyor gözlerinden gözlerime hiç yutkunamıyor gözlerim *******inden çaldığım uykularını senin için hecelerden bir dağı tek sözcükle sırtlıyorum ismine sığdırdığım dertlerimden bana hiç yer kalmıyor adını koyamadığım… rüyalarda ıslanmış saçlarımı tararken kim düşürdü ellerinden seni uykuya zemheriler kıskansın ay düşende kızıl saçlarından sonbaharı sen kokarken kopartılan bütün çiçekler kan yağdırıyor gözlerinden avuçlarıma /yaprak yaprak nasıl anlatacak bu gidişin /benim nasıl geldiğimi ölüm sana ben doğarken gebe kalınca azrailin salladığı beşikten hangi ayet kan damlatır damarlarına imzalasın bir yıldız kayarak /göklerdeki yemini dualarımla nasır tuttun şu ellerimde bir nefeslik yolculuk değil mi yanın al beni de yanına alsana anne… |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Affet
Affet beni sevgili, Bilemedim. Bilemedim kırgınlığını, kırılganlığını, Eylül çiçekleri gibi nazendeliğini, Sözlerim keskin kılıç, kesip atacağını bilemedim. Affet sevgili, Bilemedim tutulacağımı sana, seni özleyeceğimi bu kadar. Sesini duymak, iki satır beklemek, hissetmek seni, Bilmezdim isteyeceğimi bu kadar, bilemedim. Affet sevgili, Bir eylül daha geçmesin böyle, 'Beni affet' dersem, affeder misin, Alır mısın beni kalbinin en özel yerine |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sanki Şarap İçmişim
Beni dinleyin ağalar !... Kara sevdaya düşmüşüm. Durduk yere başım döner, Sanki şarap içmişim. Dün ardımdan dest'eyledi Güldü beni mest'eyledi Bir garibim, hast'eyledi Bakın döşşeğe göçmüşüm. Tırmalar Hüsam, tırmalar Çalsın davullar, zurnalar Gidin başımdan turnalar Sizden öteye uçmuşum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Yanlış Sevdalar Durağı
İstanbul yanlış sevdalar durağı, Sisli gözlerdeki umut özlemi, Ayrılıklar ardındaki, hırçın dalgam. Yüreğime yanaşan vapurdaki çocuğun; Tatlı sevinçle simidini böldüğü, Ve yüreğimdeki ihtiyarın, efkarına çektiği sigara Bölüşmeye hazır bir lokma ekmeğim. Umut oldun kimsesizlere Tüttün bacalardan, bacalara Taşın, toprağın, alın terim..... Şimdi ayrı oldum senden Ayrı düştüğüm bu gurbet ellerde Anlıyamadığım,tadamadığım Ortaköy kahvesindeki nargilem Yok oldu bu viran yerlerde..... Hisar kalesinden bakınca, O fatih gözlerle ,kıyamadığım Farklı *******deki,dağıtmışlığım Aydınlık olsada koca şehir, Karanlıklarda kalan yüreğim, Kalabalıktı hüznüm ,kimsem olmazdı Hayalimde ,fikrimde sen Sisli buhran *******imde. Umutsuz yarınlarda saklı kalan Umut ışığı,dert ortağı Yalnız ve sahipsiz mi kaldın ? Sende benim gibi.... Sen istanbulsun dünya şehri Eğilme namerde, Eğilmek bizlere göre değil, Unutma sen fakirin umudu Taşı toprağı altın, Her karış toprağında benim kanım Mukaddes diyar Şarkılarda ki ,sevda İstanbul; İstanbul yanlızların rıhtımı.... Vefasız gençliğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Memleket
Bazan bir türküdür okursun Uzaklarda bir dosta dair Bazan bir şiirdir yazarsın Ciğerine sılayı çeken şair Sonra sevdiğine kavuşursun Gün gelir de bitende hasret Ne acı kalır sende, ne dert Yanında dostun, kardeşin, sıladasın Gayrı yoktur sana gurbet Hasılı güzel şey şu memleket! 23.05.1999 İstanbul 14:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Karagözlüm
inan derdim büyük bugün, yüceden yüce aydınlanır karanlıklar seni görünce gözyaşlarım yüreğime inceden ince akıp kan olmadan gel kara gözlüm. sevdan şu boynumda ağır bir vebal bir tek senin sevdandır tutunduğum dal azrail yetişmeden gel şu canımı al giden gitsin bir tek sen kal karagözlüm. sihir mi yaptılar bilemem ki büyümü sağlam yerden atmışlar yüreğime düğümü yanaşmaya kıymadığın gönül kıyımı tipi boran vurmadan sen çal kara gözlüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Baba
Baş ucuma dikildiğinde ıslanmasın gözlerin, İçin acımasın ,burkulmasın yüreğin Yokum diye yanında olamıyorum diye İlk defa bugün ağlama Baba… İçindeki acım dinmez biliyorum Biliyorum bitmez hasretim, Kalbinde taşınması zor bir özlemim. Ama yinede Sen bu gün ağlama Baba….. Ben huzurluyum,mutluyum, Bu gün gülmen tek arzum Rahat olsun artık yüreğin Nolur bugün ağlama Baba….. Seni düşünmeden emanet ettiğim Beklide ruhumu taşıyan Sözlerinde beni bulacağın ‘Hani şu küçük evler Cüce evi ‘ diye lakap takan, Yeryüzünde biri var artık Gözleri tıpkı ben gıbı bakan Ama nolur bügün ağlama Baba…… Tutmasada benim yerimi Dindiremesede içindeki hasretimi Hissediyorum O ben gibi sevecek seni Sımsıcak ısıtacak tertemiz sevgisi yüreğini Ama nolur bugün ağlama Baba……. Biliyormusun; yeni bir arkadaşım oldu dün İsmi Rüya Yeni geldi ama oda çok mutlu burada Canını acıtan iyneler ,derdini anlamayan beyaz önlüklüler, Yok diye, Benim şimdi gitmem lazım , arkadaşımla Uçurtma uçuracağız uzun uzun çayırlarda Gökyüzünün o sonsuz boşluğunda, Hadi gel bugün ağlama Baba…….. Sen benim EMANETİMSİN O GÖK GÖZLÜ KIZA….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Küller Arasında
Sevdan kor bir alevse Varsın yaksın sol yanımı Sönmesin ömrümce kavursun Razıyım senle akıtsın kanımı Sözlerin acıtsa da bağrımı Tutamam öfkemi silerim Lafım geçmez yüreğime Gönlün olsun diye çeker giderim Ahlarım derya olmuş azaplarda Bilemezsin neler gördü yollarında Sensizliğin sessizliğine mahkum Öptüğün yer burnumda tüter akşamlarda Göğsümdeki kanser yarası değil Bıraktığın anıların sillesi var Her gece iner yüreğime aldırmazsın Kanımdan akan her damlada izin var Kıyametler kopuyor zavallı benimde Bir adamdım bildiğin gözlerinde Hoyratsın umurunda olmaz seninde Hissetmez misin yangınlarımı Kör olmuşsun perde inmiş taş kalbine Beni kardan adam yaptın Güneşin önüne attın Şimdi eriyorum istediğin gibi Simsiyah küller arasında kaldım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdan Bir Başka Bahar
tam da sırtını dönerken bana ilkbahar ellerinde çiçek açtı ellerim.. dört mevsim bile tanımlayamaz sendeki bakışları yüreğinde tazelenirken güzel olan ne varsa ben gözlerinde yakalarım uçan kuşları |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kalmalısın
Yerle yeksan ölçüler alıyorum Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu Ayrılıklarda devleşiyor kızgınlığın Bir öykü yazmalı kalbim sana dair Unutulmaz öylesi depresif olmalı Her şey değersizleşiyor coğrafyamda Bir tek sen kar kalmalısın, Bide bu mevsim sırılsıklam yanımda… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|