![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mehmet ile Handan Ogrenci olup,ayni evi paylasmaktadirlar.
Birgun Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemege davet ederler, Mehmet'in annesi aksam yemegi süresince Handan'i uzun uzun süzer ve aslinda Handan'in çok alimli ve güzel bir kiz oldugunu ve acaba aralarinda ev arkadasligindan daha ileri bir boyutta bir iliskinin mevcut olup, olmadigini merak eder. Aklini okumusçasina Mehmet annesine der ki: "Ne düsündügünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadasiyiz, ötesi yok." Aksam yemeginden sonra Mehmet'in annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: "Mehmet, annen bize yemege geldiginden beri gümüs çorba kasesini bulamiyorum. Mehmet yanitlar: "Annemin almis olabilecegini tahmin etmiyorum, ama ben yine de kendisine bir mektup yazayim. Oturur ve yazar: "Annecigim, Gümüs çorba kasesini sen aldin demiyorum, ama almadin da demiyorum. Fakat konu su ki: sen bize yemege geldiginden beri gümüs çorba kasesi kayip. Sevgiler.. Oglun Mehmet. " Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: "Sevgili oglum: Handan'la yatiyorsun demiyorum, ama yatmiyorsun da demiyorum. Fakat konu su ki: Handan kendi yataginda yatiyor olsaydi,gümüs çorba kasesini çoktan bulmus olurdu.;-) Sevgiler, Annen....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() suda kalma yarışması
Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler. -"Üzülme" diye teselli etmek istemişler. Fadime: -"Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Cep telefonu
Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis: -Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir: -Ula Cemal,otobüsün içinde konusmam yasakmis,sen konus ben tinleyeyum! lokum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ali ahmet ve mehmet bakkala giderler
bakkal ali ye sorar ne istiyorsun bir lokum bakkal merdiveni dayayıp zor zahmet üst raflardan bir lokum alır ve verir sıra ahmete gelir bakkal : ne ne istiyorsun bir lokum bakkal sinirlerinir ama ne yapsın yeniden merdiveni dayar ve üzerine çıkar bir lokum alır ahmete uzatır sendemi bir lokum istiyorsun hayır der mehmet bakkal merdivende n iner mehmete yeniden sorar peki sen ne istiyorsun iki lokum DOLMUŞÇU-YOLCU MUHABBETLERİ ali ahmet ve mehmet bakkala giderler bakkal ali ye sorar ne istiyorsun bir lokum bakkal merdiveni dayayıp zor zahmet üst raflardan bir lokum alır ve verir sıra ahmete gelir bakkal : ne ne istiyorsun bir lokum bakkal sinirlerinir ama ne yapsın yeniden merdiveni dayar ve üzerine çıkar bir lokum alır ahmete uzatır sendemi bir lokum istiyorsun hayır der mehmet bakkal merdivende n iner mehmete yeniden sorar peki sen ne istiyorsun iki lokum DOLMUŞÇU-YOLCU MUHABBETLERİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim ?
-şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni ... kadın: kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten... kızı: aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak, ben vereyim ! yolcu: -abi heykel'e çıkıyo mu ? soför: -yok abi, yanından geçiyo. arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: -kızım şurdan bir kişi uzatır mısın ? -ben kız değilim !!! -amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte !! şoför- arkadan vermeyen var mı ? yolcu- az önce eline verdik ya kardeşim.. (burda KOpTUm ) Yolcu: Or-An kalkıyomu. Şoför: Kalkıyo. Gösterimmi ? Yolcu: Bentderesinde bir işim varda oraya gidiyonmu ? beni oraya götürürmüsün ? Şoför: Ben .......... miyim? yürü git işine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Veled, 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum" diye israr
edince... Adam, "Nasil ossa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda kalacam, eyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten" deyi dusunur, icinden... "Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam: "Anan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. "Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu... "Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den bi kac 'down load' endirdi... "Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yukledi... Ammaaa, " ....heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti... "Bu raddeden soona da, ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... "Sonuc olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cikti, dokuz ay soona... "Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() adamin biri is yerindeki kantinde arkadasiyla yemek yerken "Kolumun agrisindan oluyorum" diye arkadasina dert yanmis,"Doktora gitsem iyi olacak". Arkadasi da "Yahu ne luzum var" demis, "İlerde kosedeki marketin cikisinda yeni bir bilgisayarli cihaz koydular. uc dolara bir jeton aliyorsun kasadan, atiyorsun, yaninda getirdigin idrar ornegini acilan kapaktan iceri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi icin yapman gerekenleri ogreniyorsun", "Gordugun gibi ucuz ve cabuk" diye eklemis. Adam hemen bir kaba idrarini doldurup arkadasinin dedigini yapmis ve bilgisayar 10 saniye sonra yazili olarak cevap vermis: "Kolunuzda bir cins eklem agrisi olan Teniselbo olusmus. Sicak suya koyun, agir islerden kacinin, iki hafta sonra duzelecektir" Memnun bicimde eve donen adam, bir yandan bilgisayarin dedigini uygularken bir yandan da muzurca fikirlere kapilip bu akilli cihazin nasil aldatilabilecegini dusunmeye baslamis. Ertesi gun olunca bir miktar cesme suyuna kopeginden alinmis bir kili koymus, ustune bir sekilde elde ettigi karisinin ve kizinin idrar orneklerini eklemis. Tum bu karisimin uzerine bir de masturbasyon yapip dogru cihazin yanina varmis.Jetonu atip kabi makinaya vermis, on saniye sonra cihazdan yazili yanit gelmis.
1. cesme suyunuz cok kirecli. Bir filtre cihazi almayi dusunun 2. Kopeginizde kene var. Eczaneden ozel bir sampuan alip kopeginizi yikayin. 3. Kiziniz kokain bagimlisi. Bir psikiyatri klinigine yatirin. 4. Kariniz hamile. İkizler. Sizden degil. İyi bir avukat bulun. 5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi birakmazsaniz kolunuz iyilesmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() temelle fadimenin birgün bi çoçukları olmuş.
çoçuk 6yaşıma gelmiş hiç konuşmuyormuş. bunu konuşturmak için teml çoçuğun karşısına geçip baba,baba,baba diyomuş. fadimede ilk önçe anna desin diye anne,enne,anne diyomuş. birgün çocuk dede demiş artesi gün dedesi ölmüş.çoçuk yine susmuş, araban bikaç hafta geçmiş.çocuk budefa nine demiş,ertesi gün ninesi ölmiş. temelle fadimenin aklına bi fikir gelmiş! çoçuk kimin ismini söylerse o ölüyo demişler. temel bukez başlamış fedime ölsün diye anne,anne anne demeye. tabi fadime dururmu oda başlamış baba,baba,baba,demeye. neyse bikaçgün geçmiş çoçuk baba demiş. temelin g... tutuşmuş yarın ölem neyepsam diye kara karadüşünmeye başlamış. neyse sabah olmuş bakmışlar sela veriliyo, temel allaallah ben daha ölmedim neden sela veriliyo açaba diye düşürken ölen kişiyi imam söylemiş. ölen köyün sütçüsüymüş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kadin yatakta sevgilisiyle birlikteyken kocasinin eve girdigini duyar ve
- "Cabuk! Koseye gec ve bir heykel gibi davran..." diyerek adamin heryerine bebeyagi surerek bebe pudrasi serper, - "Sakin kimildama ve bir heykelmissin gibi davran" der. Kocasi gelir, - "Bu nedir hayatim?..." diye sorar. - "O mu? Sadece bir heykel hayatim. Smith' ler yatak odalari icin bir tane almislardi cok begendim bizim icin de bunu ismarladim." der Kadin... Kimse o andan itibaren heykel hakkinda konusmaz ve daha sonra yatarlar. Gece saat iki sularinda adam kalkar ve dogruca mutfaga gider. Sonra elinde bir sandvic ve bir kutu bira ile geri doner ve heykel gibi duran adama donup: - "Al bakalim, bir seyler ye, ben 3 gun boyunca Smith'lerde salak gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemisti!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Her yıl dünyanın bir bölgesini gezmeyi adet edinen Tortumlu, dönüşünde de gördüklerini etrafına anlatırdı.
-Memmet, bu sene nereye getdün? -Efrikiye. -Eeee? -Orada safari yapduh. -Ula safari nedür? -Çeşüt çeşüt yaban hayvani vurduh da! -Ya sen ne vurdun? -Zürafa vurdum. -Ula zürafa nedür? -Eşşegi bülirsin? -Hee. -Onun ayahlari iki metre, boyni iki metre olani. -Başga? -Kergedan vurdum. -Ula o nedir? -Eşşegi bülirsin? -Hee. -Ondan üş teneyi birleşdirirsin burnuna da bir tikinti yapirsin, o. -Başga? -Piton vurdum. -Piton ne ki? -Eşşegi bülirsin? -Hee. -Şeyini de bülirsin? -Helbe. -Onun dört metre olani. Ama eşşeg yoh! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|