![]() |
![]() |
#21 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbİm...
Uyandim Bu Sabah,yİne İtİraz Ne Benden Memnun Nede Kendİnden Ne Oldu? Neyİn Var? Desem Nafİle AsmiŞkİ Suratin KonuŞmaz Kalbİm. Kaldir BaŞini Bİr Bak YÜzÜme Belkİ Çaresİ Vardir GÖzÜmde Umudun Kesmez Seven GÖnÜller Desemde SÖvsem De Artik Nafİle AsmiŞkİ Suratin KonuŞmaz Kalbİm. YÜzÜstÜ Birakip Gİtmek İstemem Ben Senİn En Yakin Dostunum Kalbİm Bİr Bak Halİme Desem Ne Olur? Ne Etsem Ne Desem Artik Nafİle AsmiŞkİ Suratin KonuŞmaz Kalbİm Birakip Gİderİm BÖyle Yaparsan Sensİzde YaŞarim EÃer İnansam Senİnle Hayatim Zaten Bİr Zİndan İster KonuŞ,konuŞma Bu Senİn İŞİn İstedİÃİn Buysa Oldu GİdİŞİn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lanet Olsun
DELI KESIK BAKISLARIN YÜREGIMDE OLDU YANGIN SENI ANLIMA YAZANIN KALEMINE LANET OLSUN... ESTI DELI LODOS YINE AKDENIZ YINE AZGIN SENSIZ DUYDUGUM EZANIN SABAHINA LANET OLSUN... BENIM YÜREGIMI ACIZ BIRAKAN ELE GÜNE MUHTAC EDEN BIZIM ASKIMIZ BITTI DIYEN YÜREGINE LANET OLSUN... *******I GÖNLÜME HÜZÜN CÖKER AYRILIGIN KINI NEFRETI SANMAKI BITER YÜREGIM SANMAKI BASKASINI SEVER SENI SEVEN YÜREGIME LANET OLSUN... EVET DEMEDIM HAYIR DEMEDIM SANA GÖNÜL VERMEDIM SENI TERK ETTIM DIYEN DILINE LANET OLSUN.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana hasret
Dostu yok *******in ******* çok uzun ******* bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuza Dek
Ciktigin Yolda,Bugün, Yelken Açik, Yapayalniz, Gözlerini Arkaya Cevirmeyerek, Pervasiz Yürü! ..... Hür Maviligin Bittigi Son Hadde Kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ölürsem...
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akşam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstücü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birbirine karışır Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde bir gökyüzü Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık
Askin anlatilmasi oldukça zor, hatta imkansizdir; Bir kismi, onun disa aksetmesi eserleri olmadan öteye gitmez; Fakat,O, bir haldir ve onu beyan edecek dil de sadece asikin kendisidir. ASIK, esen yelde, yagan yagmurda, uguldayan ormanda, agaran sabah ve kararan gecede hep dostunu duyup canlanir; Onun çevreye aks eden güzellikleriyle cosar; Her esintide ona ait soluklari hissedip neselenir ve yer yer onun sitemlerini sezip inler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen...
sen diyerek başlıyorum sözlerime öyleişlemişsin ki bedenime ruhuma senden bir perdeyi bağlıyorum gözlerime bembeyaz bulutlarserilmiş yoluma ben sana geliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bekliyorum
Çok yakınımdasın aslında, Ama bir o kadarda uzak. Görüyorum,duyuyorum Ama asla dokunamıyorum. Seviyorum söyleyemiyorum. Gözlerine bile hasretim. Dönsem,görücem,bakıcam Belki doyacağım o güzelliğine Ama dönemiyorum. Bir adım kadar yakın Yıldızlar kadar uzak olan Seni,yalnızca seni sevip, bekliyorum.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Kelime
Unutulmuş değilsin,adın saklı kalbimde yıllar varki aşkın saklı kalbimde, Saçıma karlar yağsa,bir gün kabre girsemde, Adındır son nefeste çıkacak tek kelime |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkıma İsyan
İşte ben sensiz geçen bir güne daha merhaba diyorum. Tadı yokki bir somun ekmeğin,suyun, Soluduğum havanın, Tadı bile yok ne şekerin ne tuzun. Yokki sevenim, Ben çiçekleri bile sevemem korkarım dikenlerinden. Ben aşık olmadım,belki oldum göründüm. Yaşamımdaki aşkı, İçemedim ki o duyguyu acımı tatlımı. Sabır, sabır çektikçe ufalanır parçalanır yüreğim... Beni bugün benimle bırakın acılarımla, Tükenip giden umutlarımla. Uğraşmayın benimle, Acımayın boş çuvallar gibi atın. Atın ne fark eder ki... Vurun be vurun; Birde siz vurun,ne yani vurulmadık yerim mi kaldı? Korkmuyorum ölmekten, Artık ölüm bile bana boş geliyor. İşte ben bunlerı yaşıyorum. İşte ben denizim. Azgın dalgalara kapılmış bir gemi, Yokki yok gidecek hiç bir yeri. Aşkım bu mısraları içimden geldiği gibi yazıyorum Biraz duygusal oldu ama bu gece şairliğim tuttu. Ve ağlıyorum AÃLIYORUM..! Seni bilmesemde görmesemde ne fark eder ki ben senın o tertemiz yüreğini seviyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|