![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2305
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adına yaktığım türküler
Ne söyler bu türküler Ay karanlık *******de yüzen gemiler Sevilip sevdikten sonra İnsan böyle yalnız mı kalır Bahtına hatırlamak mı düşer Ne söyler bu türküler Bomboş ovalardan geçen trenler Bir kere Menemen'den Kolları kelepçeli bir adamla Bir cardarma oturdular yanıma Manisa'da indiler Küçüktün annem söyledi "Atımın adı Dilber'dir" "İskender Bey dayımdır" Büyüdüm neden sonra anladım Has bahçede kör sarmaşık Karışık güller arasına Ben şahin değilim Yükseklerde uçamam tek başıma Serçe kuşu değilim İnemem nar dalından Pınar başına Pencerem denize karşıdır Oturur düşünürüm bazı günler Seni beni mahzun eden bu haller geçer Gün gelir herkes gibi ben de ölürüm Bu aşk yürekten yüreğe yeniler Bir gün ağızdan ağıza dolaşır Adına yaktığım türküler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Leyla'ya
Tespih taneleri gibi kalabalık hayat. Hayatın trafiği yok ki.. Ozon bile delindi dikkatsizlikten, Japonlar tamir için uğraşıyormuş, Bana ne! Keşke kırmasaydım Leyla'yı, O'nu kim tamir edebilir ki. Ağlamaktan gözlerim yaşardı, Gözün de kurnası yok ki. Kilitlemek istiyorum bütün acılarımı, Ne yazık ki,anahtar kayıp gitti. Keşke sevmeseydim bu kadar O'nu, Ama aşkın dini imanı yok ki. Hızla giderken hayat merdivenlerinden, Kayıp düşmekte varmış, Bundan kurtulmanın imkanı yok ki. Aşkım yüzünden dünyam karardı, Aydınlığın sigortası da yok ki. Sevip,sevilmemek olmasaydı keşke, Bunun da mümkünü yok ki. Kalbim kırıldı Leyla' ya, Kalp alçıya alınmaz ki. Keşke kırmasaydım Leyla'yı, Bak elimden uçup gitti. Yapacak bir şeyim yok artık, Zaten şiir de burada bitti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz
Sende bir gün benim gibi Karşılıksız sevgiye kapıl Benim gibi bir kenarda unutul Akacak gözyaşın kalmasın Bence sen bunlara layıksın. *******i gözüne uyku girmesin Yattığın yatak sana dar gelsin Sevgiden kalbin delinsin Ama verecek yerin olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti Eylül
Geçti gitti eylül sessizce Ne sarı yaprak kaldı Ne yeşil bir ağaç Sen gönlümden gidince Yaz da bitti,bahar da Bastırdı kış ansızca Gönlüm şimdi hüzünde Sevmiştim seni gizlice |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamaz Ağyar Beni
yar beni ah yar beni hasretin yakar beni anlarsan sen anlarsın anlamaz ağyar beni ben kendimi kaybettim hasretin karşısında vuslatınla kendine ulaştır sen yar beni üryan kaldım bu mevsim buzların ortasında ta istanbul ilinden himmetinle sar beni bir yarın kenarına gözü kapalı geldim o güzel bakışınla bir daha uyar beni sen kovarsan kapından ben nereye giderim kabullenir ne mevsim ne de bir diyar beni değil yemene kral değil mısıra sultan kapında köle olmak eder bahtiyar beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İmkansız
Yüreğimde sevinç meltemleri esiyor Köşe bucak kaçan bakışlarımla Gözlerine baktığımda Hep seni sevmişim, sevdiğim senmişsin Geçte olsa jetonlar yeni düşüyor İmkansızlıklarım var elimde kalan sadece Sen benden uzak ben senden Bir sevgi kırıntına muhtacım inan Bir rüya benimkisi bir acı hatıra O kadar sevmiştin ki beni Şimdi kimse senin gibi sevmiyor beni Kimsenin çiçekleri seninkisi gibi kokmuyor Kimsenin sesinde huzur bulamıyorum Ağladığım omuzlarını şimdi çok arıyorum Duaların ardından sana gözyaşları akıtıyorum Ağlıyorum anlamsızca yitip giden sevdama Şimdi bir ah oturmuş kalbime Kalkmak bilmiyor üstümden Ne olur duy beni ne olur Allahım nedir bu içimdeki acı? Tam bitti kalbimdeki kara sevdam Neden şimdilerde kanıyor bu yaram Büyü mü üzerimdeki Yoksa o masalsı sevgi mi bendeki? Neden her an aklımdasın neden? Kapkara gözlerinde sanki kayboluyorum Sanki huzurlu bir uykuya dalıyorum O kavak yelleri savurdu beni Çocukluğun, inadın, kaçışların bedeli Seni benden ayırdı Şimdi küçük evinde çocukların ve karınla Mutluluklar diliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Azize
Gözlerimi her yumduğumda Çıka gelirsin odama Ellerinde pembe güller İnce tüller içinde Nihavent faslı ile Saatlerce dans edersin Gözbebeklerimin içinde İnce kıvrımlarla örersin Sevgini yüreğime... Kuğular kıskanır güzelliğini Bülbüller susar Gönül şarkılarımı söylersin kulağıma Her üzüntümü Gülücüklerin dağıtıverir En güzel günlerimin kaynağı sensin En kötü günlerimden Beni alır, çıkarıverirsin... Hiç bitmesin isterim rüyalarım Asırlara dönüşsün her gece Uykularımdan uyandığımda Yokluğuna alışmak öyle zor ki Yüreğimde bir sızı İçimde acı Avuçlarımdaki sıcaklığını Sakın bekletme, Rüyalarımın prensesi Güzeller güzeli Azize!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Beyaz
Sonunda her şey siyah beyaz oldu Güller, papatyalar siyahbeyaz Evler, binalar siyah-beyaz Yazılarımız, söylediklerimiz siyah-beyaz Yetmedi hala Siyah-beyaz olmaktan mutluyuz artık Renklilik ne bilmiyoruz?? Düşünmek de bilmiyoruz Siyah-beyaz karikatürler gibi Yaşamaya devam ediyoruz Siyah-beyaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Perde Arkası
Perde arkasını görmene gerek yok Sen gözlerindeki perdeyi indir Ekmek dilenenleri gör fakirleri sevindir Biraz tabana in çekilen acıları dindir Milyarlık arabaları sevgilisine hediye alırken Gör insanları bir kuru ekmeğe çalışırken Kirasını ödeyemeyip sokaklarda kalırken Fakirin yakacağı tüpe zam üstüne zam bindir Bir gecede milyarları barlarda harcarken Düğünlerde dolarları dansözlere saçarken Bankaları boşaltanlara afla kucak açarken Zenginler vergi vermesin diye af üstüne af bindir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yalanı Yalana Katalım
Oturalım Yalanı yalana katalım. Neyleyelim gerçeği Değer mi konuşmaya Gerçek duvar boyu Gerçek dağlar gibi İkimizin de yaşı geçti Duvarları dağları aşmaya. Haydi Önce sen başla yalana Filizlenmiş dağlarda Çiçek açsın zerdali . Uçursun uçurtmaları Güneşe kadar çocuklar , Bolluk bereket alabildiğine de.. Hadi gel Yalana yalanı katalım Üç günlük dünyada Yalandan da olsa Üç beş saat adam gibi yaşayalım . |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|