![]() |
![]() |
#291 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2091
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her gece kuş olup sana doğru uçmak, ardında serin rüzgarlar bırakarak, dağlar, denizler, ormanlar aşıp, bir pınarın başında menekşe gözlerine konmak geçiyor içimden. Dalgın bakışlarından, sevdalı yüreğinden öpmek geçiyor. O an bütün ağaçlar diz çökmeli diyorum, özleminle kanayan yüreğime. Bütün yıldızlar göz kırpmalı mutluluklara. “Allahım bu kadar mutluluk çok.” deyip, ellerimi gökyüzüne kaldırıp ağlamalıyım. Gökler de ağlamalı benimle, bulutlar, ırmaklar, yıldızlar da ağlamalı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabrımın kilitleri zorlanıyor,
Neyle avunsam hayaller sırılsıklam, Umuda koşsam dizlerim acıyor Yanaklarım alev alev, Kuytularımda seni susuyor gönlüm Kimliksiz beyanlarla.. Tahammülleri soyundum Öyle bekliyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kuş uçuşu yokluğunu yollara vurunca bitmiyor
tükenmiyor.. tükeniyorum.. tüketiliyorum.. ellerin el eli ve sen tanıyamadığım insan! o büyük kavuşmaların ardından bir gün biteceğini bilmek.. ne acı ve ne kadarda yakıcı.. unutunca bildiğini |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yanlızlık şimdi bu yaşadığım
Ne ölümsüzlük Ne umuda giden yoldayım Ne kavuşmak sana Denize bir adım Ölüme bir koşuş Sensizliğe derin bir ağıt Ben bu gece sensiz birkere daha ölüyorum.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyormusun, dün gece ben yine seni düşündüm ve ağladım Tam sevecekmiş gibi olduğun günlerimiz geldi birden aklıma Sonra ellerimi tuttuğun ve bana sarıldığın o saatler Bir sevda masalı gibi ömrümüzden akıp geçen Ama hiçbir zaman bizim olmayan sevdamız geldi aklıma Meğer ben seni gerçekten çok sevmişim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() buradamısın değilmisin belli değil?ben senin yokluğuna alışmadımki! kar mı yağıyor yoksa yağmur mu? banane;ben senin yokluğunla ıslanmışım zaten..sen geceyle birleşince bir çığ gibi büyürsün üstüme,sen ve gece el ayak çekilmişken gizlice,herşeyi unuturum da bir tek seni unutmam bu gece...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni hala seviyorum,
Umursa yada umursama, Sana sırılsıklam aşığım, Çık yada çkma Benimle sırf ben üzülmeyeyim diye çıktın biliyorum, Yalanla yada yalanlama, senin beni sevmen için ne yapmalıyım? Söyle yada söyleme, Ama şunu unutma, Her zaman kalbimde olacaksın, Ben senin kalbinde olmayacaksam da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() biliyorum sen aslında hiçbir zaman gelmedin bana.
Duymuyorsun Gitme diyorum sana gitme Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız, Sesim kısılıyor Gidişin bitişim olacak gözlerimdeki ateşin Beni, yüreğimdeki sevgiyi Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun Ama ne olur bunu unutma Gidişin dindiremez bu fırtınayı Bir fırtınanın uğultusuyla sesleniyorum sana GİTME. alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gidişin veda değil sanki kara sevdaydı
hasretin kitabı yok sitemlerim sanaydı kalbimde çığlıklarım dinmedi hala acım unutmadım ben seni yine sana muhtacım hala ateşin yanar sevdalı yüreğimde zaten suç sende ğil körolası gözlerimde bir yürek kaldı bende hala seni düşünen bir yürek kaldı bende yalnızlıktan üşüyen alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tut Elimi Ey Sevgili
en koyu aşk tarafımda tarifsiz ağrılar var tut elimi yâr.. yürüyorum kaf dağı düşlerimde sis *******i serinleten kafkas yelleri sırtım hayata dönük gerekirse koşarak gelirim ölüm selam olsun kafkasyaya dönük bir yönüm ne yapabilirdi uğrunda asimile çerkes yanım yine de gönüllü bir yanım en koyu şevk tarafımda yoğunlaşan şecaat nerde ümmetin bir çöpü var koşar bir yanım en pek attığım adım ayağımda sancılar gerekirse çıplak ayağım en cömert yanım ümmete gülen yüzüm selam olsun sahibine ümmetin ne yaptık ki uğrunda zincir altında bir yanım uzat elini ey sevgili tevbeye hazır yanımda iştiyak nedamet dolu her yanım bütün kalan tarafımda korku çürümesin her yanım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|