![]() |
![]() |
#291 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HeCe VeZnİnDe DeĞiLkİ DuyGuLaRıMıZ
Hece veznine uygun değil ki duygularımız Bütün kalıpların paçallandığı bir aruz. Seviyorum sözcüğüne dönse bile dilimiz Kalbimizi sevgiye doğru kıvıramıyoruz. .................................................. .................................................. ........ne yazık Ait olduğun yerde bir an karardığında bulutların ve kışa döndüğünde hayat Bardaktan boşanırcasına Yağan yağmurlardan sonra Sana haber bile vermeden İçinde biriken suyum ben Biliyorum ki; güneşlerin Bir gün doğacaktır yeniden Bittiğin de çaresizliğin. Ait olduğun yerde ki sen Yürürsen kalkıp ta yerinden Suda ki beni hiç görmeden Basıp geçeceksin üstümden 6/04/2004....... Bir Hıdrellez daha işte. Mine Özdemirtaş
![]() |
#292 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Henüz Talepte Bir Kıpırdanma Yok.
Rapor 1 Sevgisizlik ilk çeyrekte çılgınlık sinyalleri veriyor. Üstelik; henüz, talepte’ de bir kıpırdanma yok. Küçülme, en uçuk tahminlerin bile ötesinde olunca; Bütün göstergeler sadece umutsuzluk içeriyor. Bu arada; korkunun büyüme açısı, alabildiğine genişlediğinden Kaçınılmaz son negatif değişimi de beraberinde getiriyor. Sonuç olarak.... bundan sonra Hızla gerilemenin dayanılmaz hafifliği Bütün diğer ilişkilerinde dengesini alt üst edip Kalan ömrün tamamını hortumlayacak gibi görünüyor. Rapor 2 Ömrün inşasında; son çeyrek vurgunu bu. Sevdaya geri dönme olasılığı henüz yok olmuş değil. İlk çeyreği emsal almadan yapılacak yeni bir düzenleme ile Olası bir kan kaybı daha belki de tamamen ertelenebilir. Ve bu son hasat’ ta... son bir çabayla.... son hedefin üstüne gidilip. Hedef on ikiden vurulabilir. Bütün diğer ilişkilerin de dengesi düzelip Kalan ömrün hiç değilse bir kısmı...... kurtulabilir. Mine Özdemirtaş
![]() |
#293 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Olmadık Zamanlarda Düşüyorsun Aklıma
Ya; yeni bir sevdanın orta yerinde, Ya; uzak bir şehrin tenha iskelesinde, Ama.. mutlaka; hep olmadık zamanlarda; Sen düşüyorsun aklıma. Bu ‘seni kafama takma’ illetine ben; Alıştım. Müptelayım ezelden. Daha ilk yıllarıydı gençliğimin; Bir gün sen geldin. Ve... sadece teğet geçtin. Daha olgunlaşmamış çemberine Çocuksu, pembe düşlerimin. Yeni açmış goncalara mevsimsiz düşen İlk damlaydın sen. İlk mehtabıydın içimdeki kumsalın. İlk rüzgarımdın, deli gibi esen. O gün, bu gündür ki, ben; Sana takmışım işte. Vazgeçemem. Ya; bir alyansa Niyetlendiğimde; belli, belirsiz Ya; yeni bir yüz aklımda; Şekillendiğinde isimsiz. Dedim ya; .... hep olmadık zamanlarda Sen düşüyorsun aklıma. Mine Özdemirtaş
![]() |
#294 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HePsiNe El KoYaCaĞıM
Mücavir saha dışına taşmış bir ahşap cumba haline dönüştüğünde yaşanmışlıklar, vaktiyle, o cumbaya özenle yerleştirilmiş olan küpe çiçekleri, ortanca ve hercai menekşe dolu saksılar; sonradan boyanmış siyah beyaz bir film karesinde donakalmış gibi şaşkın sadece sırıtırlar. Olsun........... Can çıkmayınca Yine de umut var. Belki henüz yazılmamıştır Yaşanılası hayatlar Ki bu yüzden Yayına çıkamıyordur Renkli kuşe kağıda Birinci sınıf baskılar. bir gün, Tedavüle çıkarsa O anlar Hepsine el koyacağım Ahtım var 26/3/2004............KARTAL....../........ Mine Özdemirtaş
![]() |
#295 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Zaman Bir Yol Vardır (Every Time There Is a Way)
Usulca soğumakta ise ergitilmiş cevher er ya da geç/ Kendi aslına rücu eder boş ver. Amorf şekillere dönüşmenin korkusu elbette iz bırakacak sabahlara Gitgide morarırken o izler kabuk tutup dökülecek diye yer yer üzülüyorsan eğer boş ver. Senin suçun değil Tam da kırılma noktasına tutunmuş olmalıyız. arkamızdan gök iter / düşersek yer titrer Soluksuzuz işte / Oksijene varış Titaniğe tüpten dalıştan da beter Vurgundaysa derinler Boş ver Hangi lisanda olursa olsun birkaç anlam içerebilirken cümleler davul zurnaya ne hacet sadece Sivrisinek / anlayana yeter. Kuantumun gözüne kaçtığında mikro bir kozmik değer bilirsin işte /Evren çöker. Kim kırabilmiş ki şeytanın bacağını boş ver. “It is not your fault. No way “ madem O zaman Boş ver. 16/06/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#296 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HeY ALLahıN SeRSeM KuLu
Hey allahın sersem kulu Sana ne? Sana mı sorduk Kimin kimle olduğunu? Yeni listen hazır imiş 15 isim dolu dolu hodri meydan paparazzi göreceğiz raconunu. Haydi kaç Nasıl olsa Tazı peşinde Ensene geçtiğinde dişleri Tutacaksın soluğunu Ne o.. İki bacak arasına mı Sıkıştırdın kuyruğu? Kimden gizlemeye çalışıyorsun ki Sokak iti olduğunu Seni gidi Safranbolu lokumu Seni gidi kazandibi Kanına dokunuyor değilmi Damarlarında taşıdığın İktidarsızlık tohumu Seni gidi örümceğin kara dulu bak aynaya bak ta itiraf et nasıl bir iblis olduğunu sonra da kaldır ellerini / ve şükret şükret ki kimse bilmiyor kazara iki ayaklı doğduğunu açtırma kutuyu / söyletme kötüyü bir başka şiirde / ismin zikredilecek Androslu sır tutamaz Bu da onun kötü huyu hey allahın sersem kulu karıştıracağına sağı solu merak et / seni nasıl bulduğumu 02/10/2004... çamlıca.. 20.30 Mine Özdemirtaş
![]() |
#297 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin Albayım.
Havada; keskin bir çam kokusu var. İğne yapraklı. Batan, kanatan cinsten. Bu senin sevdan. Bu sensin. Sen kokuyor her yer. Tıpkı sen. Hasretine gebe olduğumu biliyorsun. Yokluğuna kararan *******den. Çok mu şaşırırdın? Kavuşmaları doğuruversem? Sen çok uzaklardasın. Bense çok çaresiz. Elinde ceketin; Eskilerin yanına; yeni bir yıldız dikerken, İsim değiştirmede gölgen. Hüzünlü ve sessizsin. Üstelikte; bensiz. Ne yazık, Ne yazık ki seni bir daha hiç görmeyeceğim Yarbayım. Çok istesem de, Bir daha asla göremeyeceğim. Bir gün, sen, çıkıp geldiğinde uzaklardan; Ben yeni bir sen'i kucaklayacağım, 'Hoşgeldin Albayım'...... derken İçimde hem kıvanç olacak, hem de sitem. Bu öksüz duygu isimsiz kalmamalı. Biz onun adını şimdiden; “Burukluk” koyalım bir tanem. Sen, farkında mısın? Bilmem. Ben. / O kadar çok isterdim ki Değişirken Rütben, Seni ilk kutlayan ben olayım. Ve seni ilk öpen Ben. Utanma. / Dudaklarından değil asker. Sadece gözlerinden. Sadece gözlerinden. 30 ağustos/ Çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#298 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HoŞ GeLdiN AraMıZa
''Ah be çocuk... Bir sen eksiktin sokağım da.'' seni apansız getiriversin diye masalımın ortasına rüşvet verdiğimi filan...düşünmüyorsan peri kızına. hoş geldin aramıza. ''şoföre, sadece göz kırptım. aman,.Sakın ha.. işten atma.'' Biliyor musun.. askılı,kısa pantolon... çok yakışıyor sana. Yeni bisikletin ve ekmek içi yaptığın kokulu otlarınla Hoş geldin aramıza. ''bahçemize girebilirsin. ama.. asla.. çiçekleri koparma'' İtiraz etmeyeceksen; kocaman ellerimi,cebine sokmama, Ve hiç bir zaman kötü gözle bakmayacaksan cicozlarıma Hoş geldin aramıza. ''garson kıza kahve siparişi vermeyi ise,... unut/ma'' neyse... istersen,diğer çocukları da çağırırız buraya. eğer; sonun da; mızıkıp, basmayacaksan ayağıma. Hoş geldin aramıza. ''sahi geldin mi? ..yoksa... fazla mı uzadı bu şaka.? '' 27/05/2004......... keşke çocuk kalsaydık. Mine Özdemirtaş
![]() |
#299 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüsran
Yanan mumun gölgesini seçmişti adam Yürüyordu...ama, hiç kımıldamadan Açık camın perdesinden ince bir duman Dışarı kaçmadaydı, hiç durmadan. Oysa ki... Tükenmedeydi mum geceye damlayarak. Gitmeye niyet kurdu kadın, üstelik yalınayak. Ama gitmedi... gidemedi. Sararmış sayfalarda şiirleri vardı Dilinde ise; acımsı bir tat Yutkundu. hüsranı saklayarak. İsli bir geceydi sabahsız. Gölgedeydi adam. Anlatıyordu... Hiç durmadan ve hiç konuşmadan Mine Özdemirtaş
![]() |
#300 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzne Tutunmak,
Hangi ucu tutmalıyım? Bütün el inceleri düğüm, düğüm. Salkım saçak. Tahliye imkansız. Sağlam tek bir şeytan çarmıhı bile, Yok./ yok işte tırmanacak. Hangi çöpü çekmeliyim? Hepsi tuzak, hepsi de kırık dökük, Yarım yamalak. Kaçmak imkansız. Bir tek, bir tek çarem var. O da / Hüzne tutunmak. 22/10/2003 pm 20.00 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|