![]() |
|
|
#291 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gri Gemiler
boğazdan geçiyor savaş gemileri hepsi iri hepsi gri hüzün ve ölüm taşımakta her biri tezat güzelim mavi denize kavganın kıranın kahrolası kibirli kara kirleri kan ve ölümden acıdan başka ne verir bize top bomba torpil mayın ve füze? sevimsiz soğuk savaş makineleri insanlığın insafsız fikirleri madem ki çözümü ölümde buluyorlar anaları… bacıları.. evlatları.. eşleri üze üze boşuna duaları.. törenleri.. zikirleri geçmeyin geçmeyin ne olur foşur foşur yararak dingin suları kaçmasın bebelerin masum uykuları gerek yok sizlere hiç gerek yok milyonlarca açın rızkı uğruna bir avuç tok yararına sizlerin bu geliş gidişleri yeter artık ne olur bırakın bu işleri (23 mayıs ’07) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#292 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güç
güçlü ve adil ve zarif ve kontrollü olmak gücü çıkar için kullanmamak güçsüzlükten de güç (20 şubat ’07) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#293 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güle Güle
karaoğlan sonsuza yolcu güle güle şair güle güle sığ sağ suların yalpalı takasındaki son uzay solcu (7 kasım ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#294 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gülerim
gülerim önden başka görünür gülüşüm yandan başka arkadan zor belki sadece duyulur ışık alttan vurursa farklı üstten yandan gelirse daha değişik tanıyan farklı yorumlar gülüşümü yabancı daha farklı kimi eğlendiğimi sanır kimi alay ettiğimi kimi “aslında acı çığlığı” der kimi “kafayı fazla çekmiş” ağır abiler “erkekler gülmez” diye ahkam keser dar kafa ayıplar kısır anlayışıyla “karı gibi gülme” diye emreder bazısı da insancıl “ne şen insan” deyip geçer kadeh kaldırıp şerefime içer her insan bu gülüşü farklı yorumlar iyi kötü açık kapalı durumlar ben mi? işte asıl buna gülerim gözümden yaş gelene dek gülerim kahkahalarla oturup kalkıp dövünerek tepinerek gülerim insana ki en zeki yaratıkmış sözde gülerim bize kendimize gülerim gülünecek halimize (22 aralık ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#295 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gülü Sevmek
penceremin önünde taş duvara yaslanmış narin bedeni kıpkırmızı sevdalarda gül yağmura yorgunluğa bıkmışlığa inat yıllara inat hayata halat bir ödül hep yanımda olsun için kopardım koydum vazoya keskin rayihası doldurdu odamı seyrettim an be an hayran sabah koku aynı koku fakat vazonun kenarında eğilmiş narin boynu solmuş gülüm sevgimi kullanıp onu aldı ölüm kırılası elim (mayıs ‘04) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#296 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gümm
bir dönem naylon ihracat patlamıştı özal’ın uyanıkları prens filan olmuş sınıf atlamıştı artık pek duyulmuyor sanırım ülkede naylon tükendi çok geçmez bizim potansiyel uyanıklar bu engeli de atlar eli kulağındadır billahi yakında naylon ithalat patlar (21 ağustos ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#297 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneş Tutulması
güneş tutuldu ve beklenen kaçınılmaz deprem oldu yapsatçı müteahhit evleri hatta devlet ihalesiyle yapılmış okul binaları bile sapasağlam sadece aptal kör inançlar bilim dışı kanılar budala zihinlerin ürettiği sanılar yıkıldı inatla bilime direnen hurafeye düşünmeden inanan kafaları sallayıp sarstı deprem hâk ile yeksan oldular bir daha bir daha bir daha bir daha ve umarım inşallah bir daha onarılmayacasına öyle bir yıkım ki bu giordano bruno’nun campo di fiora meydanındaki külleri kaplamışcasına ortalığı karardı gün ışığı bilgini yakanların kara vicdanları gibi kara kara düşünüyorum şimdi nasıl temizleyeceğiz acaba tam olarak bu zift karası bulaşığı bu son güneş tutulması değil biliyoruz saniyesi saniyesine hesaplıyor bilim yerini zamanını ama sanırım son zihin tutulması olabilir muhtemelen onarmıştır artık güneş insanlığın en hastalıklı en budalaca yanını (nisan ’06) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#298 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günlük
kıran mı dadandı akla izana ortalık toz duman göremiyorum toptan bozuk süt mü emdik biz ana? hepten mi delirdik bilemiyorum darbeciler dinci tarikatçılar demokrat liberal ulusalcılar “ilericiler” le “öyle kal” cılar doğrusu birini sevemiyorum üstüm altım sağım solum fanatik birbirinden cevval düzenbaz atik hepsi gergin bilgin hiç yok sempatik tenkide gelmezler yeremiyorum sağlıklı zihinler tümüyle panik ikiyüzlü batı yapmada nanik perde arkasında bir kaç uyanık ülkemi bölüyor dövemiyorum yeter artık tepişmeyin sıkıldık kör karanlık ortamlarda tıkıldık her cephede bağnazlığa takıldık terbiyem el vermez sövemiyorum 24 temmuz 08 Fuat Eriçok
|
|
|
|
#299 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güven Gerek Güvercinlere
ürkektir güvencinler neden? güçlerini birleştirmediklerinden bin güvercin beş bin güvercin on bin güvercin saldırsa bir aslana her biri bir kıl koparsa derisinden on bin gaga on bin çimdik çırılçıplak kalsa kral minicik gagalar sivri tırnaklar yolsa etlerini cımbız cımbız on bin gaga on bin çimdik tırmık tırmık etseler derisini gözlerini on bin gaga on bin çimdik ve on bin güvercin pislese aynı anda aslanın üzerine kokulu kara bulutlar olarak çökseler tepesine sonra bir on bin daha bir on bin daha bir daha pislik abidesine dönüşür ormanlar kralı rezil rüsvay olur tüm kanlı despotlar gibi helak olur boğulur güvercinler bırakın serzenişleri farkına varın gücünüzün güdüksemeyin gücümsemeyin aslanın keskinse pençeleri ve dişleri sizin fazladan kanatlarınız var on binlerce kanattan fırtına doğar bilin eşsiz değerini uçabilmenin her varlığa tepeden bakabilmenin böyle dengelenir doğa işleri yem dilenmeyin inayet beklemeyin cami avlularında parklarda balkonlarda ayakları prangalı yürekleri prangalı hımbıllardan uzanıp alın yeminizi kendi iradenizle kendi koyacağınız yasalardan asırlardır sömürüldüğünüz piyasalardan ki dursun artık sorumsuz başıboş gidişleri çökün hışımla haklarınızın üstüne havadan ana bile süt vermez bebesine ağlamadan bu vatan fırsatçı ve zorba aslanların değil güvercinlerin olacak günü geldiğinde olmalı çünkü onların kanatları var yeter ki içlerine korku değil güven dolmalı gücüne güvenen gücünü gören güvercinler gün güzel güvercinler gülmenin günü geldi girişin güvercinler görüşün gülüşün gelişin güvercinler haydi yaklaşın birbirinize çoklaşın koklaşın kardeşler girişin hep birlikte haklaşın aslanlar çoktan tırstı bile birbirinize iyice yaklaşın tek vücut olun gülle olun gümbür gümbür güneş gülüşlü güvercinler bloklaşın bloklaşın (25 ocak ’07) Fuat Eriçok
|
|
|
|
#300 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güzellik Reçetesi
kimi insan uzun kimisi kısa biri sade kemik öbürü şişman nasıl yazıldıysa ilâhi yasa kimse memnun değil alayı pişman göğsü büyük olan bıçağa yatar küçükse hiç durmaz silikon takar kiminin lensi var başka renk bakar hepsi şikâyette.. aynaya düşman tıkın pilav dönerle baklavayı ne içkiyi bırak.. ne sigarayı iş boka sarınca bastır parayı çok komik be dostum bu işe şaşman liposuction yapıp yağı aldırdın eve döndün tencereye saldırdın verdiğini hemen geri doldurdun ağzından popondan yakındır taşman gazete aklıyla diyet yapılmaz aç bîilaç gezip yağlar yakılmaz doğru yemiyorsan kussan da olmaz bir halta yaramaz yollarda koşman iş kafada biter bak tâ be ezel kaş göz boy posla olunmaz güzel akıllan arkadaş sen hemen.. tez el ancak böyle mümkün kendini aşman (mayıs 2004) Fuat Eriçok
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|