![]() |
|
|
#291 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Turnalar.
Yalvarırım sevdiğimden haber verin, bilmem nasıldır şimdi kuzum turnalar, solduğunu gördüm mor menekşelerin, kaç gecedir uykusuzum turnalar. düşünceli gördüm,belki yasta gördüm, bir merak elinde mahkumum turnalar, rengini solmuş biraz hasta gördüm, bir taştım,binlerce kumum turnalar. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#292 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Turnalar.
Yalvarırım sevdiğimden haber verin, bilmem nasıldır şimdi kuzum turnalar, solduğunu gördüm mor menekşelerin, kaç gecedir uykusuzum turnalar. düşünceli gördüm,belki yasta gördüm, bir merak elinde mahkumum turnalar, rengini solmuş biraz hasta gördüm, bir taştım,binlerce kumum turnalar.Tutar ALLAHIM. Bahtın açıklığını benliğe yorma, muamma iline destursuz girme, hiçbir yaratılanı sahipsiz görme, zerreyide kürreyide tutar Allahım. şeytan günahta melek sevapta, kimi istiyorsan hikmet cevapta, etinle kemiğini insanoğlu yapta, erenler kervanına katar Allahım. Metin Salihoğlu Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#293 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tüketti ömrümü YALAN YILLAR.
Resimde,yazıda,sözde kalmadı, soruda,cevapta,gizde kalmadı, çoğunu unuttum azda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. aşkta,meşkte,yazda kalmadı, edada,işvede,nazda kalmadı, renkte,kokuda,hazda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. şarkıda,türküde,sözde kalmadı, yarende,meyde,,buzda kalmadı, tatlıda,acıda,tuzda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. falda,kağıtta,kozda kalmadı, tarakta,aynada,pozda kalmadı, yalanı yanlışı bozda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. gönülde,ateşte,közde kalmadı, elada,çakırda,gözde kalmadı, yare koşacak hızda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. sihirde,düğümde,çözde kalmadı, merakta,yürekte,özde kalmadı, herşey tar-u mar tozda kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. kışta,baharda,güzde kalmadı, artık isteyecek yüzde kalmadı, sanki rüya imiş izde kalmadı, tüketti ömrümü yalan yıllar. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#294 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Udun TELLERİNE VURDUKÇA.
Eski mektupları hayra yordukça, silik hayali resimlerde durdukça, udun tellerine mızrabı vurdukça, notalar konuşur susuver gitsin. gecenin karanlığını içine attıkça, sigara dumanları birbir tüttükçe, udun sapından sitemle tuttukça, özlemlerin zehrini kusuver gitsin. deştikçe hüzzamlar aşkın küllerini, bülbüller kıskanır şakıyan dillerini, gözyaşınla ıslanmış yorgun ellerini, huşuyla kaldır semaya asıver gitsin. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#295 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unut demeye YETMİYOR SÖZÜM.
Tutuşturur yakar herbir hecesi, adresin devde gönlüm cücesi, kapından döndüğüm günün gecesi, sitemle başladı bitmiyor sözüm. resimlerin duruyor hala masam da, dinmek bilmiyor özlemimde tasam da, ne kadar gitmem artık desem de, sabahtan akşamı tutmuyor sözüm. sanki kader ayrılıkla sınadı, aklım karıştı duygum bunadı, ferman mı dinliyor aşkın inadı, unut demeye yetmiyor sözüm. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#296 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutmaya bak.
Bekleme uykusuz *******i,artık ayrıyız, göm hicranını içine uyutmaya bak, yalnızlığın gelince aklına güzel kız, gökyüzünde senin kadar yalnız aya bak. düşünme sonu yok,yaşananlar sanki iz, kumdan başka ne bırakır suya bak, birkaç solmuş resimde kalmışsa sevgimiz, geri gelmeyecek günleri unutmaya bak. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#297 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutsam.
Bunca yılın sonunda kul gördüm seni, nakış nakış, desen desen olmuş yüzün, nerede o gururun,yoksul gördüm seni, hani baharlar,sararmış solmuş yüzün. herşeyinle değişmişsin,gözlerinde morlar, güzel yüzüne silinmiyecek hatlar dolmuş, saçlarından akardı parıldayan korlar, baktim baktımda, herşey bir rüya olmuş. neler neler, belki seneler yormuş seni, birden, yine ellerinden tutsam dedim, o ilahi adelet yakmış kavurmuş seni, keşke hayal olsada, unutsam dedim. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#298 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyku
Gözlerim birer kış gecesi neyi saklar, dalar birden, bir boşluğa kapanır, belki hatıra denilen şeyi saklar, belki meçhule açılan sarhoşluğa kapanır. sonra gönlüm bir deli karanlığı örtünür, ne ümit tutar ellerimi,ne yar içimi, bedenim gelin olur,******* dünür, birden götürülmek korkusu sarar içimi. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#299 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzadı artık ayrılığın süresi.
Uzadı artık ayrılığın süresi, gelmiyor kavuşmanın sırası, kanar durur aşkın yarası, yare haber salsam mı acep. ne bilinmez yermiş orası, belli değil ki yönü yöresi, dinmiyor gönlün yari göresi, eski resimlerle kalsam mı acep. böyle olurmuş sevenlerin töresi, mahşere kalırmış yari sarası, ancak rüyalarda murada eresi, bitmez uykulara dalsam mı acep. Metin Salihoğlu
|
|
|
|
#300 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzadıkça UZAR AYRILIK.
Hasret cemre gibi içine düşünce, bir büyük bela olur,azar ayrılık, bu gönül kendi kendine küsünce, kan tükürür gibi sızar ayrılık. güneş sanki yaralı,******* ince, bir masal gibi uzadıkça uzar ayrılık, bahara söz veripte güze gelmeyince, her mevsimin düzenini bozar ayrılık. Metin Salihoğlu
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|