![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vakti zaman
Vakti zaman Harcanacak tek şey vardı Çoğunu harcayıverdik Bir paket sigara alacak Bozuk para misali Elimizde.. Arta kalan zaman Çek bir nefes Çıksın duman Bitmiş ciğerlerden Arta kalan son vakit Toprağa düşen son damla Yaşam verir Ya bize.. İyi yaşa Güzel yaşa Onurlu yaşa Sevdiğin kadar kısadır Sevildiğin kadar Çoğalır zaman... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vermez geri
Vermez geri Doğa bir kez aldı mı Bir daha vermez geri Savur saçlarını.. Düşmeden toprağa Güzelim gözlerin Bak güne doya doya Hadi gel sarıl bana Harcayalım tüm serveti Düşmeden toprağa Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya sen
Ya sen Unuttum,nasıldı yüzün Ellerin sıcak mı Yoksa soğuk muydu Gözlerin ne renkti Unuttum. Unuttum saçının rengini Sarı mı,siyah mı, Kızıl mı,kumral mıydı Boyalı afişlerde Aradım suretini Unuttum kalbini Beni sever miydi Bulutlar ağladığında Kurak mevsimde Toprak kokardı Unuttum kokunu Hatırlayamam Yanımdan geçsen Unuttum suretini Resmin kütük de Saklı kalmış Bilmem kaç yıl geçmiş Sararmış yapraklar arasında Unuttum Sevmiş miydim ben seni Ya sen beni.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-25.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaban Çiçeği
Yaban Çiçeği Kış tan kalmış Solgun kardelen Ben yorgun serseri Günlerden cumartesi Mevsimlerden yaz Çilek sepetine Yorgunluk topluyorum Arada bir,taze açmış Yaban çiçeği kokluyorum Uçuşuyor beynimde Neşeli kelimeler Kalbim aralık kalmış Çilek kokusu Semayı sarıvermiş Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-10.07.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur
Yağmur Yağmur var Ereğli’de Gözlerim dalgın Hayal kuruyorum Her damlasında Ve sen gittin Yağmurla beraber Bırakıp beni Tek başıma Bu ucube yerde Burhan Küçük-Kdz.Ereğli 14.10.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur giyen kadın
Yağmur giyen kadın Güneş giyerdi bahçelerin Sen hep yağmur giyerdin Ben bir kadın sevdim Sende bin kadın sevdim Şimşek çakardı gözlerin Yağmur vururdu camlarına Sen yağmur giyerdin Yüreğim yakıp giderdin Bir arabaya binip giderdin Yüreğimi ezip giderdin Benim çocuksu gülüşlerim Çocuksu küsüşlerim vardı Başının etini yerdi Ben seni çocuksu yüreğimle İhtiyar kelimelerimle sevdim Ben seni sevdim Bin bir kadın özledim Şimşek çakardı gözlerin Gözlerime düşerdi Ben her defasında Yanar kururdum Yağmur düşerdi gözlerine Her defasında can bulurdum Bir damlasında Burhan KÜÇÜK-Kdz.Ereğli 14.10.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan
Yalan Öyle ölü gibi durma,yalan Sen açmış gül olsan Sana koklamak için bile Yaklaşamam... Beni aldattığını sanma sakın Hep kendini aldatırsın,yalan Bilir misin? Hep dersin ki.. Anan yalan Baban yalan Bu gök kubbe Bu deniz Cam kasvet dünyamız Yalan dostlarımız Bazen doğru da söylersin Bak bu da kuyruklu yıldız Kayıp giden Kuyruklu bir yalan Öyle ölü gibi durma,yalan Sen açmış gül olsan Sana koklamak için bile Yaklaşamam... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-18.12.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak
Yasak Yasak baktı gözlerim Yasaklanmış gözlerine İnfilak etti yüreğim Nikotin kokan Parmaklarım Bir sigara daha çekti Yirmilik paketten Yasaktı alkol Yudum yudum Tükenmiş ciğerlerim Yaklaştıkça bahar Öpüşmeler yasaktı Mıhlanmış dudaklarım Tutmamalıydı ellerini Üşümeliydi ellerim Uyuşmalıydı beynim Yok olmalıydı özlemin Özlendiğini bilmemeliydin Gözlerimi görmemeliydin Ellerini tutmamalıydım Seni hiç aramamalıydım Ve bu denizde Limanına demir atmamalıydım Başı dik derinlere doğru Açıklarda batmalıydım Batmalıydım.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli24.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamak
Yaşamak Okumak mı geldi içinden Yaslan koltuğuna Oku o zaman.. Kapat sonra gözlerini Mesela düşün Kör olduğunu Düşünemiyorsun.... Ya da kolsuz,bacaksız Olmadı... Yine düşünemedin.. Ne güzel ki dünya Ve yaşamak Bir çok insan Böyle yaşıyor Zor da olsa Çırpınıyorsa da Ne bir çiçeği tutabiliyor Görebiliyor Ne de sevdiğini Kalk tadını çıkar Gözlerinin,kolunun Bacağının... Doldur ceplerine Çakıl taşlarını Fırlat denize Duy yaşamın sesini Beklemez zaman seni... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-22.06.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşayacaksın
Yaşayacaksın Bir gün bedenim yok olacak Sarılacak kefene Ama senin ömrün uzun olacak Yaşayacaksın şiirlerimde Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|