![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine bir yaz başlıyor,
yine yoksun yanımda, yine yaslar akıyor, gözlerimden dolup ta, sen beni unuttun biliyorum aslında, belki sen bir gün dönersin diye... Sevgisiz kalmışım ben yıllar boyunca, meçhul’a gider artik gönlüm yaslarda, senden uzakta mutluyum sanma, beklerim çaresiz gelirsin diye, belki sen bir gün dönersin diye...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Havada gezen bir buluttum önceden
Rüzgarın önünde oyuncak misali Bir o yana bir bu yana savrulan Diyar diyar gezen, bir kayıptım önceden Seni gördüm ve birden duruldum, yoğunlaştım Bir küçük damla oldum Gökyüzünden toprağa süzüldüm Yanık toprağın, arzuladığı oldum Yeşerttim onu, sevindirdim Bir fidana dönüştüm Yavaş yavaş büyüyüp bir çınar oldum Kollarımı saldım bilinmeyenlere Açtım kucağımı kuşlara ve de böceklere Sense oradan geçen, bir yolcu gibiydin Gölgesinde dinlendiğin bir çınardım bende Salıncak kurdun, sallandın kollarımda Dalgalandı saçların rüzgarla Hasrettim kokuna ve sıcaklığına Bir anlıkta olsa yaşamak istedim Sen habersizdin benden Görmezden geldin çınarın göz yaşlarını Kalbime kazıdığın ismin benimle büyüdü Bilmiyordun sen bunları Bir anlık hevesindim belki, yinede olsun Sonunda sen gittin, benim boynum bükük Gidişinle kurudum, düştüm yerlere Sobanda yaktığın kuru odun oldum Ben yine sönmedim yanmaya devam ettim Duman oldum, yine gökyüzüne çıktım Eskisi gibiydi sanki her şey Tek fark ise Eskiden buhardım şimdi duman oldun..
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceksen diye bekledim,
Seveceksin diye özledin, Bir gülüş, biraz sevgi istedim, Sen sevmedin ama ben delice sevdim... Ah sevgili(!) Biraz uçuksun, biraz da deli Hiç mutlu olmadım Kalbine girdim gireli... Gelişin nasıldı bilmiyorum Ama gidişini hiç unutmuyorum Aklıma geldikçe ağlıyorum Kızgın değil, kırgınım sana, Artık gelme istemiyorum... Ah sevgili(!) Gör sevgili Öldürdün şu kalbi, Unutur muyum yıllar geçse seni Özledim desem de, gelme geri..
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün olurda dönersen geri
Sakın sanma beklemedim seni Dönsen de artık geri İnan bulamazsın eski beni. Zaman amansız akıp giderken Hayat acılarını yaşatırken Dünya Kahpece dönerken Ardına bakmadın bakmadın giderken... Bulamazsın artık beni buralarda Bulsan da neye yarar ki şuanda.. Dönemem acı dolu anılara, Her Dakika Yaşarken seni buralarda...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün gidersem bu şehirden
inan ki güzelim dönüp bakmam arkama hüzünlerimi seni görmemek için tekrar hatırlamamak için o günleri kabuk bağlayan yaralarımı tekrar kanatamam bu acıya bir daha katlanamam tuz basamazsın yaralarıma artık beni incitemezsin,kıramazsın dönüp bakmam arkama güzelim ta ki sen orada olmayana dek ta ki başka birini bulup zehrini ona akıtıncaya kadar bana zarar veremeyeceğinden emin oluncaya kadar ve şimdi gidiyorum bu şehirden dönüp bakmamacasına arkama döner miyim bilemem?söz veremem seni sildiğim gibi defterden silebilir miyim bu şehri de bilmiyorum sırf seni barındırıyor diye güle güle ey kıymet bilmez!!! umarım bir gün sende terk dersin bu şehri ve acı çekersin tıpkı benim gibi güle güle ey güzel şehir seninle belki tekrar görüşürüz belki belki bir gün o seni terk ettiğinde ne olur beni affet seni o zalimle baş başa bıraktığım için !!!
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yemin ettim, artık sevmeyeceğim
Ölsem de sözümden dönmeyeceğim Terk eyledim sevdaların yurdunu Aşk ile yansam da dönmeyeceğim Sebebim olanlar keyfini sürsün Beni terk edenler aşk ile ölsün İster pişman olup saçların yolsun Perişan olsam da dönmeyeceğim Gün olur, gözlerim yaş ile dolar Gün olur, ahım la inler şu dağlar Gün olur, yad elde beni sorarlar Vazgeçtim, billahi dönmeyeceğim
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hava soğuk tüylerim diken diken
Damarlarımda kedilerden kalma gözyaşları İçime ne zaman aktı nasıl kaldı. Cevabı benden çok uzakta Küçük kızın yanağındaki gamzede Hangi küçük kız olduğunu bilen gelsin yanıma Küçük bir erkek çocuk duruldu soğukta .... Bomboş vadinin beline sarıldı gecenin karanlığında Aydınlık gibisi varmı Her aydınlık sonunda gözlerde yaş Bir yalan daha keşfedildi gerçek bulundu Küçük bir erkek çocuk duruldu soğuktan .... Ağlıyordu kendinden başka hislerle Uzanmak güzel olurdu sıcacık yatağa Kendisini arıyordu ve gözlerindeki düşü Kaybettiği o soğuk sokakta Ağlamak yetmiyor betonlar duyarsız Küçük bir erkek çocuk duruldu soğuktan Bütün dünya bundan habersiz... Vakitli vakitsiz uyanıp uyuyor Çakallar gibi ne zaman bağıracak belli değil Uğultunun içinde kendinden ruh yok Hiçbir parçası uymuyor *******e Gecenin içinde düşler karmakarışık Küçük bir çocuk ağlıyor Durulmuş soğuktan Aşk ona uçurum bundan sonra Durulmuş soğuktan ama temizlenmemiş Kirlerini atmak geliyor içinden Nasıl yapacağını bilmeyen küçük çocuk atlıyor denize Sudur temizlenirim diyor... Karadeniz almış içine aylardan ocak Haberlerde o akşam, gazete manşetlerinde Yirmi bir yaşında Karadeniz’de küçük bir erkek çocuk donmuş soğuktan...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giden geri dönmüyor
gözlerim hep gitti yere bakıyor don demek zoruma gidiyor artik bu hayat onsuz yaşanmaz oluyor. ne olurdu bir donup baksaydı içime bir umut doğsaydı ama çekip gitti vefasızca bu gönül ferman dinlermi daha. Artik gözlerim gülmüyor adini andımda içime bir hüzün doğuyor eskiden gözlerimin içi gülerdi onu gördüm de ve bunu o bana derdi her ona gülüşümde. Biliyorum artik yolluma devam etmelim çarem yok onu silmeliyim belki aklımdan silerim ama ne var ki deli gönülüm den asla silemem. Derler ya olum bizi ayırır sen benden ayrılsan da ben senden ayrılamam yolların bana tuzak olsa yine yollumdan dönemem çünkü düşmüş bir kere bu ateş yüreğime söndürülmüyor ne eylesem de.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dönse her şey tersine
gündüz geceye dönse, nefret sevgiye. dünya tersine dönse siyah beyaza en önemlisi sen bana geri dönsen...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep beni karşımda dikilmiş bulduğum aynam,aynım,ben
Tüm şeytanların adı ile anıyorum adını yine Ve mevsimsiz bir taşlama, taşlanma oluyor dünler. Her günahımın şeytanı, Şerrinden karanlığına sığındığım *******e gün düştü ölüm gibi İnsan seline kapılıp, şehrin soğuk sokaklarında boğuluyorum dirilip dirilip Hep susuyorum ve içime düşen her yağmur ölümü süslüyor avuçlarıma Ki öğrendim; aşk aşk öldüren koynumda beslediğim bir yılandır yüreğim 05.04.2004
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|