![]() |
![]() |
#3041 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel dedim sana, Gel.
Korkmadan gel bu sevdaya. Dağlarına,ovalarına,yaylarına. Serinle/üşü/uyu/terle, dedim. Başka birşey demedim ben sana. Koyma gönlünü hasrete, yakma kendini ben gibi, sıla özlemiyle yanma dedim. Santim santim dolaş yurdu baştan aşağı. Gör beni,gör bizi. Hafiflet içindeki özlemi dedim. Tut elinle yüreğini. Yüreğini elime ver dedim. Düştü gönlüm yoluna, petekte arı gibi. Rüzgar oldum estim ben, bağrına meltem gibi. Bir gece girdim odana aynı kelebek gibi. Ard niyet yoktu, korkulan sevda gibi. Ellerimi tut ellerinle küçük bir çocuk gibi. Yaslanayım omuzuna aynı bir baba gibi. Sar beni canına aynen bir yaren gibi O da olmazsa dostum kal, böyle dedim sana ben. 22 Mayıs 2007 saat 00,50 Hala İzmir,hala körfez,hala aynı ışıklar Ve ben yokum yakamozlar arasında.
![]() |
#3042 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gamzelerine düşmüş umudum,
O umut ki peşinden çok koştuğum.. Kimi zaman birkaç cümlede Kimi zaman bir dost elinde Ama şuan biliyorum nerde Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bazen sabırla aradığım, Bazen bulamadım diye kırıldığım Her defasında gözümden sakındığım, Dostluğum düşmüş gamzelerine... İlkbaharda aşkla aldattığım Sonbaharda ağlayarak yakardığım Her defasında son durağım Dostluğum düşmüş gamzelerine.. Bırakma sakın beni karanlıklara Yollarıma ışığım Hayatta yoldaşım Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bu dostum kendini biliyor... Ona gülümsemek çok yakışıyor..
![]() |
#3043 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nice sabahları bekledik *******in karanlığını yırtarak
Yağan karın yarattığı soğuk *******de Az yürümedik. Az umutla beklemedik sefersiz duraklarda. Az geçmedik dağlar arasından yolcusu olmayan araçlarda kurduğumuz düşlerle… Yalnızdık, Aslında peşi sıra binlerin sesinin yarattığı kalabalıklar vardı Kısık gelen sesler arasında O sırat köprüsü nidalı caddelerde Yürüdük ve yitirdiğimiz günlerin yarattığı burukluğu Kalbimizden atarak Yalnızdık ama yüreğimizdeki sıcaklık ısıtıyordu Cılız, zayıf görünen bedenlerimizi Geleceğe olan umutlar ve idealar ısıtıyordu. Seni o günlerde sevmeye başladım. Beni sevmediğini bile bile çok ama çok sevdim. Sen her şeyi bir anlık sanıp yanaştın korunacak bir dal misali limanlara Gerçek ortaya çıktığında yine gizli olan seslerimi görüp sığındın Seni sömüren duraklara Yağmurun doluya dönüştüğü patikalarda Tehditler peşi sıra dizildi Her şey, yaşanan atışmalar duvardan dönüp durdu. Gömüldü yaşanan dostluklar ozan sesli dostun gönlüne Ellerimiz tutuldu dostun gönlünde. Vız gelip tırsıp gitti eski dostluğumuz
![]() |
#3044 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç haber alamasan da.
Hiç Görmesen de. Hiç yaptığını bilmesen de. Adını duydugumda. İçine sevginin hücum ettiğini fark edip. Bu insanı seviyorum'' Dediğin andır...
![]() |
#3045 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluk ne arkadaşa benzer
Ne de sevgiline Dostluk ne kardeşine benzer Ne de muhabbete Dostum, dostum demek Seviyorum, özledim, canım bir tanemden geçmemektir. Ben tutarım, sen tutarsın Ben düştüm, sen koşarsın Sen varsın, bende varım Sen çıkmazdasın, ben düşünürüm Ve dostluk sen ve benden geçebilmektir
![]() |
#3046 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynada yüzümü gördüm
Gözlerimden süzülen Onun gözyaşlarıydı Bir de ona bakıverdim Ne göreyim! Döktüğü benim gözyaşlarım Adına dostluk dedikleri Esrarlı perdeyi Ben o gün araladım...
![]() |
#3047 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ömrüm boyunca bu
kadar çile ve sıkıntı çekmedim; ellerim ayaklarım bağlıydı bazen ama burdaki gibi tüm bedenim, yaşlanıp yıpranan ruhumla tutuklu olmadı. mecburi mekanda va zamanda aldığım ilaçlar bedenimi yıpratıyor yavaş yavaş yıkıyor beni. bu da çekilmez acılar çekmeme sebep oluyor! beynim durmuşcasına bomboş ademlikler içinde ilaçların esaretinde virane bedenimle. beynim maziye takılıyor ve anlıyorum ki burda dostsuzum!.. bir ses bile olmuyorlar olamıyorlar ıraktaki dostlarım... yapayanlızım bir sese hasret kalarak. dostsuzum dostsuzum... neredesiniz konuşacak birinize ihtiyacım varken şu kafesten çıkamazsam kimse ağlamasın çünkü ben ağlıyorum ıssız yanlız *******de esen karadenizdeki yelle karaya vuran denizin dalgalarıyla dostsuzum ademlik içinde limanına sığınacak biri yok oturup dertleşeceğim biri yok ruhumu oksayacak bir ses yok beni bu halden kurtaracak biri yok kötü biriyim galiba sevilmeyen biri boşluklar içindeyim dostlar neredesiniz demiyorum zira ... günüm var burda çileli siz bana gelmediniz gelebilirsem ben geleceğim bugünkü sıkıntım ezelidir anlık değil bu anlar son damlasıdır ömrümün labirentli sokakalarında yaşananların... sakın gelmeyin dostlar bir ses bile olmayın ben sizi unutmaya başladım beni unuttuğunuz gibi bir gün adımı duyarsanız bir yağmur damlasının yere çarpışında bilin ki ordayım kimsenin bilmediği sevdam olan gökte ve ağlamaktayım kimse duymaz hıçkırıklarımı kimse anlamaz düşen damlaların benim gözyaşlarım olduğunu herkesten uzakta ve yapayanlız beklemekteyim şu zalim dünyanın sonunu dostsuz değil o zaman dostlarım yanımda olacak o vakit.
![]() |
#3048 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostlukların kaybolduğu menfaat dünyasında,
Herşey karşılıklı ,yapmacık olmuş. Sahte dostluklar kurulmuş, rant olmus yalan dunyada Mazide kalmış gönülden gelen sevmeler, Uğruna ölümden korkmadıklarımız vardı, Çarpıştıklarımız, vurulduğumuz sevdalarımız, Yalan olmuş inatçasına kavgalarımız, Hepsi geçmişte mi? Yalan dünya sıra Sen şimdi ayrı, Ben ayrı yerlerde, Sevmeler perişan olmuş, Sahte gülümsemelerde. Gönül yarası nedir? Bilen yok, Kelimelerde, yobaz ilişkiler Yazık olmuş, çok yazık hallerde.... Ayrılıklar yaşadım, Gönül bahçemde..... Sırrımı kadem edecek dostum yok, Hani meze başında,rakı yudumlarında, Ağlayacağım gözyaşım yok, Yoksun artık, En hüzünlü şarkılardasın şimdi Hayal gelsede yaşadıklarımız Resimlerdesin be kardaşım, Bakıp gözlerimin dolduğu........ Anılar kaldı, gidenler peşi sıra
![]() |
#3049 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ol da kadere bühtan eyleme,
Sonunda havayı aldık ya dostum. Çocuklar artarda evden uçtular, Biz yine baş başa kaldık ya dostum. İkimiz ürettik aşkı sevdayı, Birlikte öğrendik ahd-ü vefayı. Nihayet (Oh!) derken kahpe dünyayı; Tersine dönerken bulduk ya dostum. Bu sevgi uğruna çok emek verdik. Kendimiz büyüttük, kendimiz derdik. Beraber yaşlandık, beraber erdik Daha gonca gül`ken solduk ya dostum. Sanki dün gibiydi, tez geçti yıllar. Bizi taşımaktan vazgeçti yıllar. Mutluluk beklerken pas geçti yıllar; Ağaran saçları yolduk ya dostum. Boşver! Sil gözünden gamlı yaşları. Büyüdü çocuklar, dik ya başları.. Yeter! Eteğinden dök şu taşları, Eski hesapları sildik ya dostum.
![]() |
#3050 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keşke bu kadar kolay olabilseydi…
Güneş batıyor ya diyorsun ama doğuyor yeniden, Nehir taşıyor ama dönüyor eski haline Sen gidersen eğer dönemeyeceksin ki geri Dostluk bu uzakta da yaşanır ama Gönülden uzak olacaksın bir kere Gönül gözüm nasıl katlanacak Yanımda olmamana? Ama dersen ki ne zaman bir martı görsem Seni arayacağım kanatlarında Tamam o zaman derim İlk ve son defa " elveda"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|