![]() |
![]() |
#3061 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarasalar kendi aralarında lider seçmeye karar vermişler ve bir yarışma düzenlemişler. Aralarından en iyi üç yarasa yarışmaya katılmış, yarışmada hangi yarasa daha fazla kan içerse o lider olacakmış ve üç yarasa uçmuşlar aradan yarım saat geçmiş, bir yarasa uçarak gelmiş ve tavana asılmış sormuşlar ne yaptın. Yarasa şu karşıdaki evi görüyor musunuz? Yarasalar evet görüyoruz. Önündeki ineği görüyor musunuz? Onu da görüyoruz. İşte onun bütün kanını ben içtim demiş. Herkes alkışlamış. Yarım saat sonra diğer yarasa gelmiş tavana asılmış. Sormuşlar ne yaptın? Şu evi görüyor musunuz? Evet görüyoruz. Önünde yatan 10 tane adamı görüyor musunuz? Evet görüyoruz. İşte onların bütün kanını ben içtim demiş. Herkes alkışlamış. Aradan yarım saat sonra en son yarasa gelmiş tam tavana asılacak pat yere düşmüş. Kafası kırık, kanadı yırtık, gözü çıkık. Sormuşlar ne oldu? Şu evi görüyor musunuz? Evet görüyoruz. Üstündeki anteni görüyor musunuz? Evet görüyoruz. İşte o sıçtımını ben görmedim.
![]() |
#3062 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir mahkeme salonu düşünün...Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar.. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... "Bayan Jones.. Beni tanıyor musunuz?" Yaşlı teyze cevap verir: "Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız..sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız..." Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur.. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar: "Peki Bayan Williams,ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz?" Kadın yine cevaplar: "Elbette tanıyorum.. çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.. Tembel,ödlek ve alkolik adamın tekidir..etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala *******i altına kaçırdığını söylüyor.." Yine herkes şokta.. bütün salonu bir uğultu kaplar.. hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafın avukatını da kürsüye çağırır..Ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar... "Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım.
![]() |
#3063 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam iş hanındaki çaycıya sorar."Bir günde kaç demlik satıyorsun ?" Çaycı "Aşağı yukarı on demlik satarım." Onbeş demlik satmak istermisin ? Çaycı " Tabi " Öyleyse bardakları tam doldur.
![]() |
#3064 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yahudi pazarda topal bir eşek satıyormuş. Akyazılı eşeği incelemiş; sağına,soluna,ayağına, dişine, bakmış ve basmış parayı eşeği satın almış. Komşuları: "
-Yahu Akyazılı topal bir eşeğe bu kadar para verilip de alınır mı? Amma dolandırıldın be.." diyerek Akyazılının üzerine varınca Akyazılı: " -Bakmayın eşeğin topal olduğuna hayvanın ayağına çivi batmış çiviyi çıkardım mı haftasına varmaz eşek düzelecek." demiş. Komşular durur mu? doğru Yahudi'ye gidip: " -Ya ne yaptın sen eşek topal diye ucuza kaptırdın meğer eşeğin ayağında çivi varmış eşek onun için topalmış" diye konuşunca " - Ne diyorsunuz be..hayvan zaten topaldır.. ben çakmışım o çiviyi.....!" der. Yahudi komşular bu sefer tekrar Akyazılıya gelip: " -Kazığı sen yemişsin Akyazılı, eşek zaten topalmış satılırken anlaşılmasın diye ayağına çiviyi Yahudi çakmış" diye söyleyince bir an düşünen Akyazılı " -VAY YAHUDİ VAY..! VERDİĞİMİZ PARA DA SAHTE OLMASAYDI HERİF BİZİ GERÇEKTEN DOLANDIRMIŞTI....."der
![]() |
#3065 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakıp Sabancı Ağa'ya bir gün demişler ki :
-Ağa bu dünyada her şey senin için güllük gülistanlık. Nereye baksak her tarafta senin şirketleri, fabrikaları görüyoruz, (MarSA, YünSa, LasSA, ToyotaSA...). Burada işin iş. Ya diğer tarafta ne olacak, orada ne yapacaksın, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?.. Sakip Ağa gülmüş : -Öte yanda da işimizi sağlama aldık........................................... Bir tarafımızda İSA, diğer tarafımızda MuSA."
![]() |
#3066 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri evden çıkmış giderken yolda bir çocuğun bir kedi yıkadığını görmüş.Adam "Oğlum sen ne yapıyorsun? Yapma kedi ölür." demiş. Çocuk adamı hiç dinlemeden yıkamaya devam etmiş.Adam dönüşte bakmış ki kedi ölmüş.Bunun üzerine çocuğa kızarak "Ben sana demedim mi yıkama kediyi, ölür diye". Çocuk "Sen ne diyorsun amca kediyi yıkarken değil sıkarken öldü.".
![]() |
#3067 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri arabasıyla gidiyormuş.Arabada giderken tabelada "YAVAŞ 50" diye bir yazı çıkmış.adam hızını 50km'ye indirmiş.Bir müddet sonra karşısına "YAVAŞ 40" diye bir yazı çıkmış.hızını 40km'ye indirmiş.Sırasıyla da "YAVAŞ 30, YAVAŞ 20 VE YAVAŞ 10"yazmış.Adam hızını son olarak 10km'ye indirdikten bir müddet sonra tekrar bir yazı çıkmış "YAVAŞ KÖYÜNE HOŞ GELDİNİZ."
![]() |
#3068 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Papazın biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlanıyormuş. Gitmiş baş papaza, papaz efendi ben vaaz vereceyim ama çok heyecanlanıyorum demiş.Papaz,o zaman git biraz şarap iç heyecanın geçer demiş. Adam,şarabı içmiş sonrada vaazı vermiş. Vaazdan sonra gitmiş papaza,demiş nasıldı papaz efendi beğendiniz mi? Papaz , "Güzeldi yavrum ama bazı hataların var." 1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tırabzandan kaymayacaksın. 2)Duaların sonunda oleeeey değil, Amin diyeceksin. 3)En önemlisi de İsa Tanrı'nın oğlu ****** çocuğu değil.
![]() |
#3069 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ormanı maliyeciler basmış.Bunun üzerine başlamış Aslan kaçmaya, yolda bunu gören Tavuzkuşu sormuş, neden kaçıyorsunuz? E demiş Aslan bende kürk,hanımda kürk,çocukta kürk biz kaçmıyalımda kim kaçsın? Tavuzkuşu da başlamış kaçmaya, yolda Kaplumbağa sormuş,neden kaçıyorsunuz? E demiş bende takı,hanımda takı,çocukta takı. Başlamış kaplumbağada kaçmaya, bu sefer maymun yollarını kesmiş,neden kaçıyorsunuz, e demiş bende ev,hanımda ev,çocukta ev. Başlamış maymunda kaçmaya yolda duraklamış şöyle bir düşünmüş ben neden kaçıyorum ki? "Benim kıçım açık,hanımın kıçı açık,çocuğun kıçı açık."
![]() |
#3070 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki genç uyuşturucu içerken yakalanmışlar ve cuma günü mahkemeye çıkarılmışlar. Hakim:
- "Bakın çocuklar daha çok gençsiniz size 2. bir şans veriyorum. Hafta sonu elinizden geldiğince insanları uyuşturucudan vazgeçirin, pazartesi görüselim." Hafta sonu geçmiş... Hakim: - "Eeee ne yaptınız anlatın bakalım..." 1.Genç: - "Ben 17 kişiye uyuşturucuyu bıraktırdım.." Hakim : - "Çok güzel nasıl yaptın?" 1. Genç - "İki daire çizdim.. ( O o ) seklinde ve 1. si uyuşturucudan önceki beyniniz 2. si ise uyuşturucudan sonraki beyniniz deyince inandılar.." Hakim: - "Güzel, inandırıcı..Serbestsin..ya sen?" 2. Genç: - "Ben 156 kişiye bıraktırdım.." Hakim: - "Ho !?..İnanılmaz,nasıl ?" 2. Genç: - "Bende 2 daire çizdim.( o O ) seklinde... 1. daire uyuşturucudan önceki kıçınız 2. si ise hapishaneden sonraki dedim"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|