![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ya rabbim ya rabbim büyük ya rabbim
Kalbime umutsuz bir aşk verip ağlatma Ben senin yarattığın bütün güzeli severim Beni beni sevmeyen bir güzele bağlatma Ben sevmek istiyorum bir güzel kulunu Beklemek istiyorum heyecanla onun yolunu Bağla ya rabbim güzellikle aşkımın sonunu Gönlüme kara sevda verip de için için ağlatma Derelerden çağlayan su gibi temiz aşkım var Kalbim bir sıcak sevgi dolu aşk için sızlar Ya rabbim senin eserindir sevgiler ve aşklar Kalbime ızdırap verip için için ağlatama Ya rabbim nazarlardan koru onu da beni de Yaşasın aşkımız bir ömür boyu gönüllerde Bitmesin aşk var olsun birbirini sevenlerde Sevenler koru ya rabbim ızdırapla ağlatma
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mevlam SANA
Gününü aydınlatacak ARZU Arzularını güçlendirecek KUVVET Kuvvetini yaratacak PARA Parayı kazanacak FIRSAT Fırsatları değerlendirecek AKIL Aklı koruyacak SAĞLIK Sağlığını sürdürecek MUTLULUK Mutluluğu getirecek SEVGi versin. İNŞALLAH.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıçak soksan gölgeme,
Sıcacık kanım damlar. Gir de bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar... Ağlayın, su yükselsin! Belki kurtulur gemi. Anne, seccaden gelsin; Bize dua et, e mi!
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz, kısık sesleriz... minareleri,
Sen, ezansız bırakma Allah’ım! Ya çağır surda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allah’ım! Mahyasızdır minareler... göğü de, Kehkeşansız bırakma Allah’ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslümansız bırakma Allah’ım! Bize güç ver... cihad meydanını, Pehlivansız bırakma Allah’ım! Kahraman bekleyen yığınlarını, Kahramansız bırakma Allah’ım! Bilelim hasma karşı koymasını, Bizi cansız bırakma Allah’ım! Yarının yollarında yılları da, Ramazansız bırakma Allah’ım! Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü, Ya çobansız bırakma Allah’ım! Bizi sen sevgisiz, susuz, havasız; Ve vatansız bırakma Allah’ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslümansız bırakma Allah’ım
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin ak alnından gök gözlerinden
Önce dallar sonra yapraklar öpsün. Eğilsin yıldızlar tutsun elinden *******den sonra şafaklar öpsün. Aşk diyorlar mukaddes hayale Ve sen de düşesin o sonsuz hale Hazdan dudakların olsun bir lale Güller, karanfiller, zambaklar öpsün. Sende kemal bulmuş renk, şekil, biçim Yaşamanın öz suyusun bir içim Olanca suların sağlığı için Seni her gün göller, ırmaklar öpsün. Kumral saçlarında nisan yağmuru Yazın ak yüzünden gölgenin moru Ağzından en serin, hem de en duru Kayalardan akan kaynaklar öpsün. Çimenler okşasın ayaklarını Çiçekler koklasın parmaklarını Ben öpmeden önce yanaklarını Varsın teller, tüller, duvaklar öpsün. Kıskançlık çakılı kazıktır serde Bölünsün bu rüya en tatlı yerde Seni canlı kullar öpmesinler de Kefenler sarılsın, topraklar öpsün
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günlerim nasıl mı geçiyor?
Bir arayış içinde beni yaratana doğru. Bir yakaris. Kendime döndükçe, İçimdeki derinlik beni boğuyor. Ben bu kadar yoğun muyum Rabbim? Yoksa bizi belirsizlikler mi boğuyor? Anladım ki... Sen'den başka çözüm yok Allahım. Sen'in güzelliğin beni benden aldı. Artık beni bensiz bırakma...! Ben halen yardımına muhtacım. Bir gün de Sen’in icin aksin gözyaşlarım, ve Ben onda boğularak ruhumu sana vereyim. Ölüm çok uzak olmasın bana... 17.10.03
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş,
Sersem. Ben seni beklerken ölmem ki.. Beklersem..
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Heybemde sevdiklerim,doğrularım,yanlışlarım,
Birazda umut attım içine, çıktım yola Dimdik azcık ta umarsızca yürürken, Yaşam çizgilerine basa basa, Taşlarda kösteklenen, tanıdım çok Acılara isim verdim, Yaşayanların, bükülmüşlük seviyesini gözeterek İşaret attım kimisine, bu çok ağır dı! Yolun henüz başındayken, Daha acı çeşitlerini tamamlamışken, Mekanik ablalarla tanıştım Annelerini kaybetmişlerdi; Mekanik olmak için yeterli sebeb! O gün bıraktım çizgileri ezmeyi, Acılara isim vermeyi. Daha yaşanacak, o kadar çok acı vardı ki Dayanılmaz, ince parmakla üzerine kondurulamaz; Bir taney'di. Onu yaşayanları, gördüğüm gün bıraktım! Masa başında gözyaşlarıyla, annesini çağıranları Gelemeyeceğini bile bile, yaradana yalvaranları gördüğüm, O kör gün. Bıraktım, acının çeşitleriyle ilgilenmiyorum artık Herşeyi yaşamıma konduruyorum Kaybedişlerin tüm çeşitlerine, Kapım ardına kadar açık... Biri hariç, düşüncemde dahi alınmazım, Anneme dokunmayın! Her harfin sahibi, Dün gece gördüğüm düşümdür Yokluk sınırlarına boyun eğen ben, Teslimim yokluk zincirlerine Dokunmazım, alınmazım Anneme ilişmeyin! Kahreden bir rüyaya dahi, Tahammül edemiyor titrek ellerim Gece; yere dokunmaz, sessiz parmaklarıyla, Dudağıma uçuk kondurmuş! Uykunun içinde, kanatlarım yolunmuş! Bu korku dahi, dudağıma hain seni kondurmuş! 16.12.2006 09.46
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki diye bekleterek avutma
Sevda aştır yiyeceksen soğutma Eğer bana geleceksen unutma Dudağında dudak izi olmasın Cana, candan arıyorsan bir saha Al aşkımı ne vereyim ben daha Bu sahaya gireceksen sakın ha Yanağında yanak izi olmasın Benim kadar seveceksen ben kulu Olacaksan bu sevdaya tapulu Güller gibi buram buram kokulu Saçlarında parmak izi olmasın
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim yüreğime domdom kurşunu
Girse ne yapar ki sen olmayınca Fırlatsan ne yazar havan topunu Kalbime, kalbinle sen dolmayınca Olursa vuslatım seninle olsun Kimin haddinedir sen vurmayınca Çoşmuşum akarım el nasıl dursun Sevdamın önünde sen durmayınca Ne çıkar desem ki can seni arar Aşk ile yanıma sen varmayınca Dudak neye yarar dil neye yarar Hasretle belinden kol sarmayınca
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|