![]() |
![]() |
#301 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin gibi gülmüyor
dağlar gezdim taşlar gezdim birçok diyar dolaştım en mutlu anların fotoğraflarına baktım .............................senin gibi gülmüyor elimde son fotoğrafın nerde karelediğimi hatırladım.................! baktıkça bakıyorum her bakışta başka mana arıyorum...... hadi ! saklama merak ettin biliyorum. dinleyemediğin yüreğinin sesini, içindeki ateşi bakışlarının dilini anlatıyor. her tebessümünde hissetmen onu teninde anlamına anlam katman yüreğinde....................... z i r v e l e r e çıkmak seninle dudaklarımız tebessümle kilitlenmeli ne olur! ne olur! hep gülümse......................... Nazan İzmirli 11.11.2005-ant Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin gibi... ) .. ) .... ) ....istiyorum.....
...........................gülmek senin gibi...................... ..........................gülmek seni yaşar gibi............. ..........................gülmek seni anlatır gibi............ ...........................gülmek ama! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! sensiz............... başaramıyorum ki! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 04.01.2006-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Kalmak
bugün sensiz kalmak istedi sensizliği tatmak istedi gönlüm kalbimin sesini dinledim özgür olmak istedim. ne bilirdim öfkenin dayanılmazlığını fırtına oldun,kasırga oldun başladın vurmaya kapalı kapılara ıslıklar çalmaya başladın,titreyen camlarıma. önce korktum,ürktüm,bu da ne zamansız dedim sonra bir an düşündüm, öfkenin zamanımı olur sendin; etrafı kasıp kavuran,kalbimin sesine isyanları yağdıran taş taş üzerinde bırakmayan,toz duman koşan anladım bir kez daha anladım ki sensiz kalmak değil, düşünmek dahi anlamsız nasıl seninle olmak istedikçe, günüme güneş,geceme samanyolu oluyorsan istemedikçe,hırçınlaşan kasırga köpük köpük dalgalar olursun doğanın sesiyle türküler çağırırsın bensiz olmak yok dercesine......... Nazan İzmirli- 12.12.2004-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlikte
aynı güneşe gülümser günaydın deriz aynı ayı selamlar, laflarız üç beş kelime aynı yıldızları kucaklarız kenetlenircesine .......her gece.......................tek nefeste....... aynı evrende ikimiz de bir bilmece aynı düşle güneşi göndeririz yarınlara aynı yıldızlarla selam yollar kaydırırız bakışlara dünya döndükçe döner tek bir dilek tutarız ama boşuna kavuşamadıkça........................beni hep hatırla.......... aynı değil bulutlar pembe maviler............ sende.............hadi gülümse.... bendekiler ağlamaklı gri sensizlikte....................................... ................................. Nazan İzmirli-09-11-2005-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlikten
beyaza bürünmüşken şehir ve ben üşümüşken sensizlikten buzdan camlarımın önünde sendin bahar esintisi getiren sen de sürüklenmiştin beyazların önünde sokağı zor aydınlatan kandilin konmuştun ümitsizce üzerine aniden feri gitmiş kandil aydınlattı ışıl ışıl oldu ruhum içeri almak istedim seni o an fısıldadın ötüşünle kanat çırpmalıyım bağlanmaksızın bir şehre bilmeliydin benim şehrimin dört mevsim yaşadığını her an özgürce kanat çırpacağını... 27.01.2006-antalay Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serçeler
dizi dizi çamaşır telinde penceremin mermerinde öpüşür koklaşırlardı sabah neşelerim... ötüşür bakışırlardı akşamdan kalmış kismetleri ile onları yemlememe ardından bir tas şekerli su muhabbet niyetine... ne oldu serçelerime? ? ? ? ? bozmadım düzenimi kuş gribi söylentilerine. gelmiyorlar gelseler de küskün bakışlar ne yemlenip ne de şerbetten tatmıyorlar mesaj verir gibi tüneyip sonra uçuyorlar onlar mı bizden biz mi onlardan kaçar olduk. kurunun yanında yaş da yanar böylece kuş beyinli deyip geçersek güzel bir ders de verirler bizlere 23.01.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sesini duyuyor-Fethiye
adsız kuşlarla....................... denizle kumsalın sevişmesi sensiz gecenin sessiz nefes alışlarıyla sabahladım sessiz sakin sahilde koşmak belkide sana kavuşmak istedim yürüdüm, yürüdüm, yürüdüm........ ıssızlığın,sessizliğin,ürkütücülüğün sesini duyana dek yürüdüm............ ve sonra............................................. bakire kıyılarla bakir mavinin kaçamak sessiz kalışlarını yaşıyorum gecenin titrekliğini hissettiren çakıllarda yürüyen çıplak ayaklarım yüreğimin güneşin dalgaların taşların ve bana her an seni hatırlatan bir çok özgür kuşların sesini duyuyor............................ mutlu oluyor................................ gülümsüyorum............................ Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizliğin sesinde herşey
sessizliğin sesini dinliyorum gözlerim kapalı duyuyor,hissediyor,dokunuyorum önce ürperiyor,sonra korkuyorum çığlık çığlığa sessizliğin sesinde kayboluyorum.......................... sessizliğin sesini dinliyorum derin bir nefes alıp, göğsümü kabartıyor indirdiğimde yüreğimde sessizliğin hazzını burnumda yedi verenlerin kokusunu alıyorum çığlık çığlığa sessizliğin sesinde varoluyorum........................... sessizliğin sesini dinliyorum beni bana hatırlatan beni bana yaşatan sessiz bir rüzgar yüzümü yalıyor sessiz bir sıcaklık bedenimi sarmalıyor ardından her şeyi unutturan çığlık çığlığa sessizliğin öpüşlerine uyanıyorum...................... gözlerimi açıyorum sessizliğin sesini dinliyor, izliyorum gökyüzü mavi, mor, pembe çığlıklarda bulutlar öbek öbek patlamakta dağlar karlarla sarmal sarmal ovalar yağmur damlalarını avuçlamakta sessizliğin sesinde herşey ....çığlık çığlığa görüyorum..... sessizliğin çığlıklarına karışıyor ........kayboluyor .........................varoluyor .......................................uyanıyorum. ....... 09.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizlik
dil tutulmuş gözler erdemliğinin derinlerinde sessizliğimin sesini arar oldum usumda ki yerinde 03.02.2006-ant Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamızın üzerine
bu gece ..............dolunaya ..............................sevgimi ...........................................yükledi m yakamozları bomba kucaklaşıyor denizde sevdamızın üzerine............................ dalgalar,aşkımızı fısıldıyor................. kumsal mutluluk gözyaşlarına......... boğuluyor......................................... ... sen..............................................d eniz ........ben.........................kumsal........ .. olsam sevdamız kavuşurmuydu ebebiyete Nazan İzmirli-16.11.2005-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|