![]() |
![]() |
#301 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gir Gönlüme
Bak bahar geldi Geçmek bilmiyor Ürpertilerim, Birde senin özlemin ….hepsi seni bekliyor Gel sevdiceğim ……gel de gir gönlüme Dinleyemiyorum Şarkımızı Zaman, zaman mırıldansam da ….Senin söyleyişin gibi olmuyor Gel sevdiceğim …….gel de gir gönlüme Dur diyorum Duruyor düşünce seli Bak diyorum gönlüne ……bakıyor gönül gözü Sevdiceğim yerli yerinde Yetinemiyorum, sarılmayınca… |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizlenebilirmiyim
gizlenmek nasıl bir şeydir satırların arasına kalp atışı ürkekliğinde kelimeler ele verir mi acep masum öyküler süslese yalnızlığı suya karışıp gider mi umarsız duygular gece karanlık bir ben değilim bunun farkında olan karanlığa gömülüp ışığa dönüşmek için düşüncelerini yakan yanmak değil erdem erdemleştirebilmek erdem sandıklarımızı bir damla düştü bir damla aç avuçlarını boşa gitmesin bir damla daha satırların arasında kaybolmak saklarken kendini bulamamak bir daha bir düşe döndürmek dünyayı ne korkunç olurdu omurgası zedelenmiş bir yılan misali uzanırdın yolun ortasına ürküntüler kaplardı yolcuların yüreklerini kelimelere gizlenmiş ütopikti aşklarım onun dışında sevdalarla kaplandım gürdü sesim çok kalp kırdım çok umut attım karanlığa satırların arasına gizlenebilir miyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gizlenir Dostun Ardına Doğrular
çöp varilinin içerisinden garip sesler geliyor kedi beslemiyorsanız boş verin o sesleri korkulacak bir şey değil besliyorsanız ama bilirsiniz açlık değildir her kediyi oraya sokan yapısıdır canlının uyar arkadaşına |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gonca
soğuktu soğuktu bakışları bir an gövdesinden tutulmuş köklenmeye hazır ayrık otları gibi hissetim titredi düşüncelerim üşüdüm üşüdüm neyse ki sevgi ile ekilmişti tohum yarıldı bakışları yavaşça goncasını açtı |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlün Bilmez
gönlün bilmez bilmez bildiklerimi dilin söylemez söylemez istediklerimi bir yara açar suskunluğun yüreğimde akşam olur dokunur yalnızlıkların şu dalgalardan bir ezgi istesem deniz anlar mı derdimi kıyılarına insem yamaçlardan bir kabuk verir mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göz Yaşlarında
Göz yaşlarında, Umudu akıtıyorsun Bu topraklarınsın Medeniyetlerin başına Mezar taşları konmamış, Buram, buram Anadolu kokarsın iyi tanırsın sokakları Benim tanıdığım kadar Sende seversin Tanıyorum seni Benim insanımsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim
bırak birazda günah işlesin gözlerim çirkinliğin özünde ne var göreyim yada boş ver gözlerim ayrı gönlüm ayrı çeksin çileyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde Mahmurluk
sabahıydı gözlerime ulaşan mahmur hüzünlerin doruğu yalar gibi güneş doğumlara namzet sancısıyla beraberinde yükseliyordu hafiften hafiften süzülür gibi atmacanın içgüdüsü ile avına avcı olmak için dolanıyordu gökyüzünde güneşinde düşmanı var atmacaya çevrilen taşı meşine konmuş sapanlı eller var rotatifler siyah kederli tenörler ile günahları yüklüyorlar kocaman kocaman harflerine gözlerim sabahın mahmurluğu ile bakıyor sayfaları çeviriyorum birer birer bırakarak mahmurluğu bırakarak akan derelere |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerindeki Öfke
bak bari aynaya gözlerindeki öfkenin bende bıraktığı izleri görürsün belki aynalar yalan söylemez deseler de kandırmazsan kendini |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet
hani karanlik bir odaya tum cocuklugunu tasiyarak dalarsin ya iste oyle bir sey yensende tum korkunu urkekligin birakmaz seni basmadan adimini yeni topraga tedirginligin cigirt kanidir bekleyen yasamin her bir parcasinda kayboldugu emegin dusunursun nedenlerini devinimin yilmaz olmak kar eylemez yasanacaklara yagmur zamani erken gelir iclerine gorunmesede damlalar duserler birer birer yigitlik soylevdedir kar eylemez yuregini yaninda tasiyana |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|