![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geri Verin Selâmlarımı
Ne selâmlar dağıttım bunca yıldır Ne de sabırlıydım doğrusu ya. Giden selâm gelmez oldu kaç zamandır. Ta ki ağardı saçlarım Artık beklediğim kalmadı dünyada Şimdi verdiğim selâmlarımı topluyorum Kâh köşe başında,kâh evde,kâh toplumda. Verin o eski selâmlarımı benim Ey yarının ihtiyarları gençler Anlayacaksınız siz de bu dilenmemi... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gibidir Sevgi...
Dibi yok bir kuyuya inmek gibidir sevgi... Sonu yok uzun yola çıkmak gibidir sevgi... Suyu yok bataklığa batmak gibidir sevgi... Tuzu yok bir denize dalmak gibidir sevgi... Dili bal bir kadına tapmak gibidir sevgi... Çıkmaz sokağa dalıp sapmak gibidir sevgi... Hayata gözlük altı bakmak gibidir sevgi... Dolanıp aynı yere varmak gibidir sevgi... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gidiyorum arkamda Cama yapışmış burunlar kaldı. Gidiyorum Yarın yatacağım toprağı çiğneyerek Belki isteyerek Belki istemeyerek. Gidiyorum Dönüş ne zaman bilmem, Cebim dolu mendilim var Sallarım eşe-dosta Ağlasam gözümü silmem. Rüyalarımda hep geliyordum Senin için uzun yollardan. Çoktan geçiyordu yorgunluğum Sabah olmadan. Rüyalar tersine döndü Şimdi hep gidiyorum, Senden bir adımlık ayrılığın yorgunluğu Gğnahkâr ruhlara döndürdü beni. Bu kadar acı duymazdım inan Boyum sıra felçlensem. Gidiyorum senden uzaklara Ya mektup satırlarında göreceğim seni Ya da yine rüyalarımda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göbek Bağı
Her ana sevgisi dilenen çocuk Çok sever anasını. Ne kadar diye sorsalar Açar iki kolunu gururla Demek ister:bu kadar... Yavruyu anaya bağlayan Bağlardan İşte biri de göbek bağı. Koparamaz öbürlerini Yalnız Allah’tan başkası. Ama bu bağa gelince Onu koparan biri var Ebe denen kadın... Dokuz aydır birbirinden Bir saniye ayrılmayan Bu iki insanı Gıpta edercesine keser sanki Bu kuvvetli bağı Ayırır yavruyu anadan Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökler Ve Yer
Düşünürüm derin derin Râbbim ne anlamdadır bazı sözlerin? Yüce Kitabında yer yer Ve de sıksık söz eder: 'Gökler ve Yer...' Acep ne demek ister? Bana verdiğin aklım kadar İnsanca değerlendirirsem eğer O zaman şöyle derim ben de: 'Gökler ve Yer'deki yer Dünyamıza işaret eder. Allah dünyaya ayrıca vermiş te önem Yaratmamış yaşanacak dünyadan başka âlem Dünyayı tek yaratmış meğer. Çokta görüntü kudret Tekte ise çok değer... Yaratıklarının en şerflisi insan İşte bu dünyada yaşar, Yaşar inanan,inanmayan... Aralarında da Yüce Râbbimin Yüzü suyu hürmetine kâinatı yarattığını söylediği El-Emin, Emsâlsiz,örnek,en sevgili kulu,insanların hâsı ve ası Var Hazreti Muhammed Mustafa'sı. İster suda olsun ister karada Dünyada başlayan hayat Yine dünyada biter. Ahiretin yolu da Bu kapıdan geçer,gider. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgem
Sabah küçültür beni gölgem Küçüklük çöker ruhuma. Öğleden sonra büyültür Haddimden fazla. Set çekilmez olur Artık gururuma. Gece olur Başım bu dertten kurtulur. Gölgemle kaybolur Küçüklüğüm,gururum, Sıyrılır çıkar meydana Gerçek,mütevazi vücudum... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönderilir-Döndürülür
Şu dünyaya gelen ruhlar Kendi gelmez gönderilr, Hem derdi hem zevki yaşar Belirsiz ömür verilir. Yaşarken çok sınav verdik Umarız başardık Ya Rab... Bize kalsa hamdık,erdik Sen acı hâlimiz harap... Affından şüphem yok Tanrı'm Günahkâr sırası uzun, Ben de o sırada varım Olmayayım mahrum,mahzun... Dünyasından dönen canlar Kendine kalsa hiç gitmez, Ama öyle çağıran var Biçer vâdeyi sekitmez... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlünü Verme
Taşımasını öğren gönlünü kendin taşı Verme onu kimseye sonra alıp giderler, Sevmenin,sevilmenin yok ki belirli yaşı Aklını baştan alır sonra da seyrederler... Gönül kırmak çok kolay gönül yapmak ise zor Gönül camdan bir saray yapılmaz kırılırsa, Sevgi gönüllerde ay,sevgisizlik yakan kor Yaktığı söndürülmez Umman dolu su olsa... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Bu Söz Dinlemez...
Gibiler benzetmedir,yaşamım neye benzer? Gönlüm başını almış o da gönlünce gezer. Ben çekerim bir yana, o çeker öte yana Gönlüm takılmış kalmış gönülden anlayana. İkimiz bir araya ah bir de gelebilsek Bir daha ayrılmayız asla biz ölene dek. Birinin yaptığını diğerimiz bozuyor Ben gerçeğin peşinde,gönlüm ise tozuyor... Birgün gelip geçecek ya ben ondan,o benden Gönül tüm kurtulacak şu köhnemiş bedenden... Ben de rahat edecek, o da rahat edecek O uçup yükselecek,ben yerde dinlenecek... Gönül bu...hep uçarı...daldan dala konacak Bu gönlümün hâlinden hâlim nice olacak? Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Eğlendirmek
Gönülün dili olsa Söylerdi neler,neler? Sevgisini kim sorsa Bulurdu bahaneler. Sessiz gibi görünür Becerir o ne işler, Yaptığıyla övünür Olsa da serzenişler. Gönül kendi konuşmaz Başkasına söyletir, Çünkü onda işve,naz Onun kavli böyledir. Bak ki türlü türlüdür Gönülden söyleyişler, Sende şarkı,türküdür, Bende şiir,deyişler... Hepimizin amacı Kendini beğendirmek, Sevgi bunun aracı İş gönül eğlendirmek... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|